Přejít na obsah

Kasprik

Členové_50
  • Příspěvky

    115
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Kasprik

  1. Nůž, který mi před dvěma lety vyhnal z kapsy jiné nože i Sebenzu. Díky své ergonomii a držení v ruce, materiálům a lehkosti nošení v kapse.
  2. Dnes si kolegyně s manželem udělali radost. Poslední, co jim chyběla do sady.
  3. Koupil jsem před týdnem tuhle od Buhsmanu a pro mě je skvělá, teplá, kapuce odepínací. Chodím pod ní jen v košili nebo tričku. https://bushman.cz/bunda-arctic-dark-grey/
  4. Díky. Tak po týdnu jsou poznatky. Na ruce chodí 2 sek. do plusu a na noc je odkládám na bok, to jdou 3 sek. do mínusu. Zatím jsem je neseřizoval. Jsem na stejných hodnotách jako při prvním nastavení v prodejně.
  5. Nový univerzální přírůstek na ruku PRS516. I když je tam základní powermatic 80, tak tomu dám šanci. Záruka 5 let. Zatím překvapení s přesností, chodí 2 sek. do plusu.
  6. Kasprik

    Koscom

    Dnes jsem tam kupoval hodinky a mám rozporuplné pocity. Přijel jsem od konce republiky. Osvětlení prodejny jak v jeskyni. Moc jsem neviděl. Prodavač ochotný a v pohodě, akorát jsem s hodinkami kupoval i dva kožené řemeny a jedny stěžejky na ty řemeny. Bohužel mi prodal jiný rozměr a stezejky můžu vyhodit. Dál mi vadilo, že se tam pohybovali asi tři prodavači, kteří si nebyli schopni zapamatovat, že už mě někdo obsluhuje a asi jednou za 3 minuty se mě pořád ptali, jestli něco nepotřebuji. Prostor uprostřed cca 3 X 3 metry. Nevím no. Příště asi jinde.
  7. Kasprik

    Alpina NEWS

    Tak ty jsou. Koukal jsem, že je má v nabídce Koscom. Je zajímavé, co se dá s jedním tvarem pouzdra vykouzlit. Obdobné mají u Seastrongů, ale s otočnou lunetou.
  8. Dnes přišel nový voděodolny řemen.
  9. Vánoční nákup. Trekovky do města a do hospody. Málo švů a skoro jeden kus kůže.
  10. Kasprik

    Ukaž své Alpiny

    Moje první lepší hodinky. Nejprve obava z velikosti, jsou ale pohodlné. Obvod zápěstí 19-19,5. Myslím, že budu potřebovat další pilotky, oblekovky atd.
  11. Také poděkuji Martinovi za ochotu, vstřícnost a perfektní jednání při nákupu mých prvních automatů. Díky
  12. Předčasný Ježíšek z Francie. Uvidíme, jak to vydrží. Jednoduchá tvrdá bota bez mnoha švů.
  13. Ještě doplním, že rozměr bych požadoval 42 a výš. Ty Sinn hodinky mi připadají malé. I tak děkuji
  14. Ahoj. Po dlouhé době prohlížení těchto stránek jsem se odhodlal k nákupu mých nových, prvních automatů. Nejsem náročný a mám rád jednoduchost. Hodinky budou určeny na běžné nošení do zaměstnání atd. Do přírody a na treky mám Casia. Cenový strop mám 30.000,-Kč. Do výběru mi zatím padly tři hodinky a to: MIDO multifort escape, Victorinox AirBoss mechanical a Hamilton Khaki Field titanium. Jelikož se v automatech moc nevyznám požádal bych o radu ve výběru, kvalita strojku, zpracování, lumi atd. Nebo prosím poraďte s nějakou alternativou. Mám rád jednoduchost s dobrou čitelností. Děkuji https://www.hodinky-365.cz/mido-multifort-escape-m0326073605009-x1176805 https://www.helveti.cz/victorinox-airboss-mechanical-241973 https://www.hodinky-365.cz/hamilton-khaki-field-titanium-automatic-h70545550-x1203032 111508 (1).webp
  15. U těch Milletů bacha. Zkoušel jsem si je cca před měsícem v Hudy sportu a normální velikost bot mám 44. Tady jsem se napasoval až do velikosti 46. V menších velikostech to bylo peklo.
  16. Ahoj. Dávám dceři do kupy koupelnu v paneláku. Vše je již nakoupené, ale váhám nad vaničkou do sprchového koutu. Vyplatí se připlatit za mramorovou nebo stačí akryl, plast atd. U té mramorové je trochu problém s výškou-musela by se obezdít kvůli odpadu. Je tam tak velký kvalitativní skok nebo to je jen reklama ? Má s tím někdo zkušenost ? Díky
×
×
  • Vytvořit...