Přejít na obsah

Jelda

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Jelda's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zdarec .<div>U suunt je taky plastový pásek sice ne tak tvrdý, ale taky plastový. Jo a mimochodem mrkni se kolik stají až ti ten měkčí pásek u suunt praskne. </div><div>Měl jsem oboje hodinky na ruce , sice jen na zkoušku ,ale o tvrdosti pásku to není spíš o kvalitě hodinek. Když je máš na ruce tak nepoznáš který je tvrdší. I když u casií se ruka bude asi více potit.</div>
  2. Tak další poznatek k výběru. V případě že suunta koupíte jinde než v ČR( např. ve státech samozřejmě z důvodu ceny) tak je zde nemůžete reklamovat. Taková byla odpověď v servisu suunto.(bohužel po telefonu takže nemůžu doložit).Na evropskou značku( i když výroba v Číně)nechápu proč. Casio má mezinárodní záruční list který sice platí jen rok ,ale všude takže i v ČR. Dále mě u suunt zarazila cena ochranné fólie 400 kč je docela dost vzhledem k tomu že lezu i po skalách a tam dostává sklíčko hodinek zabrat . Ochranná fólie na mou GPSku pětipalcovou kupuji za 373 kč. Možná by suunto mělo dělat sklíčko ciferníku také z minerálního skla jako casio. A cena těsnící gumičky pod kryt baterky za 90 kč ? Co je to za materiál? Tak nevím , jedna věc je cena hodinek a druhá kolik stojí v uvozovkách jejich provoz..
  3. Dobrý den všem Moc děkuji za zatím přidané rady jsem za ně moc rád. Já jsem taky nelenil a obešel jsem pár hodinářství a získal jsem zatím tyto poznatky. Suunta vyrobené po roce 2008 vyrobené v Číně z toho důvodu nekvalitní obvzláště roky 2008 a 2009.Proto prý dávat pozor na výrobní čísla začínajcí 08 a 09. Baterka se u suunt prý běžně mění i po půl roce.Řemínky prý opravdu taky často praskají a cena je od 600 kč do 1200kč . ( informace z obchodu kde prodávali nejen suunta) Z důvodu vzhledu casií mi byli doporučeny http://www.casio-watch.cz/radio-controlled/protrek/PRW%202000-1.aspx plus pro tento druh hodinek je že mají solární napájení (odpadá teda výměna baterky nejméně prý na šest let) a jsou radiem řízená. A držte se když jsem se kroutil nad cenou ta mi prodavač poradil abych se mrkl na WWW.AMAZON.COM . Vzhledem k tomu že občas cestuji za moře užitečná rada. Ale Japonci by podle mého názoru opravdu měli zapracovat na vzhledu. Těším se na další rady a zkušenosti.
  4. Dobrý den. Rozhoduji se mezi koupí hodinek suunto http://www.suuntoshop.cz/g101.Suunto+Core+All+Black.html a hodinek casio http://www.hodinky.cz/casio-prg-240-1ber.html . Vzhledem k mé práci jsou důležité funkce a kvalita těchto hodinek . Dle mého názoru jsou suunta decentnější a nemusí se člověk za ně stydět ani ve společnosti ,ale na různých fórech jsem o nich nečetl zrovna lichotivé názory. Casio my připadají poněkud přehnaně akční a moc názorů (vzhledem že se jedná o novinku) jsem na ně nenašel. Ale nejdůležitějším faktorem pro můj výběr je kvalita hodinek, a vzhledem k ceně těchto hodinek, i jejich výdrž a to i po záruce. Nejsem žádný odborník na hodinky a proto vás prosím o pomoc s výběrem.Navštívil jsem různá fóra , ale vaše mi připadlo jako nejprofesionálnější a snad i nezaujaté k značkám hodinek takže věřím že vaše rady mi budou dobrým pomocníkem při nákupu. Předem děkuji za odpovědi .
×
×
  • Vytvořit...