Přejít na obsah

aldorfer

Členové
  • Příspěvky

    17
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

aldorfer's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Moc hezké. Kdyby měly ruční nátah, tak bych po nich skočil.
  2. Nejdřív si vyzkoušej hodinky na ruce, ty, ve kterých se budeš cítit líp si pořiď. Stejně za pár týdnů či měsíců začneš pošilhávat po nějakých jiných a všechno začne nanovo. A o tom to je!
  3. Nejdřív si vyzkoušej hodinky na ruce, ty, ve kterých se budeš cítit líp si pořiď. Stejně za pár týdnů či měsíců začneš pošilhávat po nějakých jiných a všechno začne nanovo. A o tom to je!
  4. Neradil bych si v dnešní době v USA něco kupovat, po proclení a DPH přestane být zajímavá cena zajímavou.
  5. U mně jasně vede Omega. Decentní, není podbízivá, a přitom upoutá pohled jak odborníka tak ostatních.
  6. Krásné, bohužel nad mé finanční možnosti. Brouzdal jsem se po stránkách Junghans, neodolal jsem a objednal si Milano řízené rádiem. Moc se mi na nich líbí, že nemají korunku. Konečně budu mít přesné hodinky podle kterých si budu seřizovat automaty.
  7. Vůbec jsem netušil, že existují takové hodinky. Díky!
  8. Koukni se na chronoshop, Kubson tam má spousty řemínků.
  9. Jsou moc hezké a především mají tu správnou velikost. Loni jsem se trochu unáhlil a pořídil jsem si jednoručky UNO - Botta Design průměr 40mm. Na mém zápěstí se ztrácely... Řešení se našlo ihned, moje manželka si je půjčila a už nevrátila. Zatím jsem přemýšlel o Defakto, ale ty jsou spíš pro mladé, nebo Meistersinger a ty jsou zase poněkud nákladnější... Takže blahopřeji a hodně radosti z jednoruček!
  10. Steinharty jedině od Kubsona, levněji je pořídíš jen těžko. Od Kubsona mám již patery hodinky, taky jedny Steiharty - Triton 30ATM a spoustu řemínků. Před pár dny jsem si u něj objednal oblekovky Junghans, tak že se těším!
  11. milé... Podle mého názoru chce Steinhart 44kami oslovit mladé zákazníky, kteří nechtějí nosit levný šunt. Na zápěstí mladíka na pláži nebudou okouzlené slečny zkoumat nápis uvnitř ciferníku, ale celkový dojem... Stárnoucí pánové zase vědí, že jejich nepřejícní kolegové si bez brýlí nepřečtou ani titulky v novinách, a tak je jim jedno co je uvnitř hodinek, hlavně že mají skvělé parametry a vzbudí patřičnou pozornost a možná i závist. A o to tady přece jde...
×
×
  • Vytvořit...