Přejít na obsah

CEGY

Členové_50
  • Příspěvky

    5 622
  • Registrace

Vše od uživatele CEGY

  1. Zdravim, nabidnu tyhle legendy, už se na ruku nedostanou. Kupovaný na Timestore asi před dvěma lety. Takže komplet baleni. Dokupoval jsem origo tah, spona s mikroregulaci - 3k. Tah má par vlasovek na sponě. Navíc bílá a oranžová guma. Černou gumu jsem nenosil. Stav velmi dobrý, krom jedné vlosovky na boku pouzdra a něco málo na spodku nožek. Luneta a sklo čisté, sekundovka chodi po indexech. Cena setu 8000 Kč. Výměny prosím nee, redukuju. Předání Brno nebo plus poštovné.
  2. CEGY

    P: Damasko DC66

    Cenové představy do SZ. Díky.
  3. CEGY

    P: Citizen Godzilla

    Cenové představy do SZ. Díky.
  4. Zdravím, nabízím tuhle limitku - 2500 ks. Kupováno nové na Jomashopu, komplet balení s fakturou. Nenošené. Nějaké info viz. níže. https://www.hodinkee.com/articles/intro-citizen-godzilla-ecozilla Cena 13 900 Kč v Brně nebo plus pošta.
  5. CEGY

    P: Damasko DC66

    Zdravim, prodám tyhle již nevyráběné legendarni chrona od Konrada. Německá kvalita, pouzdro z ledově kalené oceli odolné proti důlkové korozi, strojovna Valjoux 7750, velmi nositelných 42/14 mm, safir s AR atd. Hodinky prošly nedavno servisem u borců v Onyxu. Takže běží dvouletá zaruka. Stav bych řekl parádní. Pouzdro dle očekávání stale jako nové, luneta taktéž čistá. Vnější AR nějaké drobné vlasovky má, ale na radu Rudy jsem ho odstranit nenechal. Baleni komplet, kupovány v Chronoshopu 2012. Prodávám na zulu s HW v barvě pouzdra a na kanvasu s Damasko sponou. Technické data a veškerý fičury viz. odkaz níže. https://www.chronoshop.cz/damasko-dc66 Cena 45 000 Kč. Předání v Brně a okoli, pokud budu v ČR. Nebo pošta. Výměny prosím nee. Díky.
  6. Dokupit tah na UXa a zbytek hodinek mužů prodat. Tahle dvojka by mi vlastně úplně stačila.
  7. A ještě dofuky sedaček Ale interier luxusní. Kolik to ma najete?
  8. Hm, sportline.. Cenově jsou uz pěkný Áčka na úrovni žehliček nebo i vejš. Kdysi jsem se byl na jedno kouknout, ale byla to jen 220 a bez klimy. Tak jsem vzal kupé.
  9. Black smithy úplně v pohodě. Rangery celkem taky. Oboji o číslo větší s vložkou. MT jsem cejtil hlavně na patacht, ale spíš je problém, že jsou mi akorát.
  10. CEGY

    Citizen na ruce...

    In-house calibre A060 high accuracy quartz (HAQ) movement, a true masterpiece of architecture that realized the peak of Eco-Drive technology. The movement is rated by Citizen to have an accuracy of an astonishing +/- 5 seconds a year.
  11. CEGY

    K: Sinn 857 UTC

    Aktualni. Nebo bych vyměnil za něco ze svého stavu.
×
×
  • Vytvořit...