Přejít na obsah

Sedmispáč

Členové
  • Příspěvky

    41
  • Registrace

  • Přítomen

Sedmispáč's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. to jsme na to úplně stejně... ale to máš nějakou úpravu, tu minutovku?
  2. Krása střídá nádheru... pořád po nich pokukuju a asi do nich půjdu... ale budou to už asi 4tý nebo 5tý Seika... to neunosím Prostě srdcovka. Škoda že už nejni na Florenci pan Frýdl, ten je uměl poladit tak, že chodili skoro na vteřinu přesně.
  3. Tak to je fakt paráda, asi se časem taky zastavím se Želvama, jen vymyslím, čím je vylepšit. Držím palce ať to šlape!
  4. NOV WORK ? už pracují (NOW) nebo NOVember? hodně zajímavé...
  5. Nádherný kousky... taky uvažuju o "želvách" hrozně se mi líbí na oranžový gumě... snad se mi jí pak podaří někde sehnat
  6. tak jak to tady čtu, tak to je dobrá zpráva, taky se chystám objednat - jedny oranžovky, už dlouho po nich toužím SKX011J1
  7. ad RUHLA : myslím, že to bylo něco v takovýmhle stylu, ale hodinky byly modernější a na ruce hrozně velký... přikládám východoněmecké "digitálky" (odpověď z východu na japonský digitálky! he he)
  8. 2 Radek124: to je k zlosti. Nový hodinky. 2 Radik: ty hodinky mi vizuálně strašně připomínaj jeden typ hodinek z bejvalý NDR, strašně oblíbenej a rozšířenej za totáče, ale nemůžu si vzpomenout. Snad nějaká Ruhla?
  9. Sedmispáč

    Orient potapky

    Taky preferuju spíše gumu než ocelovej tah. IMHO je guma pohodlnější a když se koupí kvalita tak i hezká.
  10. Tak to by mě taky zajímalo. Servisní interval. Skutečně potřebný pro hodinky. ----------------- ad AUTOMAT: Osobně mám zkušenost, že při běžném nošení se mi občas Seamastery zastavěj a musím je ručně natáhnout, Seika se mi ještě při nošení nezastavily. Asi maj Omegy nějakej fajnovější samonátah, který se tolik netočí?
  11. Sedmispáč

    Výběr Seiko 5

    No jo Suma s těma neprohloupíš! Pěkný, pěkný...
  12. Sedmispáč

    Seiko Sumo luneta

    Trochu offtopic : neměnil jste někdo lunetu na SRPech? Nějakej tip? IMHO mi přijde ta luneta trochu přeplácaná (nějak moc indexů), jinak hodinky super.
  13. Moc pěkný ořechy. Říkala ta moje, veverka! (quartzky od Espritu ji prej stačí, na co prej natahovací hodinky? Ženský to prostě nechápou.)
  14. Na hodinkách co mám já (jiná značka), diver extenze vyndat nejde. Můžeš hodit fotku toho tahu s rozloženou extenzí? Dáme hlavy dohromady a třeba něco vymyslíme.
  15. Tak hodinky se mi taky moc líbí, ale do verze s vyleptaným (vypáleným?) nápisem na sklíčku bych nešel... ten nápis je zespodu skla doufám?
×
×
  • Vytvořit...