Přejít na obsah

ppprochy23

Členové_50
  • Příspěvky

    78
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Návštěvy profilu

4 316 zobrazení profilu

ppprochy23's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Ahoj. Chtél bych se místních odborníků zeptat, zda se vyplatí kromě mimořádné emise ČNB v nominálu 10000Kč 1OZ také zkusit mimořádnou emisi ve stříbrné mince v nominálu 10000Kč 1kg? Problém s DPH atd. Díky za vaše rady. P
  2. TLD všechna kola od Commencalu jsou cajk a jsou jednoduchá a nenáročná na servis. Jo a i světový pohár enduro a sjezd nebo Red Bull Rampage vše na hlilníku.
  3. Commencal je top. Jezdil jsem metu 4.2 na enduroserii 170/160mm. Parádní geometrie, můžeš jezdit a skákat vše. Ten trailový model bude jistě také v poho. Dolekop.com má tuším bazar, tak se tam zkus podívat.
  4. Díky za vaše tipy. Je mi jasné, že to nedosáhne ani na inflaci, ale potřebuji to mít k dispozici.
  5. Ahoj všichni. Chtěl bych poradit ohledně spořícího účtu. Jaké máte zkušenosti a kde je to výhodné. Díky za vaše názory. P.
  6. Jsem na tom stejně. Chronomag sleduji asi 13 roků a vím, že nic nevím. Ale vidím, že v tom nejsem sám.
  7. Dám na vaše rady. Chci hodinky nosit a podle toho budu vybírat. Prodávat nechci, i když..... Znám to tady na fóru. Ale nerad bych byl na poloviční ceně. Akorát nechápu, co se děje kolem Rolexu viz. Snake.
  8. Zkusím ji pŕemluvit a pošlu foto. Není to velká holčička, ale menší hodinky nechce..... Dík za vaše názory.
  9. Dík za vaše názory a za odkaz od Cigiho. Zatím zjišťuji jen info. Do vintage hodinek pouze s odborníkem. Je pravda, že raději bych chtěl hodinky nosit. Líbí se mi potápky GO Sea Q s nádherným strojkem, ale bojím se, že kdyby náhodou bylo potřeba hodinky prodat, tak.... se to zase stáčí k hodinkám s korunkou.... PAM na denní nošení jsou mi také sympatické. Hodinky u horní cenové hranice bych si vzal maximálně o víkendu na kafé a kochal bych se... Nikam nespěchám, nosím zrenovované Prim Sport 1 v červené barvě a baví mě. Chronomag sleduji pravidelně a velmi si cením vašich názorů.
  10. Je to varianta. A co Suby? Na trezor máš nějaký tip?
  11. Nosí Steiny 47mm a v pohodě. Pokud něco koupíme, tak se samozřejmě pochlubíme.
  12. Ahoj. Pokud by se to dotýkalo horní hranice, tak do trezoru. Pokud by to bylo okolo 10 000EUR, tak bych je nosil.
×
×
  • Vytvořit...