Přejít na obsah

Kasprik

Členové_50
  • Příspěvky

    115
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Kasprik's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Nůž, který mi před dvěma lety vyhnal z kapsy jiné nože i Sebenzu. Díky své ergonomii a držení v ruce, materiálům a lehkosti nošení v kapse.
  2. Dnes si kolegyně s manželem udělali radost. Poslední, co jim chyběla do sady.
  3. Koupil jsem před týdnem tuhle od Buhsmanu a pro mě je skvělá, teplá, kapuce odepínací. Chodím pod ní jen v košili nebo tričku. https://bushman.cz/bunda-arctic-dark-grey/
  4. Díky. Tak po týdnu jsou poznatky. Na ruce chodí 2 sek. do plusu a na noc je odkládám na bok, to jdou 3 sek. do mínusu. Zatím jsem je neseřizoval. Jsem na stejných hodnotách jako při prvním nastavení v prodejně.
  5. Nový univerzální přírůstek na ruku PRS516. I když je tam základní powermatic 80, tak tomu dám šanci. Záruka 5 let. Zatím překvapení s přesností, chodí 2 sek. do plusu.
  6. Kasprik

    Koscom

    Dnes jsem tam kupoval hodinky a mám rozporuplné pocity. Přijel jsem od konce republiky. Osvětlení prodejny jak v jeskyni. Moc jsem neviděl. Prodavač ochotný a v pohodě, akorát jsem s hodinkami kupoval i dva kožené řemeny a jedny stěžejky na ty řemeny. Bohužel mi prodal jiný rozměr a stezejky můžu vyhodit. Dál mi vadilo, že se tam pohybovali asi tři prodavači, kteří si nebyli schopni zapamatovat, že už mě někdo obsluhuje a asi jednou za 3 minuty se mě pořád ptali, jestli něco nepotřebuji. Prostor uprostřed cca 3 X 3 metry. Nevím no. Příště asi jinde.
  7. Kasprik

    Alpina NEWS

    Tak ty jsou. Koukal jsem, že je má v nabídce Koscom. Je zajímavé, co se dá s jedním tvarem pouzdra vykouzlit. Obdobné mají u Seastrongů, ale s otočnou lunetou.
  8. Dnes přišel nový voděodolny řemen.
  9. Vánoční nákup. Trekovky do města a do hospody. Málo švů a skoro jeden kus kůže.
×
×
  • Vytvořit...