Přejít na obsah

Jorge

Členové_50
  • Příspěvky

    70
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Jorge

  1. Již několik obchodů, vše na špičkové úrovni. Patří mezi moje oblíbené prodejce.
  2. Obchod zcela bez problémů. Děkuji a doporučuji.
  3. Perfektní po všech stránkách, mohu jen doporučit. Petře, děkuji.
  4. Jorge

    Bulova novinky

    Teda.., normální computrony jsou úlet, ale tohle je úlet na druhou. Taky bych prosil víc fotek, hlavně na ruce. A gratuluju.
  5. Souhlasím, vybírat hodinky podle tahu mi taky přijde divné. Ty intramatiky se mi moc líbí, ale vyžadují vlastníka, který bezmezně věří tomu, že jdou. Taky bych vzal Citizen.
  6. Mám jinou zkušenost, než píše třeba Double, nebo Pavel87. Ještě dva roky zpět byla porada vedení paráda. Skoro každej na ruce pěkný mechaniky, bylo na co se dívat. V poslední době se mi množí jednání, kde sedím s lidma v oblecích a zjišťuji, že mechaniky mám na ruce jen já. Zbytek má z košile boulící se AW, Garmin, nebo nějaký chytrý náramek. Věk v tom nehraje roli. A jsem si jist, že ti lidé předtím nosili nejen Omegy a IWC, ale i Rado, Tissot, Mido nebo třeba Meistersinger...
  7. No, tvl, že já na ten Sinn klikal... to se mi zase rozšířil obzor... :-) Jinak téma určitě dobrý, souhlasím i s těmi dvěma trhy. Při pohledu na ruce kolegů, kdy mechaniky mám jen já a šéfová, se obávám toho konce. Popsané výhody chytrých hodinek jsou neoddiskutovatelné.
  8. Traser master classic automatic. Vejška, věk... všechno sedí. Jdou ke košili, i normálnímu nošení. může je mít OWG. Ve třiceti jsem je taky měl. Jen teď koukám, že už asi bude problém koupit je na tahu. Dřív to problém nebyl. https://www.chronoshop.cz/traser-t5-timeless/traser-classic-automatic-master
  9. Rychlý obchod, vše v naprostém pořádku. S řemínkem jsem nadmíru spokojen.
  10. Zaplaceno v CZK, formulář vyplněn. Děkuji.
  11. Díky za info. Zajíc by hodně potěšil. Originální tah je chrastítko. A co nějaký masivnější mesh? Amfibie na něm vypadají dobře.
  12. Kalendáře jsou doma. Jsem z nich nadšený. Děkuji.
  13. Prosím, připište mě někdo taky do seznamu, dva kousky. Z telefonu to sám nedám. Děkuji
  14. Jasně bílý cifr na tahu, ty co poslal Tano.
  15. http://www.jomashop.com/glycine-watches.html Na Jomashopu ceny Glycine, třeba Combaty za 299. Což je levnější, než probíhající akce na Massdropu.
  16. Ji-li to ještě možné, tak bych poprosil o zapsání na kolegou Pebem uvolněné místo. S číslem 45. Děkuji.
  17. Já bych také určitě volil ty natahovací, k oblekovkám mi to tak nějak přijde patřičné. Ale z produkce ChW se mi teď nejvíc líbí univerzály https://www.christopherward.eu/c1-grand-malvern-power-reserve-10.
  18. Je doma. Ještě jednou děkuji.
  19. Uhříněves. Fotky dobrý. Asi taky nutně potřebuju mesh.
  20. Taky jednu beru. :-) Mikina: http://www.danielson...og/sweat-jacket Velikosti: http://forum.chronom...-7#entry1748131 Koza_c - 1ks. Heather grey XL farkyostrava - 2ks. Deep Navy XL, Light Graphite L Vít - 1ks Light Graphite M sect - 1ks Light Graphite L Honza.manta - 2ks deep navy a light grafite - velikost XL. Prischera - 1ks Deep navy XL Sphinxx - 1ks Deep Navy XXL Pebe - 1ks Light Graphite S Martinzberatel - 2ks Black XXL a Deep Navy XXL Cherokee- 1ks Deep Navy XXL filo-boxer - 1ks Black S vladacr - 2ks Light Graphite XL, Deep Navy M (velikost a barva se může do objednávky změnit) uff - 1ks Light Graphite XL Jožko - 1ks.Deep Navy L Maxel - 1ks Deep Navy L Alexion - 1ks Deep Navy S Guzmic - 1ks Light Graphite M Jorge - 1ks Heather grey M Celkem: 22 ks
  21. Datum u těch prvnich mne naopak překvapil. Černý datový věnec k světlému cifru, který vypadá jako bílý, ale měl by být stříbrný. Chtělo by to vidět naživo.
×
×
  • Vytvořit...