Přejít na obsah

Ajaka

Členové
  • Příspěvky

    29
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Žena
  • Bydlí
    Středočeský kraj
  • Fanoušek značky
    Hodinky, fotografování, umění, příroda, cestování.

Návštěvy profilu

2 813 zobrazení profilu

Ajaka's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Prosklené dýnko je frajeřinka, která zvedne cenu hodinek o zhruba 2.000,- a méně chrání mechanický strojek před magnetickým polem. Toto bych ještě zvážila. Jinak pokud trváš na zadním průhledu, vypadají velmi dobře Tissot Carson Automatic T068.427.16.011.00 s bílým číselnikem, nebo T068.427.16.051.00 s černým. Myslím, že cena 18.760,- za švýcary s chronem, je víc než dobrá. Průměr pouzdra 43 mm, řemínek je imitace krokodýla s rozklápěcí sponou. :-)
  2. Ajaka

    Butik Omega v Praze

    Myslím si, že Dušák každopádně a to bez ironického podtextu. :-)
  3. Přesně. Mám stejné zkušenosti.
  4. Ajaka

    Breitling A17360

    Jdi do nich. Za tu cenu budou po přeleštění super a stokrát lepší než jejich nové modely. Osobně bych si zjistila podle sériového čísla jestli jsou "čisté", aby Ti je některý s autorizovaných servisů nezabavil.
  5. Urcite Darujici, ktery koupil šmuk za pár Eur a daruje ho sve holce jako Breitling Navitimer za desítky tisíc je hodně napálený Tyhle fake občas prodávají za desítky tisíc také, jen je těch tisíců o několik desítek méně. :-) Okopčí v reálné podobě i doklady a pak už jen loví tu správnou kavku. Nosí to spousta lidí a ani o tom neví. O osud slečny bych se nebála, jednoho dne dojde baterie a ona si to zamíří do autorizovaného servisu, kde jí vyvedou z omylu. Jen tvrdím, že kdokoliv, kdo utratí za fake jakoukoliv částku je napálený.
  6. Nevadí mi pavouci, hadi, myši, zvednuté prkénko, rozhozené fusekle, černá kočka přes cestu, knoflíky, pátek třináctého, uvíznutí ve výtahu, atd. Opravdu nesnáším jen zloděje, hamouny a lháře. Ale to mi otravuje život neuvěřitelně. :-)
  7. A to nevíte, pánové, že která originál nepozná, ta si ho nezaslouží? :-) Je možné, že se napálil i darující. Setkávám se s tím denně.
  8. Ajaka

    TISSOT Sea-Touch

    Tento model se moc nekopíruje. Zkus všechny (7) dotykové funkční zóny na skle a pokud se ručky ustálí na správné funkci a budou odpovídat jednotky zobrazené na digitálním displayi jsi myslím v suchu. Až na funkci kompasu se ručky vzájemně při těchto volbách překrývají. ;-) Pak bys měl asi dostat záruční kartičku s GP kódem a takovou menší knížku jakožto návod.
  9. Ajaka

    Monaco V4

    Děkuji. Dnes jsem to akorát objevila na netu. ;-)
  10. Asi chtějí peníze. Pokusila bych se to domluvit na nějaké prodejně Corial, pokud tam ty hodinky zahlédneš. Trošku zalži, že jsi dostal hodinky bez návodu, nebo ho ztratil a dej holkám čokoládu a ony ti ho třeba nechají okopírovat. ;-)
  11. Zkus to na www.goldtime.cz, nebo v jejich autorizovaném serv. v Praze, v ulici U Libeňského pivovaru, tuším číslo 8.
  12. http://www.youtube.com/watch?v=g2lT8yhwP2Y
  13. Ajaka

    Monaco V4

    Věřím. :-) Je to unikátní koncept a i laika musí zaujmout. Nemusí se přeci posouvat vpřed jen technika, ale může i mechanika. Až Tag Heuer dotáhne k dokonalosti i model Pendulum, bude mít zase hodinářská obec téma. :-)
  14. Myslím, že bych raději navštívila Molnára a Fábryho a nechala si udělat pěkné skeletony.
×
×
  • Vytvořit...