Přejít na obsah

Jarmom

Členové_50
  • Příspěvky

    55
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Tudor, Omega, Orient, Citizen, Bulova

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Jarmom's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Trošku drahota. Takhle komplet za 13k
  2. LEGO Peugeot 9x8 Le Mans Hypercar 1775 dílků, 199,99€, 1. května
  3. Raketoplán se mi z těch vesmírných leg (Saturn V, ISS, Eagle a Raketoplán) líbí taky nejvíc. Stavba Saturnu není tak zábavná, protože se vlastně jedná o tři velmi podobné modely spojené do sebe. Ale i tak je to u mě číslo dvě. Trojka bude Eagle, ISS mě taky bere nejmíň. Doufám, že to marsovské vozítko bude, hezky by to doplnilo sérii.
  4. Nějaké živé fotky a srovnání se starším modelem.
  5. Nové barevné verze fliegerů, 2023 Introducing Fortis Brings New Colours To The Entire Flieger Collection Co na ně říkáte? mě moc za srdce nechytily.
  6. Komu se nechce číst článek - k dispozici budou v červnu. Černé a zelené za 1700,-€, modré jsou 4000ks limitka Save the Ocean a budou za 1900,-€.
  7. Jarmom

    OMEGA X SWATCH

    Mission to Crème brûlée.
  8. Jarmom

    OMEGA X SWATCH

    Tak to by měly být ony.
  9. Ono jednou se nejspíš nic nestane (ikdyž kdo ví), když se na to všichni budou zaměřovat, bude se o tom hodně mluvit a tak. Ale myslím, že dlouhodobě to zatím v Česku fungovat nebude. Pokud by to bylo na všech stadionech a pro všechny zápasy, dříve nebo později přijde průser. Dokud se z kotlů nepodaří dostat ty největší bezmozky, tak je to unáhlené. Byť teda chápu že Tvrdík chce ukázat, jak moc už je české fotbalové prostředí vyspělé. Přál bych mu to, ale myslím, že je moc velký optimista.
  10. Jaké jsou? Taky jsem o nich chvíli uvažoval, ale zatím mi stačí moje PanAmy.
  11. Taky jsem si říkal, že už žádné další LEGO nepotřebuju, ale nedávno šly drby, že ještě letos mají vydat nějaký set s některým, z marsovských vozítek. Pokud ano, tak ten budu muset mít, potřebuji tu svou kosmonautickou sbírku kompletní.
  12. Potvrzuji. A dokonce se jim i podařilo ho nerozmlátit.
  13. Ten je fakt super. Ten Hubblův teleskop se dá schovat do něj, nebo může být i připojený na rameno z nákladového prostoru. Plus raketoplán má vystřelovací podvozek, pohyblivé směrovky, prostě paráda.
×
×
  • Vytvořit...