Přejít na obsah

lykarian

Členové
  • Příspěvky

    31
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele lykarian

  1. Billions S01,S02, no a trojku jsem doposud neviděl. Kdyby to tu někdo teda neznal...https://www.csfd.cz/film/404475-miliardy/prehled/
  2. Dnes v kině Ex Machine...nářez. Doporučuji. Sci-fi , efekty, psychologie 9 z 10 ti. Edit. dřív píšu, než čtu...Radius byl první:-)
  3. Zdravím pánové, nevíte kde sehnat nerez přezku k řemenu? 22 mm. Díky Lyk
  4. No, nejsi dalek pravdy. Mam I jiny kaučukovy remen konkr. svycarsky a ten je bez pachu. Taky je o neco " hebci". U Marath. je tam mozna Vic chemie. Kdo vi. Kibi nevis z ceho je luneta resp. ten cerny kroužek?
  5. Jasně, luneta zni jako račna od Goly. Ta vůně, nevim též by mne zajimalo. Ne a ne to vyprchat.
  6. Zdravím Vás všechny, rád bych si složil pilotky na nošení. Pouzdro nererez mám. Budu mít kalibr po GO, cifernik snad lapím na aukru. Co nemám je vypouklé dynko, špičaté fosf.ručky a oranžovou vteřinovku. O ostatních drobných součástech nemluvě. Tímto oslovuji šikuldu, který mi pomůže a vlastní chybějici části. Pochopitelně se je budu snažit sehnat i sám. Zadal bych to Eltonu, jsou dobří, ale trvá jim to dlouho. Děkuji Lyk.
  7. Mno, nádherné. Hezkej je ten s červenými Igeny, jak přechází spodní část v horní, jakoby bez barev. podkladu - díky
  8. Připomínají mi náhrobní kámen, nový s leštěním.....temná monstra co budí respekt.
  9. Souhlas. Pouzdra mají dobrý design, teď poladit to srdíčko...budou za dvojnásobek, myslím, že Prim má za lubem nějaké ty diving watch s osvětl. Microtec, mají na to jenom chtít. Nechme se překvapit.
  10. Buďte pozdraveni, pánové. Zrodil se v hlavě mé nápad. Jistě nejsem první, a ani poslední, leč rád bych jej realisoval. K realisaci však budu potřebovat radu a šikovné ruce některých z Vás, neboť nejsem hodinář, ale automechanik, tudíž ona kolečka v hodinkách jsou na mé pracky příliš malá . Objektem mých plánů jsou Sporty II. s autom. kalibrem. v nerezu. Nyní k úpravám : - číselník "Humberto" v oranžovém provedení, tj. podklad černá nebude, ale oranž. zkusím se zeptat v Eltonu... - do (na) ručky bych chtěl přidělat trubičky mb-microtec trigalight , ztm. nejsem rozhodnutý jaké barvy - na široké indexy přidělat opět mb-microtec trigalight (ani zde netuším barvu...) To je z úprav asi tak všechno . Sladím- li barvy číselníku a trubiček, výsledek by nemusel být špatný, že? Otázka zní, půjdou- li nalepit, či jinak vpravit trubičky na ručky tj. vejdou se tam ? Je tu na fóru někdo ochotný případně zakoupit ony radioaktivní výrobky? Jsou vůbec volně prodejné? Bude někdo ochoten vyrobit delší osu, pokud se tam ony mezi ručky nevejdou? Ale to už vařím z vody, jsa laik nebudu radši pokračovat v domněnkách. Rukavice byla hozena, těším se na odpovědi - zlaté české ručičky. Hezký večer všem. Lykarian
  11. Slušný orloj, kolikpak vážej? Já bych s nima asi někde zachytil, jsou nádherné ale dost velké :-) kngrtl.
  12. to jsou z Kalacha nebo z 58 čky?
  13. Máš bod, zasekl jsem u toho tak na 1/2 hodiny :-) zajímalo by mě, jestli je to PC animace nebo makro
  14. :-)) Zaujalo mě to, nosím totiž v hlavě nápad, takové vylepšení ani ne tak hodinek jako řemínku. Po kompasech, flashkách a kalkulačkách něco pro potápěče. Nechci předbíhat, až to hodím na papír a prodám, tak se pochlubím . :-)
  15. Pokud máte problémy trefit se v noci cestou domů klíčem do zámku, či jinam, mrkněte na tohle. http://www.victorinox.cz/index.asp?menu=836&record=4484
  16. Zdravím Tatrováka, taky jsem s tou značkou měl co do činění. Říká ti něco T - 607 I. ?
  17. Třeba tam pasovalo tohle dýnko, tak ho tam někdo našrouboval a bylo. Z mé strany čirá teorie
  18. Pánové, proč má ten remake obráceně číslovanou stupnici na lunetě?
  19. jasně že měnit těsnění až se začne mlžit sklo nebo se zastaví strojek, já je nosil na vojně a třebas jsem měnil náboje kol na tatrách a tak, mlátil palicí 15kg :-) to už je dávno, v běžném použití doufám vydrží mnoho let...vždyť je to prim
  20. já mám podobné zážitky se sportyII. (bude nás asi víc...ach to mládí ) pokud nebudeš chtít solitérní 1 s průhledem na dýnku a monogramem tak do cca 10k nechaš dát do kupy, resp. nerez pouzdro, rozebrání a seřízení, argon atd. Napíšeš-li dám ti kontakt do E. Otázkou je, jestli ti tady někdo nenabídne nějaké zachovalé 1 , to vyjde levněji, netroufám říci o kolik, jsou dost ceněné, momentálně.
  21. Ano, přátelé tady na fóru o tom založili vlákno, tuším že se jedná o zk. vodotěsnosti a čištění a mazání strojku. Tedy hledej a nalezneš. Zajímavé názory a zkušenosti. Osobně až mi dvojky dorazí z Eltonu, tak se chystám tak 2x ročně kápnout silik.olej na tu trubičku/dutou hřídelku a naklopením se silou tíže nechat navlhnout onen kroužek. Doufám, že k tomu 2. se ten olej nedostane. Moje zkušenost s 2- ami, vodotěsné vydrží být 1-2 roky za plného provozu, tj. vana,sauna,plavání a občasná těžká man. práce :-)
×
×
  • Vytvořit...