Přejít na obsah

viders

Členové
  • Příspěvky

    37
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

viders's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Také bych rovnou CEZ poslal výpověď, jinak od nich lepší nabídku nedostaneš..
  2. Dostal jsi nějaký ceník nebo to je individuální nabídka? Mě teď oslovili a poslali nabídku s ceníkem "Elektřina Extra" a tam je za stejných podmínek D57d - 3100/VT a 3000/NT bez DPH
  3. Podívej se i na Moto Guzzi V7, nenáročná na údržbu, 2V kterému nízké otáčky až tak nevadí,také nízká a ne moc těžká.
  4. Podívej se taky na allegro, je tam toho dost i na 515 a bývají tam i recenze u některých. Já kupoval na jiný model Sennheiser přesně tyhle podle recenzí tam a opravdu mi to přijde srovnatelné s originálem, výdrž zatím posoudit nemohu, mám je teprve půl roku. https://allegro.cz/nabidka/nausniky-houbicky-pro-sennheiser-pxc-550-ii-600-660-12215726702?utm_source=notification&utm_medium=cartWithPaymentCz&utm_campaign=fd8eae09-a77e-4400-bc26-84bdf1c5e8ec&snapshot=MjAyMy0xMC0xN1QxMTo0NTozOC4yOTk0NDU3NDRaO2J1eWVyOzUzNGFlNTY4YmZkMWM0YTlmMDJmN2MyZGQyZGZhMjU1NDhjZTI4N2M3MjNiMGQzMTY2NGQ0Mzg2NTI0ZWNhZTI%3D
  5. Backup u oběhového čerpadla není zas takový problém, stačí k tomu zdroj + nějaká baterie https://www.elventil.cz/zalozni-zdroj-pro-obehove-cerpadlo Já to mám trvale zapojené na oběhové čerpadlo mezi krb a AKU nádrž. Ty čerpadla mají dnes malou spotřebu takže když vypadne elektřina mohu dál topit i několik dní teoreticky, dle toho jestli bych tam zapojil třeba i čerpadlo pro podlahovku nebo radiátory a nebo si vystačím s tím, že po dobu výpadku budu mít teplo jenom z krbu.
  6. Mrkni ještě na: Jack Wolfskin https://www.jack-wolfskin.cz/mens-winter-jackets/?prefn6=refinementAusstattungsdetails&prefv6=detachable hood Patagonia https://www.patagonia.com/shop/collections/outdoor-gifts/mens/removable-hood Schoeffel https://www.schoeffel.com/de/en/men/jackets?filter[hood][with+detachable+hood]=with+detachable+hood
  7. Ahoj, zkus https://www.ergo-interier.cz/kontakty kousek od metra Kačerov, mají tam toho celkem dost na vyzkoušení, hlavně domací značky RIM a LD Seating a přístup také super. Většína těch židlí co jsem zkoušel měla všechny ty funcke co se týče přesného vyladění ergonomického nastavení. Já jsem nakonec vybral herní židli ale s židlemi od RIM mám zkušenost u jednoho zákaznika kde jimi mají vybavenou kancelář a po cca 5ti letech používání nepozoruji žádné větší opotřebení, takže kvalitou budou asi také ok.
  8. Max do 30cm, někdy hold čas nebo počasí nedovolí sekat pravidelně. Jenom sbířáš do koše nebo i mulčuješ? Chci to hlavně do sadu cca 800m2 kde je pro mě ideální mulčovat abych se neuchodil s košem.
  9. Ahoj, jak jseš po roce spokojený s tou Weibang sekačkou, jak zvládá vyšší trávu případně nějaké problémy s ní nebyly? Uvažoval jsem nad ní ještě než tam dávali BS motory, teď ale za podobnou cenu už je Honda řada HRN tak mám chrobáka v hlavě jestli ne raději osvědčenou Hondu. Díky.
  10. Nevím jestli jsi se dívál i na Orbea, ale modely Oiz mají podle mě geometrii co by odpovídala tvým požadavkům https://www.orbea.com/cz-en/velos/montagne/oiz/cat/oiz-h30-2023 Na bike24 je i se slevou: https://www.bike24.de/p1710127.html?sku=2423941&utm_medium=referral&utm_campaign=idealode
  11. Ahoj, zkusím oživit toto starší vlákno, nemáš náhodou ještě možnost sehnat nějaké ty předváděcí traktůrky od SECO? Také vybírám co koupit a SECO je jeden z favoritů. Díky.
  12. Také jsem dal výpoveď a podepsal s EON, teď se ozval ČEZ s retenční nabídkou v poslední den smlouvy. VT cena lepší o 300 než EON se smlouvou na rok a NT stejná cena jako EON. Vzhledem k tomu že mám D45 tak nic moc úspora i kdybych zůstal u ČEZ.
  13. Ahoj, nenakupoval nekdo v posledni dobe hodinky v Dubaji, jestli lze doporucit nejaky butik nebo znacku co ma tam lepsi ceny nez u nas? Zkusil jsem namatkovo Omega v Dubai mall a seamastery po odecteni jejich dph vyjdou stejne jako nejlevnejsi na chrono24 v EU a to jsem jeste nepocital nase clo a dph..
  14. Kdyby jsi něco ještě potřeboval klidně se ptej
×
×
  • Vytvořit...