Přejít na obsah

frista

Členové_50
  • Příspěvky

    608
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele frista

  1. Shorokhoff používají modifikované kalibry Poljot.
  2. Per Gessle si před pár měsíci vzal na rozhovor Panerai.
  3. Phil těch Panerai asi bude mít víc.
  4. frista

    AZTORIN

    Viděl jsem naživo. Mají to v Palladiu (kde se stejně mluví jenom rusky). Cena quartz kalibrů: 15 - 20 EUR, zpracování úděsné - konečná cena 200 - 300 EUR. Ruskej název, čínská výroba, stydí se za původ, ani ho na stránkách neuvádí. No nekupte to. V kategorie "designových hodinek" asi to nejhorší, co jsem kdy viděl.
  5. Krásná a vznešená ženská, skromný ale výrazný vkus! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  6. Už jsem taky zaznamenal! Dikes :-) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  7. Dřív se chlubil, že má hodinky za tři tisíce, aktuálně Vacheron Constantine, myslím že Patrimony. Viděl jsem je hodně z rychlíku.
  8. Upřímně, Šídla mám rád, i když někdy má moc humoru, místo skutečných komentářů. Ale pořád má jedny z nejlepších postřehů a skvělého pamatováka. No a po krku si tihle dva jdou hodně - a hodně lidí (a Šídlo fandů) tuhle fotku asi neskousne. Ale politiku bych sem detailněji netahal. Oba mají hodinky
  9. Jindřich Šídlo, řekl bych nějaké Seiko - aneb fotka, která asi vejde do dějin.
  10. Bára Strýcová - je to Prim? Obligátní Sporty ani nové Orlíky to nejsou. Fotka není moc dobrá, ale zdá se mi, že by to mohly být Diplomat 40c (Blue) - ty pokud vím nosil její - ex. Že by je vrátil?
  11. To rozhodně ne! Do té doby jsem hovořil se všemi slušně! Slova jako "kurvil" a "stará mumie" jsem nikdy ve svých příspěvcích nepoužil. Když tedy někoho, kdo takové termíny sám používá, označím podobně (spíš mírněji), je to najednou za čarou? O tom to právě je... buď a nebo. Pán bůh s tebou!
  12. Mick Jagger byl poměrně skromný chronomág (Seiko6309), než prý začal letos nosit Primky
  13. Otázkou je, jestli takovými poznámkami nebo nadsázkami máme někoho urážet, nebo jimi hanlivě komentovat. V tom jsem rozhodně tohle nezačal a ani dál nebudu pokračovat - a ani to myslím nepatří na fórum. Díky. P.s. Hloupou legendou o tom, že Yoko Ono rozbila Beatles se nehodlám zabývat. Třeba si někdo najde jak to bylo. Paul McCartney o tom myslím řekl dost a dost.
  14. Nechceš si přečíst věci postupně ještě jednou a dát do souvislostí? V Reykjavíku jsem před pár lety byl, krámek nešlo minout, jen jsem nebyl do hodinek tenkrát tak zažraný. Nicméně, vraťme se prosím na začátek mého příspěvku!!! - Postoval jsem fotku Richarda Questa s úplně jinými hodinkami a dotazem "co to je?" (celkem běžným zde v tomto vláknu). Vše se odvinulo od reakce Frantíka - který tvrdil, že je Quest ambasadorem JSwatch. Na to jsem s jistou znalostí věci odvětil- "Ne, není" ... a dodal doplňující názor na JSwatch, informaci, kterou jsem měl nikoli jen "vyčtenou" - ale bavil jsem se o ní s kamarády, co na Islandu žijou (a byl jsem tam za nimi). Na to se snesla spousta řečí... No - a teď otázka na tělo - slovo "hyperbola" ti něco říká? Chytání za slovo tímhle způsobem, jak se to děje od některých lidí tady, to mě tedy fakt nebaví. Rčení "stát frontu" mi k tomu prostě přišlo příhodné a fajn jako "nadsázka" a nehodlám to měnit. Jsem tady od roku 2007 - ale občas už sem ani chodit nechci - fakt se to tady dost změnilo. Někdo je king pravdy a ostatní mají držet kušňu. Nechci si už dál otravovat náladu - ale nestojím o to, aby se do mě někdo navážel. Celkem zbytečně to pak naštvává mě i ostatní. Díky a hodinkám zdar.
  15. Člověče nejsou je to teď někde v aukci, ale já bych těm napoleonskejm memorabiliím nevěřil. Je jich tolik, že to Napoleon nemoh' za život potkat. ;-) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  16. Hele, pojďme se na to tady na fóru vykašlat. Máš pravdu, mě taky naskakujou osypky, když slyším ruštinu Je to jak podmíněný reflex. 1968 je velký memento. Ale politiku sem netahejme. Starší ročníky rozčilovala němčina, pradědové měli alergii na Rakousy a problémy s Uhry ;-) Každopádně, když projdeš dějiny našeho území, nějaké cizí armády tady v podstatě byly pořád - Třeba Slavkov, Prusko-rakouská válka - dělali si Francouzi, Němci i Rusové s naším územím, skoro co chtěli. A Češi skoro nikdy za svoje území nebojovali (to mě historicky vadí hodně). Faktem je, že ty bitvy zas tak moc naše území neovlivnily. Ale vliv cizích armád a zájmy oněch států tady pořád jsou, dneska jsou to rafinovanější ekonomické bitvy. Nejsme Švýcarsko, kde mají všichni ulitý prachy a kupujou si za ně drahý hodinky :-)
  17. Jen poznámka, čtvrť určitě neexistovala, nicméně osídlení ano.
  18. Člověče - a co když ta poznámka "Instanta" urazila nejdřív mě? Uvedl jsem, že VIP mají o značku JSWatch zájem slovy "stojí na ně fronty" - kolega Instant mě poučil, že fronty se stojí na Rolexy - no nevím, na Rolex jsem frontu neviděl - a ani na JSWatch - to je tak pravda. Fakt je, že o ty islandské hodinky ti "VIP" nějak projevují aktivní zájem. Což jsem lapidárně shrnul do oné "sporné" hlášky. Stojím si za ní. Ten krámek ony "celebrity" navštěvují, fotí se a píše se o tom i v dalších časopisech (čelt jsem třeba neměcké GQ). Že se to Instantovi nelíbí je jeho věc a může to i napsat. Tahle sekce je o VIP's - takže "chvilkový zájem u takové značky a komentáře, že je to "horké zboží - mi přijde jako oddechové téma fajn. A Instant má radši Rolex. No, mě se pak nakonec nelíbila ta jeho hláška - proč? Ne, Yoko Ono je mi jedno - ale tak nějak mě to prostě nebavilo, bylo to blbé, blbé, blbé. Jakože, nelíbí se mi názor, tak prostě o všech napíšu 3,14čovinu. A budu king. Tedy byl jsem ostřejší na oplátku - no, a teď se zase všichni uklidníme a můžeme se bavit o čemkoli. Howgh!
  19. Člověče - a co když ta poznámka "Instanta" urazila nejdřív mě? Uvedl jsem, že VIP mají o značku JSWatch zájem slovy "stojí na ně fronty" - kolega Instant mě poučil, že fronty se stojí na Rolexy - no nevím, na Rolex jsem frontu neviděl - a ani na JSWatch - to je tak pravda. Fakt je, že o ty islandské hodinky ti "VIP" nějak projevují aktivní zájem. Což jsem lapidárně shrnul do oné "sporné" hlášky. Stojím si za ní. Ten krámek ony "celebrity" navštěvují, fotí se a píše se o tom i v dalších časopisech (čelt jsem třeba neměcké GQ). Že se to Instantovi nelíbí je jeho věc a může to i napsat. Tahle sekce je o VIP's - takže "chvilkový zájem u takové značky a komentáře, že je to "horké zboží - mi přijde jako oddechové téma fajn. A Instant má radši Rolex. No, mě se pak nakonec nelíbila ta jeho hláška - proč? Ne, Yoko Ono je mi jedno - ale tak nějak mě to prostě nebavilo, bylo to blbé, blbé, blbé. Jakože, nelíbí se mi názor, tak prostě o všech napíšu 3,14čovinu. A budu king. Tedy byl jsem ostřejší na oplátku - no, a teď se zase všichni uklidníme a můžeme se bavit o čemkoli. Howgh!
×
×
  • Vytvořit...