Přejít na obsah

rainier wolfcastle

Členové_50
  • Příspěvky

    52
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele rainier wolfcastle

  1. Nemáte někdo v plánu prodávat tyto hodinky? Ideálně na meshu a se strojkem L888. Díky
  2. tak já mám objednaného scouta, takže 4x4 a s doplňkové (protože už je v "základu" více méně vše) jsem měl jen tažné, barvu, rezervu a ten sunset packet. BTW co problémy na autě? Vyhnuly se ti nebo máš permicu do servisu?
  3. No já to tak měl tak vždy (je ale pravdou, že jsem brával skladovky). Doba se ale mění... Nejdříve se čekalo na čipy, pak v průběhu výroby toho mého kusu vyhořel sklad s výplněmi dvěří. Auto by mělo být dle prodejce vyrobené, ale neprošlo výstupní kontrolou na přední výplň dveří. Ty teď nejsou dostupné... Kdybych vzal CX-5 nebo RAV-4, o kterých jsem uvažoval, tak bych měl s autem první rok za sebou.
  4. K těm čekačkám u O4. Loni touto dobou jsem vybíral nové auto. V červenci objednal scouta ve 2,0tsi s nějakou příplatkovou výbavou. Auto mělo být v 10/22, protože jsem se trefil do už objednaného slotu, jehož konfiguraci mohl ještě dealer změnit. První posunutí bylo na přelom 10/11, další 1/2 22, následně 2/3 a teď mi termín upřesnili na něco mezi červnem a říjnem... Nevím čím pojedu na dovolenou.
  5. Zkusil bych ještě mrknout na značku Topo. Stejně jako Altra mají širokou špičku a nízký drop. Vychází ale výrazně cenově lépe. Jsem s nima moc spokojen.
  6. rainier wolfcastle

    Mido

    Jakou ti delaji odchylku?
  7. rainier wolfcastle

    Mido

    jj jsou fajn. sice ta vůle lunety v této cenovce zamrzí, ale počítal jsem s ní a dokážu s tím žít.
  8. rainier wolfcastle

    Mido

    pavel23: srry nevšiml jsem si... Jestli jsem to pochopil tak tím problémem měly trpět jen GMT varianty.
  9. rainier wolfcastle

    Mido

    a máš tu GMT variantu?
  10. rainier wolfcastle

    Mido

    Něco tam vyberu Jen jsem se chtěl ještě zeptat, svého času se proslýchalo, že mají docela velkou vůli na lunetě. Nevíte, jestli se to postupem času zlepšilo?
  11. rainier wolfcastle

    Mido

    AKUC: díky za tip
  12. rainier wolfcastle

    Mido

    Už delší dobu se snažím sehnat ve zdejší inzerci Ocean Stary ve verzi GMT. Bohužel bez úspěchu. Léto se blíží tak začínám zvažovat, že bych je koupil jako nové. Nemáte náhodou někdo tip v rámci EU na tuto verzi za zajímavý peníz? https://www.midowatches.com/en/ocean-star-gmt-m0266291105101.html
  13. Chtěl bych se zeptat, neporadíte někdo GMT lunetu, která by pasovala na SRP491K1? Chtěl bych tímto zabít dvě mouchy jednou ranou, vyměnit už notně ošoupanou lunetu a mít něco v GMT.
  14. Nechi zakládat nové téma proto nahodím sem. Potřeboval bych zrenovovat lunetu na těchto Seikách. Chtěl bych požádat o doporučení barvy, kterou použít na opravu číslic a znaků. Děkuji
  15. Díky, v tomto světle je tedy jasné, že případně dává větší smysl výměna celého strojku. Apropos, umožňuje lepší regulaci odchylky než základní C07.111?
  16. Spíš se ptám ze zajímavosti, protože s tím jak se tento strojek víc a víc zavádí, tím častěji se objevuje v místní inzerci, tak abych věděl, jaké případné náklady na servis očekávat.
  17. Onyx servis hodinek: Na kolik by teda Rudo vyšla výměna těch plastových dílů, když se ti je podařilo objednat na sklad? Ptám se, kdyby mi na Powermaticu odešly.
  18. Tano: jak dopadla tva reklamace? V cem byl problem s rotorem?
  19. chtěl bych se vás zeptat, jak jsou na tom Fortisy s intenzitou a délkou trvání luminiscence. Po pár letech bych se rád posunul dále a zkusil tuto značku. Mám v merku tento model http://www.hodinky-koscom.cz/cz/fortis-595-11-41-l ... Jako spousta členů jsem začínal se Seiky a zvykl si na jejich luminiscenci (hlavně stargate a SNZG-15). Po přejítí na Steinhart jsem býl touto velice zklamán, proto mě zajímá jak je na tom Fortis.
  20. rainier wolfcastle

    SEIKO 5

    asi jsem slepy, ale nikde jsem nenasel, jaky strojek budou mit ty SRPy563
×
×
  • Vytvořit...