Přejít na obsah

bithas

Členové_50
  • Příspěvky

    111
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele bithas

  1. Taky jsem řešil podobnou věc a jediné co jsem našel a bylo trochu smysluplné bylo toto. 11j a 6 gumových projektilů https://www.colosus.cz/revolver-umarex-t4e-hdr-50-11j-x151127 16j a 2projektily https://www.colosus.cz/brokovnice-umarex-t4e-hds-68-16j-x150980 dají se tam nacpat i pepřové koule a jsou to docela prdy, feťáka na ketaminu to asi nezastaví, ale v kombinaci s nějakým teleskopem to dává alespoň nějaký prostor pro ústup.
  2. Jelikož jsem slaboduchý, tak těm přepočtům moc nerozumím. Ale výsledek je pozitivní, takže protilátky mám. Je to víc jak půl roku po prodělané infekci.
  3. Infekční sérologie COVID 19 název S_SARS-CoV-2 výsledek IgG 79,10 jednotka AU/ml meze 0,00 - 15,00 hodnocení POZITIVNÍ Komentář: 0-15 AU/ml protilátky neprokázány 15-50 AU/ml protilátky prokázány - nižší hladina. 50-400 AU/ml protilátky prokázány - vyšší hladina Protilátky SARS-CoV-2 (SP) IgG jsou protektivní protilátky, vznikající za 2-3 týdny po prodělání Covid 19 ( a po očkování) . Jednoznačná ochranná hladina není známa. Pokud protilátky nejsou prokázány nebo jsou v nižším rozmezí, očkování je doporučeno. Prodělání lehčí formy Covid 19 nemusí automaticky vyvolat tvorbu protilátek.
  4. Takže potvrzeno, černé na bílém. Půl roku po odběru na protilátky, další odběr prokázal dostatečné množství. Poprvé 96, podruhé 79,10. Ty tři měsíce imunity jsou kecy v kleci.
  5. Měl jsem vos.j. 96 - takže normálních pěkných vostravských jednotek
  6. Tak manželka je dva dny po očkování modernou a průběh po očkování je u ní horší než samotný koviďák. Ruku nezvedne, horečka, leží jak pytel. Jinak jsem teda už objednán na druhý odběr protilátek na květen, v listopadu jsem jich měl 96, tak teď se uvidí jak je to s tou imunitou.
  7. Ok, promiň. přísahám a slibuji, že už to nikdy neudělám.
  8. Kotlicku, snažím se dodržovat opatření a nic extra nebojkotovat, ale mám plnovous, momentálně opravdu plnovous, když nemůžu k holiči a k tomu nosím brýle. Nejsem zdravotník, ani nepracuji v sociálních službách a nejsem na to zvyklý. Nic nevidím, nesedí mi na obličeji a na těch fousech je absolutně nefunkční. Mám dva malé kluky, kteří když se rozběhnou, tak je musím fakt hlídat. Což když nevidím, tak moc dobře nejde. Když jdu po ulici, kde nikdo není, tak ten dekl sundávám, tak nějak mi selský rozum říká, že nikomu neublížím. Jakmile se přiblíží lidi, tak nasazuji.
  9. Mě říkala moje ukrajinská holička, která byla na silvouše doma, že na to u nich všichni úplně s...u. A v rádiu povídali, že v Turecku brzdí jenom víkendy a běhen týdne je naprosto normální režim. Tak já nevím.
  10. Dobrá rada nad zlato. Horší je, že doma zůstal řezák a vytahovač simkart. A bez toho tady na drsném severu nepřežiješ.
  11. Sou to svině nehorázný. Akurat mě s..e, že jsem sundal dva dílky, ať to nepadá z ruky a a ty teď budou ležet doma.
  12. No ty vole, na krabičce píšou, že je to letadlo friends.
  13. Druhej, ale překvapila, že na te dortě nejsou takové ty růžové kytičky z marcypanu.
  14. Jak se nám to pěkně všecko opakuje. /Čerpáno z wikipedie./ Virus zřejmě začal napadat lidi už v roce 1917 (předpokládaný původ je v Číně)[6], nicméně epidemie jako taková vypukla v březnu 1918 v americkém vojenském výcvikovém táboře Camp Funston v Kansasu a odtud se rychle rozšířila především na fronty a do míst koncentrace vojáků, kteří ji přenášeli dále. Tato první vlna byla relativně méně smrtící. Nejničivější byla druhá vlna, která proběhla na podzim a začátkem zimy 1918 a zasáhla větší část světa. Třetí vlna začala v lednu 1919 v Austrálii a na jaře se rozšířila do dalších zemí především v Americe a Evropě. Poslední lokálně více omezená čtvrtá vlna dozněla v dubnu 1920. Virus následně zmutoval a stal se podstatně méně smrtícím. Jestli spasím svět, tak se naočkovat nechám. Ale zastávám názor pana Berana, že je to zbytečné. Množství protilátek 96. Doufám, že s tím nějaký ten pátek vydržím.
  15. Pouze teploty, lehká bolest hlavy a únava. Čich, chuť nezměněno, dušnost nula.
  16. Mám dávno za sebou. Ještě dvě chybí, nemůžu je najít.
  17. Omluva, patřilo do jiného vlákna. Ale vlastně se to hodí i sem.
  18. Fenix období mám už dávno za sebou. A to ještě dvě chybí, někam je zašantročily děcka.
  19. A jak to teda je s tou imunitou. To se přeci nemůže točit pořád dokola, až to vystřílí celou světovou populaci. Španělská chřipka vybila kus světa, očkování nebylo a taky se to po třech vlnách někam vytratilo. A když se člověk půjde očkovat, tak to by asi v danou chvíli měl být docela zdráv, jestli koronáče naberu dva dny předem a pak hurá na injekci, tak to taky může pěkně s člověkem zatočit. Jsem poměrně prostoduchý a spousta věcem moc nerozumím. Jinak já měl 8 dnů teploty, většinou odpoledne, kolem 37,5 a jeden den 39. To už jsem psal manželce přístupové hesla, páč jsem měl trošku bobky, ale pak to skončilo. Testy z rypáku nic, protilátky z krve pozitivní.
  20. Teď někde psali, že půl roku, voni stejně všichni ví kulový.
  21. No já teda coviďáka měl, bez příznakový nebyl, ale depresi mám spíše z toho jestli budu mít co žrát. Ale jakože nejsem profesionál, jenom musím podávat profesionální výkony.
  22. V obi Ostrava Zábřeh mají v akci DeWALT 18v, příklep, kufr, 2baterky 1,3ah. Cena byla myslím 2700, nebo 2900. Za ty peníze k nezaplacení.
×
×
  • Vytvořit...