Přejít na obsah

Tom7

Členové
  • Příspěvky

    15
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ore Mountains
  • Fanoušek značky
    Longines, Certina, Omega

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Tom7's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. T6.1 California je poslední model z rodiny T6, který ještě jde objednat do výroby. Transporter, Carvelle ani Multivan už objednat nejde a výroba je komplet vyprodaná. Škoda, no.
  2. Tom7

    HUMOR

    Hlavně nenastupovat do tohohle busu
  3. Tom7

    HUMOR

    Mám podobnej úlovek. VEB Sachsenring
  4. Škoda, že 6 nebude mít nástupce. Tenhle koncept měl mít dle zpráv z roku 2020 řadový šestiválec, 8° převodovku s hydrodynamickým měničem a zadní pohon.
  5. Používám na VW T5 Caravelle Michelin Crossclimate a spokojenost. Momentálně sjíždím 3. sadu. Oceňuju nízkou hlučnost proti předcházecícím celoročkám od GoodYear.
  6. Pěkná Fiata! Vše nejlepší a hodně zážitků při jízdě nahoře bez.
  7. Tom7

    HUMOR

    To není Agrofertiti, to je Tutenhamoun.
  8. Ahoj, momentálně také zvažuji MX-5 NC, tak bych se přimlouval za uvedení tipů a rad pro nákup veřejně, třeba to bude zajímat více místních členů. Pokud ne, poprosil bych do SZ. Díky.
  9. taky bych se přikláněl k názoru, že je to pootočený ciferník o pár stupňů doleva. armovák lícuje s lunetou, ciferník je mimo. to pootočení je vidět i na datumovce. každopádně reklamace.
  10. Vložil bych fotky, ale po veškeré snaze o vložení odkazu jsem se dopracoval k: "Došlo k chyběNemáte povoleno používat tento obrázek na tomto fóru." Tak nevím, kde je chyba... Hamilton: http://tinypic.com/r/25qr503/9 Longines: http://tinypic.com/r/2celw6v/9 Mido: http://tinypic.com/r/2vjbpn7/9
  11. Dnes jsem se cestou stavil v outletu Wertheim Village (u Würzburgu) s úmyslem koupit Certina DS Action Precidrive. Neměli je, jsou prý z moc nové kolekce. Ale ceny, které tam jsou, nejsou na kamenný obchod vůbec zlé. Např. Certina DS1 Titanium Automatic za rozumných 477?. Nebo Hamilton Khaki Aviation Pilot Pioneer, které jsou na chrono24 za 21,5k CZK měli za 390 ?. Vše v butiku Hour Passion, což je obchod skupiny SWATCH.
  12. Nemáte někdo tip na "Deal of the day" na modré LHC? Klidně SZ. Jsou to super hodinky, ale v létě jsem je utopil v moři... budou tam ve 40 metrech ještě nějakou dobu tikat. Dumal jsem, co dál, ale asi do nich půjdu znovu.
×
×
  • Vytvořit...