Přejít na obsah

kratas

Členové_50
  • Příspěvky

    54
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli kratas

  • Datum narození 17.7.1969

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Jemnice
  • Fanoušek značky
    akvaristika,hodinky,PC hry,hudba

kratas's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Neměl by někdo pěknou tapetu Casio ProTrek 6000-1 v rozlišení 1366x768?
  2. Jak vosrat zákazníka se děje všude okolo nás - potraviny, elektronika, auta apod, takže u hodinek mě vůbec nepřekvapuje. Zákazníkovi nezbude nic jinýho než to akceptovat nebo nekupovat
  3. Jenomže je doba LED tak se to sere všude. I do Tv, pro mě nej Tv je plasma, ale bohužel šla do kopru
  4. Vypadají masívně, zkoušels měřit přesnost a fotky na gumě nechystáš?
  5. Raketa to asi bude a co by sis představoval místo LEDky?
  6. samozřejmě jsem myslel 40mm, hlavně že ses nikdy nespletl ty Vševěde
  7. Já bych se taky 42cm nebál, ale záleží co kdo preferuje, já radši větší. Mám ruku 19cm a Seika Atlasy ty mají 40cm a zdají se mi malé. Teď jsem pořídil ProTreky PRW 6000, ty mají 52 a to je akorát.
  8. Nikde jsem nenašel cenu, že by nebyla ještě stanovená?
  9. Já mohu taky doporučit, vše bez problémů, dobrá komunikace a rychlost
  10. no tak asi jo, já se holíval těma vícebřitejma nesmyslama co vydržely chvíli a drahý jsou jak kráva. Tak jsem přešel na elektriku a prostě nelituju, že existujou nějaký bagry a obyčejný žiletky jsem ani nevěděl.
  11. tak samozřejmě, že rychlost hraje prim, ale mě se zdá že jsem dobře oholen a pleť je taky v pohodě, ale asi je to tím, že jsem nezkusil ten váš způsob. Ty se holíš břitvou?
  12. Těžko radit, každý má jiný oči, nejlepší je zajít do obchodu a na ty TV se podívat naživo. Na které se ti bude líbit obraz nejvíc tak tu si kup. Já bych se přikláněl k Panáku,ale jen protože mám plasmu Panasonic 7 let a naprostá spokojenost
  13. Tak mi prosím vysvětli v čem je to lepší než elektrika. Přijdu do koupelny vemu strojek a za chvíli jsem oholenej, než něco rozmíchávat v misce, patlat na hubu, tak jsem elektrikou hotovej 4x nebo se pletu?
  14. hmm, tak to vypadá, že el. strojky se tady moc nenosí. Holím se strojkem Braun 5 5090cc a spokojenost, ale vypadá to že jsem sám voják v poli.
×
×
  • Vytvořit...