Přejít na obsah

Poya

Členové_50
  • Příspěvky

    121
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Poya's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Český kras - okolí Berouna... Malá Amerika, Koda, Tetín, Koněprusy (lom Čertovy schody)
  2. Nějakou dobu jsem nedodal žádný fotky (jezdili jsme s přítulkou teď pár týdnů samé orienťáky), tak to dnes napravím - jen rychlé protažení biku skoro kolem komína, ale bylo to fajn
  3. Obchodnik-o3: tak rychle uzdravit ... a hezký fotky, Český ráj je vždycky super
  4. Taky přidám pár fotek z dneška... počasí nádherný
  5. No hezky si to užíváte kluci, pecka
  6. Dík Okolí Rabštejna nad Střelou. Hezký terény, dá se tam toho pojezdit hodně
  7. Všude projede a na tohle obutí potřebuje pořádný motor
  8. Hezky jezdíte Dobrý fotky, hlavně kupko, TLD a Afri.. i ostatní Přidám pár ze včerejška
  9. Záleží na tom, kde jezdíš. Ron na asfaltu mizí před očima... ale kdo by jezdil s Ronem asfalt S výdrží EVO to není tak hrozné. Ralph mi vzadu vydrží 1800-2000km, ale asfalt skoro nevidí (kromě občasného orienťáku, kde se asfaltu z časových důvodů většinou vyhnout moc nedá). Ron vpředu v pohodě celou sezónu. Dnes jsem dal Rona i dozadu, tak jsem zvědavý, kolik přežije.
  10. Než jsem naklepal odpověď, tak to kupko vyřešil
  11. Bezduše jezdím tak někdy od roku 2002. Nejdřív normální UST, teď TLR s mlíkem a zpět k duším by mě nikdo nedostal Ráfky: skoro všechny ráfky,co se teď vyrábějí (ještě jednou: skoro) jdou použít na bezduše - potřebuješ jen pásku (třeba NoTubes), ventilky (dobrý jsou třeba DT Swiss nebo Effetto) a mlíko (vozím teď ZeroFlats)... a pláště. U ráfku je dobrý, aby měl žlábek, kam zaskočí patka TLR pláště (ale jde to i bez toho, jen je větší riziko, že ho někde zuješ). Výhoda: moc neřešíš propichy (mlíko zalepí samo) a hlavně můžeš mít nižší tlaky a přitom necvakneš duši.
  12. Co znamená načatá? Proříznutá přes kord nebo jen ta vnější guma? Jestli vnější guma, tak neřešit a jezdit Btw. EVO je parametr o směsi a ne odolnosti - můžeš mít EVO LiteSkin, Snake Skin i Double Defense
  13. Přesně tak. LiteSkin RaR jsem měl na kole tak 300km (byly tam od výrobce) a šly rovnou do koše. Nasadil jsem RoR dopředu RaR dozadu, oba SnakeSkin (+TLR) a vydržely nějakých 2000km a neřeším defekty a proříznutí...akorát RaR vzadu už je úplně sjetý, tak tam teď dám RoR (zase EVO, SS, TLR), uvidím, co a kolik vydrží.
  14. Krásný fotky, hlavně TLD a Afri Taky přidám pár z víkendu...
×
×
  • Vytvořit...