Přejít na obsah

ppprochy23

Členové_50
  • Příspěvky

    78
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele ppprochy23

  1. Ahoj. Chtél bych se místních odborníků zeptat, zda se vyplatí kromě mimořádné emise ČNB v nominálu 10000Kč 1OZ také zkusit mimořádnou emisi ve stříbrné mince v nominálu 10000Kč 1kg? Problém s DPH atd. Díky za vaše rady. P
  2. TLD všechna kola od Commencalu jsou cajk a jsou jednoduchá a nenáročná na servis. Jo a i světový pohár enduro a sjezd nebo Red Bull Rampage vše na hlilníku.
  3. Commencal je top. Jezdil jsem metu 4.2 na enduroserii 170/160mm. Parádní geometrie, můžeš jezdit a skákat vše. Ten trailový model bude jistě také v poho. Dolekop.com má tuším bazar, tak se tam zkus podívat.
  4. Díky za vaše tipy. Je mi jasné, že to nedosáhne ani na inflaci, ale potřebuji to mít k dispozici.
  5. Ahoj všichni. Chtěl bych poradit ohledně spořícího účtu. Jaké máte zkušenosti a kde je to výhodné. Díky za vaše názory. P.
  6. Jsem na tom stejně. Chronomag sleduji asi 13 roků a vím, že nic nevím. Ale vidím, že v tom nejsem sám.
  7. Dám na vaše rady. Chci hodinky nosit a podle toho budu vybírat. Prodávat nechci, i když..... Znám to tady na fóru. Ale nerad bych byl na poloviční ceně. Akorát nechápu, co se děje kolem Rolexu viz. Snake.
  8. Zkusím ji pŕemluvit a pošlu foto. Není to velká holčička, ale menší hodinky nechce..... Dík za vaše názory.
  9. Dík za vaše názory a za odkaz od Cigiho. Zatím zjišťuji jen info. Do vintage hodinek pouze s odborníkem. Je pravda, že raději bych chtěl hodinky nosit. Líbí se mi potápky GO Sea Q s nádherným strojkem, ale bojím se, že kdyby náhodou bylo potřeba hodinky prodat, tak.... se to zase stáčí k hodinkám s korunkou.... PAM na denní nošení jsou mi také sympatické. Hodinky u horní cenové hranice bych si vzal maximálně o víkendu na kafé a kochal bych se... Nikam nespěchám, nosím zrenovované Prim Sport 1 v červené barvě a baví mě. Chronomag sleduji pravidelně a velmi si cením vašich názorů.
  10. Je to varianta. A co Suby? Na trezor máš nějaký tip?
  11. Nosí Steiny 47mm a v pohodě. Pokud něco koupíme, tak se samozřejmě pochlubíme.
  12. Ahoj. Pokud by se to dotýkalo horní hranice, tak do trezoru. Pokud by to bylo okolo 10 000EUR, tak bych je nosil.
  13. Ahoj Uvažuji koupit definitivní hodinky, klidně i z druhé ruky, ale v top stavu. Nemám vyhraněnou představu, trochu mám vnitřní problém dávat za Suby podobné peníze jako za GO nebo základní modely Lange. Ale tak to prostě je. Rozpočet je cca do 30 000 EUR. Klidně ale mohou být i za třetinovou cenu. Preferuji značky GO, PAM, Lange, Rolex. Budu rád za každou radu od odborníků zde na fóru. Díky za vaše rady.
  14. Ahoj. Plánujem nákup tzv. definitívních hodinek. Ve hře jsou PAM 372, IWC Big Pilot a GO Senator pilotky. Nemusí být nové. Poradíte mi? Díky.
  15. Tak jsme dnes vyrazili všichni do Rychnova n. Kněžnou a samozřejmě jsme se zastavili v hodinářství Schediwy & Syn. Potřeboval jsem vyměnit stěžejku. Výměna na počkání a zrovna jsem při té příležitosti koupil a vyměnil dva řemeny na našich pilotkách. Obsluhoval nás pan Schediwy senior a teď už vím, proč dostali zastoupení značek Armin Strom a Vulcain. Příjemné a profesionální vystupování, následoval pokec o hodinkách. Repasují i staré hodinky Prim (na moje Prim sport 1 bohužel neměli náh. díly, škoda). Doporučuji návštěvu. Hezké svátky všem chronomagorům.
  16. A co např. Glashuette Original. Na Chrono24.com u německých prodejců najdeš nějaké dva modely s cenou do 100.000Kč i s průhledem na ty jejich nádherné strojky.
  17. Hodinky jsou to nádherné. Mám info pouze z tohoto článku. Tam je na konci informace, že jde o limitovanou sérii 100ks v růžovém zlatě, ruční nátah, kalibr 100.0(předpokládám, že je to in house),rezerva nátahu 42 hodin.Průměr 41mm,pásek z aligátora.Asi jediný, ale velký problém je cena 16800 euro. Ahoj.
  18. Jednoznačně bych bral GO, technické hledisko, manufaktura a měl jsem je na ruce, a to je úplně jiné kafé než co vidíme na fotce.
  19. Já bych volil Glashuette Original, to je extraliga. Dornblueth je také super, ale vadí mi, že tam není vlastní kalibr. Je sice nádherný, zlaté chatony, mikroregulace, ruční rytí s možností individualizace a super upravený, který s původním základem nemá téměř nic společného, ale ......... není 100% in house. Čekací doba je tuším 9 měsíců. Moje volba by byla: 1. GO 2. Dornblueth
×
×
  • Vytvořit...