Přejít na obsah

eM.

Členové_50
  • Příspěvky

    57
  • Registrace

  • Přítomen

eM.'s Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Asi vsichni zaznamenali Steinhart "Nav B-Uhr II 44 mm automatic" ( http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...44-mm-automatic ) Tyto hodinky se mi moc libi a chtel bych si je casem poridit. Ale --> mam obvod zapesti 17,7 cm a tak nevim zda nejsou pro moji ruku velike. Chci se zeptat, zda je ma nekdo s podobnym obvodem ruku jako mam ja. A pokud ma tak zda by byla mozna fotka techto krasnych hodinek na ruce. Doporucuji jeste kliknout na tento odkaz: http://www.chronoshop.cz/documents/eshop/p.../1215085830.jpg !!! NADHERA !!!
  2. eM.

    Krasne Longines

    Tak tyhle hodinky bych si nechal libit: http://www.longines.com/eng/img_longines/w....700.4.53.4.jpg Vice na: http://www.longines.com/eng/html_longines/...ines_spirit.cfm Co na ne rikate?
  3. Tak to mas kliku. Moje holka ma Speeda WR 50 m a bez problemu. Ja mam Timex WR 200 m a po plavani mam luxusni mlhu kt. tak za den, dva zmizi.
  4. Taky pravidelne plavu. Ikdyz jen 1 x tydne ( je to pro me doplnkovy /* ale krasny */ sport ) Asi po roce se mi zacaly zamlzovat moje Timexy. http://www.hodinky.cz/timex-t5f841-ironman...lon-30-lap.html A to maji WR 200 M a nepouzival jsem tlacitka !!! Je cas na neco lepsiho! Mimochodem pozivas u G-SHOCKU stopky aby jsi vedel za kolik mas 100 m? (neco takoveho by se mi moc hodilo, velike cislice - co nejvetsi, a spousteni stopek pod vodou)
  5. Zdravim vsechny ctene cleny tohoto fora, hledam opravdu odolne hodinky vhodne na plavani, outdoor, in-line ... A na manualni praci typu: sekani dreva, mlaceni kladivem ... Hodinky kterym nebudou vadit otresy. Nasel jsem tyto: http://apeks.cz/index.php?s=prof1000&o=prof1000 za sympatickych +/- 3.700 Kc. (vic do hodinek na sport a praci vrazit ani nechci) Co si o nich myslite? Mate nejake odolne hodinky ktere dlouhodobe zvladaji takovou zatez?
  6. Diky za info. Mimochodem ty remeny ktere nafotil Spiderer jsou taky uchvatne.
  7. Ten remen na Tvych Lemaniich vypada velmi pekne a nesmirne poctive. Predpokladam, ze je to zakazkova prace. Mohu se zeptat kde a za kolik byl porizen?
  8. Tak mi dnes odepsali z VHU toto: ..."Vojenský historický ústav nemá k Vašemu dotazu žádné informace. Se svým dotazem se obraťte na Vojenský ústřední archiv Praha"... Mam na ne kontakt. Az mi napisi tak to sem zase hodim. Kazdopadne VHU je slepa ulicka.
  9. OK, pravda. Prosim admina -pokud je to mozne- o presunuti na spravne misto. Moje chyba.
  10. JJ - ale kazdy mel alespon jiny remen.
  11. Pokud jsem spravne hledal - tak jsou zde z 30 P.M.Z. pouze hodinky imperialistickeho chovatele psu a nic o hodinkach agenta Blahy. Nebo se pletu? ;-)
  12. Doufam, ze to zde jiz neprobehlo. Vsiml jsem si, ze v jednom dile Majora Zemana ma agent Blaha Omegy: A v tom samem dile mel Omegy i zapadni ridic ktery mel Blahu dopravit pres hranice: Tak to vypada, ze zapadni agenti a jejich pomahaci jine hodinky nez OMEGY proste nenosili.
  13. Nove hodinky Rolex od 1 kc!! http://aukro.cz/item372804473_nove_hodinkx...x_od_1_kc_.html
  14. eM.

    Longines Letecke

    US $2,900.00. To je teda paleta. :-(
  15. SUPER, budu se tesit ! Primlouval bych se za fotografii jak sedi na ruce. ;-)
×
×
  • Vytvořit...