Přejít na obsah

nettopejr

Členové_50
  • Příspěvky

    517
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

O uživateli nettopejr

  • Datum narození 1.11.1975

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Seiko

Contact Methods

  • Skype
    misto SZ: nettopejr at gmail puntik com

Návštěvy profilu

6 208 zobrazení profilu

nettopejr's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Ahoj, je sice po sezoně, ale ... uklízím po prodaném autě: mám 2x sněhové řetězy Škoda https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/sada-nerezovych-snehovych-retezu/p/000091387AJ . Byly nasazeny 1x tak na 200m (druhé asi vůbec, ale nejsem si jistý které, tak raději uvádím že oboje jsou použité). Cena za kus 1800,- za kus
  2. @zceyee to rozhodně ne. Při reklamaci výměnou nevznikne nová kupní smlouva. Odstoupení od smlouvy tedy není možné a mimochodem, nevzniká ani nová záruka = novému kusů končí záruka dle původního
  3. To je jedno… (mimochodem, ani v zásuvce na baráku si nemůžeš být jistý která z nich je fáze … je jen zvykem, že to je ta vlevo )
  4. Bych řekl, že to zavoral někdo mimo Alzu (ona totiž Alza funguje TROCHU jako marketplace- sice objednaš a zaplatíš u nich, ale zboží posílá “partner”. A toto je druh zboží, který asi pojede v tomto režimu…).
  5. Je to kluk . Zatím zjevně svou přítomností narušil kralovstvi našich dvou kocourů (Birmy) Jemu to je fuk, ale kočičáci jsou z něj paf a tváří se nechápavě.
  6. Kolegové, potřeboval bych dostat z Trutnova do Brna předmět cca 70x70x50?? (nic těžkého- al rám se světelnou rampou). Nemá někdo cestu? Nebo aspoň vrámci východních Čech z Trutnova do V.Mýta, Chocně - zbytek cesty bych už dokázal zařídit
  7. Sorry, ještě doplním, aby můj minulý post nemátl: píšu, ze se v rozhraní platební brány potká tvé číslo karty s číslem nákupu…. Na vysvětlení: to číslo karty se zobrazuje v rozhraní jako neúplné. Takže NIKDE v nákupním procesu nemá e-shop možnost znát celé číslo karty.
  8. Jsem provozovatel e-shopu, tak: Já vidím údaje, které ty zadáš (nějaké jméno adresa e-mail…) bez nich ti balíček nemám kam poslat. To nemá nic společného s registraci. Tyto údaje jsou minimálně samozřejmě na faktuře, která se uchovává. Zde nikde neni spojena “identita na tvé kartě” s tvým nákupem. To kde se potkává tvoje identita = chápej číslo karty s nákupem je platebni brána. Tam se potká číslo tvé karty s číslem nákupu. (Ne s nákupním seznamem) Takže ano jsi dohledatelný, ne já jako “e-shop” nejsem schopen přiřadit číslo tvé karty k tvé adrese a nákupu. Pokud dochází k refundaci platby (vracení peněz při odstoupení od smlouvy) ja v rozhraní platebni brány dohledam transakci a “dam příkaz k refundaci” ale ani v tomto případě nevidim kam to jde, jen ze to jde “na kartu kterou se platilo” Takže identita na kartě je pro me skryta a ty mas pro me identitu kterou jsi mi poskytl (možná tvého souseda? Nevím)
  9. Pomoc, bez mého (vědomého) zásahu se mi historie volání začala propisovat na oba mé telefony (jiná tel čísla) stejná. Nechci to tak. Potřebuji rozlišovat s kým na kterém čísle komunikuji. Co s tím?
  10. Horší barvy atd? V žádným případě nemůžu mít řešení, které by nesneslo srovnání s mým dosavadním https://www.czc.cz/philips-288e2a-led-monitor-28/295733/produkt . To bych "spolupracovnici" nevysvětlil a nepřežil ;). edit: žádný hry, nebo filmy na tom nepojedou, ale .... office, tvorba webu, fotky (v režimu prohlížení - ne editace °) ...
  11. Máte někdo odzkoušený cca 28” -32” monitor pro .MACBook (2017)? Trpělivost s dosud používaným Philipsem, který se v 50% nepřipojí mi došla. Asi bude zakopaný pes v tom že nemá USB C, takže ho mám připojen přes redukci, ale i za cenu nového monitoru bych se už nechtěl denně rozčilovat… Něco jsem hledal, někdo radí třeba samsung M7, někdo zas píše, že mu nejde- tak já už nevím
  12. Potrebuji sjednotit vše co mám rozházené po všech možných čertech. Interní soubory mam na Onedrive, externě sdílím na Google discích, maily na 6 doménách u astive24 a profimail od seznamu, úkoly na Freelu. Jsme 4 a vzdálenost mezi námi je vždy víc jak 100km. …a nemám čas stále něco někomu vysvětlovat a nastavovat. To se už nedá ;( Takže komplet řešení na jednom systému.
  13. My jsme několikrát byli https://www.bahenec.cz ale vždy v zimě a vždy jsme si užívali wellness a hlavně “rodiny vztah” vše šlo domluvit- zvláštní požadavky na jidlo, úprava jejich balíčků…cokoli . Je pravda, ze jsem tam nebyl určitě tak 3 roky, tak snad se to nezměnilo.
  14. Jo, ten světlý na nich vypadá dobře. Dík za inspiraci. Bude objednávka
×
×
  • Vytvořit...