Přejít na obsah

Luky

Členové_50
  • Příspěvky

    547
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Luky

  1. Luky

    Omega SMP 300M

    Ahoj, mám tu na prodej jedny klasický bondovky v quartzu. Jsou vzhledem na svůj věk v hezkém stavu. Klasika vlásečnice na tahu a spona kancldajving, jenom luneta už je mírně horší viz. foto. Bohužel za těch x let, co je mám k nim nemám krabici ani zbývající dva dílky tahu. Tah nyní na ruku max. 18 cm. Mám zápěstí 21 cm a zapnul jsem je, ale chtělo by to dílek navíc (kdyby někdo měl a prodal možná si je ještě nechám). V 02/24 proběhla výměna baterie, tlakovka a čištění ultrazvukem (doklad mám). Cena 40 tis.
  2. Ahoj, pořídil jsem si nový auto a tak bych rád zde nabídnul svůj Mercedes C220d W205 BlueTec v AMG Paketu. Vozidlo je pravidelně servisované, v dobrém technickém stavu, aktuálně bez investic. Cena 392 tis. O ceně pro členy Chronomagu jsem ochotný ještě nějakým způsobem jednat. Více info do SZ. Díky za prostor. https://auto.bazos.cz/inzerat/181778254/mercedes-c220d-w205.php
  3. Nejlepší hodinky, co jsem kdy měl. Dodnes na ně myslím, ale blbě se shání. Kdyby někoho omrzely a chtěl zkusit Navitimery s křídlama ze starý školy Breitlingu, dejte vědět.
  4. Po delší době Béčka a klasický starý dobrý Navi s křídlama, jak je to správně.
  5. Otázkou zůstává, kdo se k nim běžně přes waitlist u AD dostane a opravdu se těch svých nových, vytoužených Rolexek dočká.
  6. Ani se ti nedivím, jsou to super hodinky. Hlavně ta univerzálnost….splňují vše. Ať slouží a dělají dlouho radost.
  7. Gratuluju ti k prvním Béčkám. Jsou super. Moje první dražší hodinky byly právě Breitling a model Colt. To byl kdysi pocit, když jsem si touhle značkou splnil sen. Tak ať slouží.
  8. Všem vše nejlepší do nového roku.
  9. Hezký fotky ještě hezčích hodinek. Měl by sis ty Colty nechat, padnou ti fakt skvěle a jednou se budou blbě shánět.
  10. Celé svátky na ruce a nějak se jim nechce z ruky.
  11. @skalis velká gratulace a vše nej k narozeninám. Lepší dárek sis nemohl nadělit, tak užívej super kousku.
  12. Všem přeji šťastné a veselé Vánoce
  13. Jsou super. S každým dnem na ruce mi připadají lepší a lepší.
  14. Velká paráda, gratuluju. Takhle před Vánoci se dočkat, to potěší dvojnásob.
  15. Luky

    Rolex OP - čekací doba

    Jasná věc. Za pokus nic nedáš. Každopádně mi to tak bylo řečeno, že to na čekání vliv nemá tyhle úpravy, ale radši se zeptej. Je to rok a půl stará informace, mohlo se něco změnit.
  16. Luky

    Rolex OP - čekací doba

    Když jsem chtěl tenkrát u Bechyněho změnit model ze Submariner na GMT Master, tak mi řekli, že to bude beze změny v čekací době a nemusím se bát. Vzhledem k tomu, že čekám skoro 3 roky, tak ta změna čekací doby byla myšlená asi jinak, jakože se snad asi nedočkám a mají mě na háku. Ještě že existuje Chronomag.
  17. Opravdu jen na chvíli. Ať nejsem OT, dnes stejně.
  18. Díky moc. Za ty peníze snad asi lepší hodinky (divery) neseženeš. Jen spona by mohla být lepší, resp. extenze abych to upřesnil. Snad budu stejně tak spokojený jako ty. Tvoje fotky tady těch hodinek člověka nakazí a přinutí k nákupu. Rolexky zatím odpočívají ve winderu. Jinak jsem dostal možnost pořídit (den po nákupu těchto) ty nový modrý s keramickou lunetou za dobrý peníz, ale na gumě a jen na 19 cm zápěstí max. Ale i tak jsem měl nutkání tyhle za ně vyměnit. Máš možnost porovnání s novými?
  19. Taky se hlásím do klubu s česrtvým předvánočním dárkem. Musel jsem zkusit a zjistit, co na nich ten @mlsoun1 vlastně vidí a nejsou špatný.
  20. Wow gratulace, jsou parádní a dlouho jsi teda nečekal.
×
×
  • Vytvořit...