Přejít na obsah

tomas27

Členové
  • Příspěvky

    23
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Brequet

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

tomas27's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak jsem zkusil ušit další řemen. Tentokráte to byla větší výzva, napsovat ho na ORIS koncovky. Nejsou to sice úplně potápky, ale chtěl jsem navázat na svůj předchozí příspěvek.
  2. Děkuji, určitě zkusím něco dalšího a pochlubím se. Nějaké kůže jsem zdědil, neboli našel u rodičů na půdě.
  3. Mám nový přírůstek a tak jsem mu zkusmo zkusil spíchnout kůži. Je to má prvotina.
  4. Perfektní obchod, rychlá komunikace i dodání. Maximální spokojenost. Děkuji Lukáši.
  5. Moc mě lákají Mariny s Unitasem, ale nejhezčí jsem viděl mezi obrázky na googlu. Tak ho stáhnu, zkusím poslat s popisem, co bych si přál jinak. Funguje to nějak takto?
  6. No vlákno jsem opravdu četl, že nemá webovky jsem pochytil, že nemá obchod jsem nějak asi nezaznamenal. Četl jsem to vlákno o volných chvílích po částech, takže ho určitě nezarecituji nazpaměť. Omlouvám se tedy za neznalost. Že to bude na dlouhé lokte mně vůbec nevadí. Spíš mám strach, že si napíšu o něco, co se mi potom vůbec nebude zamlouvat. Takže jsem jen v podstatě chtěl poradit. Zkusím mu tedy napsat a pokud budu úspěšný, rád se podělím o výsledek. Děkuji.
  7. Po přečtení tohoto vlákna se ozval chronobundus, tak vám moc děkuji :-). Zachtělo se mi modelu od Herr Kemmner-a, ale na Ebayi jsem nic podle svých představ nenašel a po emailu mám strach, jak to nadefinovat a co z toho nakonec vyleze. Nemá Herr Kemmner nějaký kamenný obchod?
  8. Neskutečnej. Opravdová exluzivita.
  9. Jestli někdo chcete velmi výhodně koupit Brequety, tak tady "http://aukro.cz/panske-znackove-hodinky-brequet-3243p-i2300862620.html". Jo holt ty nevhodné dárky, to je terno.
  10. Omluvám se, chtěl jsem sem dát i fotografii, ale nepovedlo se. Takže se omlouvám za prasení vlákna.
  11. Nevím, jestli nejsem tak trochu off topic, ale zajímalo by mne, jak se u inhaus kalibrů dosáhne až čtyřnásobné rezervy chodu?
  12. Tak teď nevím, jestli jsem mám dávat nějakou svojí fotku. To jsem v jiném chronosvětě. ..Ale je to nádhera.
×
×
  • Vytvořit...