Přejít na obsah

Elmelund

Členové_50
  • Příspěvky

    58
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli Elmelund

  • Datum narození 13.10.1983

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno-venkov
  • Fanoušek značky
    Glycine, Prim

Návštěvy profilu

2 970 zobrazení profilu

Elmelund's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Děkuji pánové Švagr i jeho otec jsou zapálení chronomagoři. V rodině jsem dosud žádnou spřízněnou duši neměl a našel jsem je až v Anglii.
  2. Ponděleční posvatební z Anglie. V pozadí Tudory, které dostal můj nový anglický švagr k svatbě od otce.
  3. A ještě jedny. č. 001864 na Aukru https://aukro.cz/prim-hodinky-letecke-automatic-7031155861
  4. č. 002483 na Aukru https://aukro.cz/hodinky-prim-7030837183
  5. Aktuálně AUKRO č. 002047 https://aukro.cz/prim-automatic-letecke-7021013241
  6. Jsem rád, že to dopadlo Mimochodem to byly i moje první automaty.
  7. Hodinkový obchod proběhl bezproblémově a rychle. Domluva perfektní. Hodně mi vyšel vstříc, když mi hodinky osobně dovezl na místo a čas, který jsem navrhnul. Příště snad bude čas i na to kafe. Díky.
  8. Taky si dovolím přidat svoje zkušenosti za posledních cca 10 let :-) Měřím dva metry a běžné konfekční košile s prodlouženým rukávem mi prostě nepadnou, takže jsem vyzkoušel kdeco. Vezmu to po značkách: Charles Tyrwhitt Tady jsem nakoupil nejvíc košil, většinou v takových těch akcích 4 za 100 liber a podobně. Délka rukávu 36" byla uspokojivá, bylo to něco mezi 1x a 2x prodlouženým rukávem. Košile se kvalitou dost lišily, některé byly vynikající, jiné průměrné. Celkově ale lepší než to, co se u nás nechá koupit a cena příznivá. Co mě štvalo hodně, byla délka košil samotných. Ač jsem všechny košile kupoval ve stejném střihu (extra slim fit) a velikosti 16"/36", tak délka košile samotné byla sázka do loterie. Občas byla tak krátká, že se ani nedala pořádně zastrčit do kalhot. Nakonec jsem tam kvůli tomu přestal nakupovat. Eterna Nemám co bych vytknul. Mají 2x prodloužený rukáv a chápou, že zákazník, který si takovou koupí, je asi vysoký, a přizpůsobí tomu i délku košile. Materiál, střih, vše OK. Cena samozřejmě vyšší. LePremier Pokud jsem u Eterny napsal, že nemám, co bych vytknul, tak tady to platí dvojnásob. Je to košile na míru a vždy mi všude všechno sedělo, jak mělo. Cena samozřejmě opět vyšší. Čas od času mívají i akce, naposled jsem kupoval v akci 3 košile za 4 tisíce, což už je cenově srovnatelné s konfekční Eternou.
  9. A kolik kilo živé váhy to unese?
  10. Vytáhl jsem z trezoru svoje Breitling Colt Quartz, které jsem neměl na ruce snad 3 roky. Odchylka (porovnávám s údaji ze stránek time.is, podle kterých jsem to vždy seřizoval) je rovných 40 sekund mínus, tj. hodinky se mírně zpožďují
  11. To se mi líbí moc, to koupím Čertovi, až se pod ním škrabadlo urve, takže asi brzo
  12. Jo, Čert se u nás zabydlel dobře :-) Jinak ten "posed" je původně normální škrabadlo ve tvaru esíčka, koupeno na bazos.cz, takže původ nevím. Jako posed se to začalo používat zcela neplánovaně, když jsem potřeboval vytřít podlahu a zavěsil škrabadlo přes topení, aby mi nepřekáželo. Ale pochybuju, že mi to takto vydrží dlouho. Korpus škrabadla je z nějakého kartonu a Čertovi se daří po všech stránkách, takže čekám, že se to s ním brzo urve
  13. Čerta mi donesl soused 1. ledna tohoto roku jako vyhládlé kotě, které se toulalo několik dnů po polích za vesnicí.
×
×
  • Vytvořit...