Přejít na obsah

addalbert

Členové_50
  • Příspěvky

    274
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele addalbert

  1. Původně jsem chtěl TH Carrera Day-date, ale poté co jsem viděl nove Mastery, tak mam jasno.
  2. To je pecka. Vidím něco takového poprvé a jsem nadšený. Zvažoval jsem koupi jednoho kompaktu na makro ( zrcadlovka bych nikdy na nic jineho nevyužil), ale tohle mne nadchlo. Diky!
  3. V LV nerikaji, ze je to fake. Rikaji to takhle: "tato kabelka nebyla vyrobena v atelierech Louis Vuitton"
  4. Ne, melo jit spis o vlákno a ne, nemělo by to byt pro prodej. Ten skutečně patři do prodej/výměna ostatní. Jde mi spis o to, co lze nejak sehnat. Inspiraci vidím třeba tady. Akorát si nemyslím, ze by molo tady na fóru smysl to delat pro různé značky zvlášť. Spis by melo jit o foto vlákno s nějakým popisem. Možná je to ale kokotina. http://forums.watchuseek.com/f23/rolex-accessories-freebies-keychains-pens-cardholder-etc-whats-out-there-1077645.html#/forumsite/20758/topics/1077645?page=1
  5. Napadlo mne, ze by se mohla zalozit sekce hodinkove doplnky. Typyicky jde o veci, ktere nejsou bezne k sehnani, ale obcas je da prodejce zakaznikum , nebo jsou na Baselu. Mam na mysli ruzna pera, penezenky, SMG, manzetove knoflicky, ksiltovky, hodinarske lupy etc.
  6. Za sebe muzu doporucit postapokalyptickou trilogii Metro od Dmitrije Gluchovskeho. Obzvlast prvni a treti dil je vyborny.
  7. LHC mam cca 4 roky a z toho většinu času byly na gumě.( poslední rok a pul uz jen na ni). Zatímco jejich tah mi nikdy úplně neseděl, tak guma je super pohodlná.
  8. addalbert

    Rodinné foto

    Rodinka, akorát ty vpravo jsou uz z domu občas se mi po nich zasteskne
  9. Mel jsem 5let xbox360. Když loni vyšel Witcher 3, tak jsem řešil, co si poridim, abych si to užil. V zásadě pro xbox one hrál pro jen ovladac. Krabice tbyla asi o 30 % větší než PS 4, zdroj to mělo nevzhledne venku a vnitrnosti, včetně grafického cipu, byly horší. Na druhou stranu ovladač ps4 mne se*e doteď. Mam z toho "vykloubeny( rozuměj v neprirozene poloze)" levý palec. K ovladači ještě jedna věc. Docela tomu odchází guma na dualsticich( to jsem u staré X360 zažil ale taky). Co se ale jinak tyče ps, tak i když jsem 360 miloval( parili jsme na ni s kamarádem na splitscreen hodně halo), tak koupě ps4 nelituji. Běhá to rychle, je to elegantni( imho to nevypadá jako videorekordér z počátku 90's) a grafika je o stupeň výše než XO, ale na druhou stranu furt o dva levely niž než u nabusenyho PC. Co se tyče připojeni k netu, jak tu někdo psal, tak i offline jsem zatím nezaznamenal problem. U exkluzivek moc nevim. Jedinou takovou sérii, kterou jsem fakt zral, bylo halo ve dvou a Halo 5 split uz nemá. Co mi přijde dalsi věc, která ted hraje ve prospěch ps4, jsou virtualni brýle, ktere mají dorazit brzo na trh a jsou s cenou o dost niž než třeba Oculus Rift. Docela mne zajima, vzhledem k cipum jaké XO ma, jak vyřeší virtuální brýle pravé XO.
  10. Jiri Kunert, CEO UniCredit bank Cartier Tank
  11. Zatim plati prvni varianta. Jednou bych se ale moc rad dopracoval k te druhe.
  12. Uz jsem to nekam daval, ale hodim to i sem. Nosim je ted porad.
  13. Loake ledbury, Tudor Heritage Chrono a lednove "Ponzkovice"
×
×
  • Vytvořit...