Přejít na obsah

eM.

Členové_50
  • Příspěvky

    57
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele eM.

  1. Asi vsichni zaznamenali Steinhart "Nav B-Uhr II 44 mm automatic" ( http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...44-mm-automatic ) Tyto hodinky se mi moc libi a chtel bych si je casem poridit. Ale --> mam obvod zapesti 17,7 cm a tak nevim zda nejsou pro moji ruku velike. Chci se zeptat, zda je ma nekdo s podobnym obvodem ruku jako mam ja. A pokud ma tak zda by byla mozna fotka techto krasnych hodinek na ruce. Doporucuji jeste kliknout na tento odkaz: http://www.chronoshop.cz/documents/eshop/p.../1215085830.jpg !!! NADHERA !!!
  2. eM.

    Krasne Longines

    Tak tyhle hodinky bych si nechal libit: http://www.longines.com/eng/img_longines/w....700.4.53.4.jpg Vice na: http://www.longines.com/eng/html_longines/...ines_spirit.cfm Co na ne rikate?
  3. Tak to mas kliku. Moje holka ma Speeda WR 50 m a bez problemu. Ja mam Timex WR 200 m a po plavani mam luxusni mlhu kt. tak za den, dva zmizi.
  4. Taky pravidelne plavu. Ikdyz jen 1 x tydne ( je to pro me doplnkovy /* ale krasny */ sport ) Asi po roce se mi zacaly zamlzovat moje Timexy. http://www.hodinky.cz/timex-t5f841-ironman...lon-30-lap.html A to maji WR 200 M a nepouzival jsem tlacitka !!! Je cas na neco lepsiho! Mimochodem pozivas u G-SHOCKU stopky aby jsi vedel za kolik mas 100 m? (neco takoveho by se mi moc hodilo, velike cislice - co nejvetsi, a spousteni stopek pod vodou)
  5. Zdravim vsechny ctene cleny tohoto fora, hledam opravdu odolne hodinky vhodne na plavani, outdoor, in-line ... A na manualni praci typu: sekani dreva, mlaceni kladivem ... Hodinky kterym nebudou vadit otresy. Nasel jsem tyto: http://apeks.cz/index.php?s=prof1000&o=prof1000 za sympatickych +/- 3.700 Kc. (vic do hodinek na sport a praci vrazit ani nechci) Co si o nich myslite? Mate nejake odolne hodinky ktere dlouhodobe zvladaji takovou zatez?
  6. Diky za info. Mimochodem ty remeny ktere nafotil Spiderer jsou taky uchvatne.
  7. Ten remen na Tvych Lemaniich vypada velmi pekne a nesmirne poctive. Predpokladam, ze je to zakazkova prace. Mohu se zeptat kde a za kolik byl porizen?
  8. Tak mi dnes odepsali z VHU toto: ..."Vojenský historický ústav nemá k Vašemu dotazu žádné informace. Se svým dotazem se obraťte na Vojenský ústřední archiv Praha"... Mam na ne kontakt. Az mi napisi tak to sem zase hodim. Kazdopadne VHU je slepa ulicka.
  9. OK, pravda. Prosim admina -pokud je to mozne- o presunuti na spravne misto. Moje chyba.
  10. JJ - ale kazdy mel alespon jiny remen.
  11. Pokud jsem spravne hledal - tak jsou zde z 30 P.M.Z. pouze hodinky imperialistickeho chovatele psu a nic o hodinkach agenta Blahy. Nebo se pletu? ;-)
  12. Doufam, ze to zde jiz neprobehlo. Vsiml jsem si, ze v jednom dile Majora Zemana ma agent Blaha Omegy: A v tom samem dile mel Omegy i zapadni ridic ktery mel Blahu dopravit pres hranice: Tak to vypada, ze zapadni agenti a jejich pomahaci jine hodinky nez OMEGY proste nenosili.
  13. Nove hodinky Rolex od 1 kc!! http://aukro.cz/item372804473_nove_hodinkx...x_od_1_kc_.html
  14. eM.

    Longines Letecke

    US $2,900.00. To je teda paleta. :-(
  15. SUPER, budu se tesit ! Primlouval bych se za fotografii jak sedi na ruce. ;-)
  16. eM.

    Poběda MVS ??

    Diky moc za fotky. :-)
  17. eM.

    Poběda MVS ??

    Mohl by jsi prosim Te umistit zde i fotku/y tech hodinek zepredu?
  18. eM.

    Longines Letecke

    To je nadhera !!! Vsem stastnym majitelum gratuluji. To nejsou obycejne hodinky ale kus historie! Letecke Longines MVS jsou momentalne mym nejvetsim hodinkovym snem. /* a dlouho asi jeste budou */ Vim ze se to zde jiz resilo ale odkazy na ebay.com byly jiz neplatne a tak jsem se nedozvelel jake ceny jsou realne a jake jsou jiz premrstene. Napr. na aukru je nabizel hodinkyfranta za 25.000 Kc - je to realne? Jsou tyto hodinky casto nabizene jako skladacka? Na co je potreba si dat pozor? Znate nejaky jiny mozny zdroj nez aukro nebo ebay? Za vsechny pripadne informace dekuji.
  19. Jiz delsi dobu pokukuji po techto hodinkych Marathon: http://www.marathonwatch.com/site/catalog.php?pid=ww194001 A tak se chci zeptat zda je nahodou nekdo z vazenych clenu fora nema. Na obrazku vse vypada OK ale jaka je skutecna kvalita provedeni? Jaka je luneta? ... Budu vdecny za vsechny postrehy lidi kteri je skutecne drzeli v ruce.
  20. Vzhled hodinek je vzdy otazka vkusu. Me se na priklad takovy design opravdu libi. Jednoduchy cerny cifernik a bila cisla je to co mi libi i u jinych hodinek. ;-)
  21. Myslim ze ta databaze je vyborny napad. Taky jsem osamocene patral na webu. Minuly tyden jsem to uz nevydrzel a napsal jsem na Vojensky historicky ustav. ( vcetne zadosti o prameny ) Pokud mi odpovi, tak to hodim sem na forum.
  22. Chci se zeptat jsou tyto hodinky neupravovane? http://aukro.cz/item350734216_prim_sport_n...o_nenosene.html Ta barevna kombinace vypada zajimave ale nikde jinde jsem ji zatim nevidel. /* je to mozna jen tim, ze jsem lama */ Co si o nich myslite?
  23. Hmmm, to zni nejak povedome... At zije aikido Presne tak. Dnes mam nastesti trenink a tak si alespon trochu spravim naladu. :-) Jinak k tematu, musi byt hodinar nutne v Brne? Zvaz poslani hodinek clenovi fora s nickem Mechano Dekuji za radu. Pozadam Mechana o pomoc.
  24. Zdravim vsechny cleny tohoto fora, zanesl jsem sve vysnene hodniky Lemania MVS do hodinarstvi STRNAD (Brno Veveri) protoze nesly tak jak by mely. Mladsi pan si hodinky vzal a odesel do zadu, za chvili se vratil s tim, ze je to perem a ze oprava bude trvat 14 dni a bude stat okolo 450 Kc. Vzal jsem si hodinky zpatky - s tim, ze je odnesu na opravu pozdeji... Doma jsem se na hodinky podival a zjistil jsem, ze ve spodni casti plaste sviti 3 ryhy: prvni dlouha 4,5 mm druha dlouha 2,8 mm treti dlouha 2 mm od otvirani dynka. Jsem z toho moc smutny. Tolik let byly v super stavu a ted ... Hodinar by si za tenhle zakrok zaskouzil kote gaesi ! Chci se zeptat - lze to nejak zalestit? Take se chci zeptat zda by jste mi doporucili znovu natrit fosforem cisla? Je v Brne nejaky opravdu spolehlivy, ohleduplny hodinar? ( Parkrat jsem zde zaznamenal jmeno pana Konecneho /* Masna ulice */ ) Dekuji za pripadne rady a preji vsem stastnejsi ruku pri vyberu hodinare.
×
×
  • Vytvořit...