jacob Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 Jsme Pražské hodinářství, poctivý hodinářský servis. Řídíme se mottem Tomáše Bati „Náš zákazník - náš pán“ a snažíme se, aby bylo každý den vidět, že nás naše práce baví. Nabízíme Vám kompletní hodinářský servis od výměny baterie až po celkové opravy včetně profesionální renovace povrchu. Mechanické hodinky by měly podstupovat pravidelný servis, aby se předešlo nadměrnému opotřebení dílů stroje nebo jejich zničení. Uvažujete nad údržbou svých hodinek? Ozvěte se nám. Jsme tu pro Vás. Email: servis@prazskehodinarstvi.cz FB: http://www.facebook.com/prazskehodinarstvi Web: http://prazskehodinarstvi.cz Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Harwey Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 wau parada, velka gratulacia a drzim vsetky palce nech sa dari!
villain83 Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 Odvaznej krok, ale moc vam fandim, verim, ze budete uspesni!
JoyStick Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 Skvělá zpráva, přeju hodně štěstí a úspěchů a už teď mám 2 kousky co mám ve frontě na modifikaci, takže se určitě ozvu
Ondoni Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 Super, kde vás najdeme? už teď bych měl dvě věci
jacob Posted June 4, 2018 Author Report Posted June 4, 2018 Super, kde vás najdeme? už teď bych měl dvě věci Nyní se servis řeší v Praze na Zličíně :-). Nový ateliér bude, podle názvu, také v Praze a místo zveřejníme určitě v předstihu během léta.
habadej Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 Super správa. Léta jsem si dával hodinky dělat k panu Frýdlovi na Florenc. Bohužel, co se odstěhoval do Nymburka, nemám stálého hodinářského mistra. Takže určitě se budu na Vás obracet. Co týká množství práce, tak nemám o vás obavy, páč pan Frýdl se z přemíry práce málem zbláznil. Držím palce!
leebauer Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 (edited) Taky přeji dobrý start a na podzim se tedy asi uvidíme. Edited June 4, 2018 by leebauer
habadej Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 Super správa. Léta jsem si dával hodinky dělat k panu Frýdlovi na Florenc. Bohužel, co se odstěhoval do Nymburka, nemám stálého hodinářského mistra. Takže určitě se budu na Vás obracet. Co týká množství práce, tak nemám o vás obavy, páč pan Frýdl se z přemíry práce málem zbláznil. Držím palce!Super správu opravuji na super zprávu :-).
Frostie Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 Nyní se servis řeší v Praze na Zličíně :-). Nový ateliér bude, podle názvu, také v Praze a místo zveřejníme určitě v předstihu během léta.Parádní info. Přeji hodně zdaru při zřizování a těším se na další podrobnosti.
jacob Posted June 5, 2018 Author Report Posted June 5, 2018 Chlapi, děkujeme za Vaše vlídná slova. Vážím si toho. Každopádně jak jsem psal, servis běží na 100%. Aktuálně Heuer Carrera Cal 12 v chodu na běžnou údržbu a čištění, Heuer Autavia Cal 12, které nenulují a pak Heuer Autavia Cal 11, se kterými bude trochu více práce - nejsou v chodu, chybí korunky a také stavěcí páka. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
kuncák7 Posted June 5, 2018 Report Posted June 5, 2018 Jacobe, gratuluju a držím palce. Lubošovi to řeknu brzo osobně.Ať se daří.
Recommended Posts