Přejít na obsah

Vit

Členové_50
  • Příspěvky

    13 046
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Vit

  1. Asi nástěné nebo stolní armádní hodiny Chelsa Boston v dokumentu Zlomové Okamžiky. Víte někdo, co znamená tato značka?
  2. Pěkné Jarku. Stačí jen posunout práh vnímání velikosti (znám z vlastní zkušenosti). ------------------------------------------------ Já ASTROMASTER (brzo ti je asi šoupnu na servis (nejdou zle, ale dlouho nikde nebyly))
  3. Ne, byli jsme s děckama o víkendu na terase.
  4. Díky. K Unitasům: TISSOTY mají navíc tu výhodu, že kromě poslechu můžeš pozorovat hezky zdobený strojek. Pěkný kaktus.
  5. To je dobře, sedí jim. --------------------------- Já LUCERNE Digital
  6. Vit

    Poljot s budíčkem

    Zdravím kolegu - dvojče.
  7. Kočičí zlato, kam se podíváš ... LUCERNE DIGITAL
  8. Díky za rady, kvete ti parádně. Zálivku také uvnitř vynechávám, ale takové místo nemám. Mám ji na chodbě, kde je 15 - 20°C. Přes léto ji mám venku na sluníčku.
  9. No já nevím, až na to, že očumuješ přes plot sousedovy kozičky to zní celkem poeticky ... Paráda, krásné vystoupení z proudu běžné produkce. Těším se na další hezké fotky. ----------------------- Já LEMANIA (v barvě ZDE)
  10. Ta minutová ručka je pro mě na první pohled brutus, ale to je na vkusu každého soudruha. Ta lumi je pouze v tom čtverci?
  11. Moc pěkné, vidím, že je ti je LÍP. Člověče, ty jsi furt někde v lese, nepřestěhoval jsi se do nějaké chaty? Díky, že sem svými fotkami mezi nás (většinou) kancelářské potápěče a kancelářské piloty vnášíš trochu přírody. ----------------------------------- LEMANIA
×
×
  • Vytvořit...