Přejít na obsah

elvin

Členové_50
  • Příspěvky

    202
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli elvin

  • Datum narození 14. července

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

elvin's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. nevim ani spravne jestli tohle mile psani patri me, nejsem totiz Elvir ale elvin. a proc chces ode me nejakou odpoved, kdyz jsem se z tohoto vlakna uz dobrovolne odhlasil? to preci nemuze nikoho zvlast zajimat, co zde mezi sebou mame...? navic jsem presvedcen, ze by ani k nejakym neshodam mezi nami nedoslo, kdybychom si mohli spolu sednout treba nekde k pivu a slovne si to primo vyrikat, byli bychom urcite hned zajedno... ok, pokusim se odpovedet v zavorkach v tvem psani a nediv se, muzes to i ignorovat, bylo by to nejlepsi...
  2. pratele, diky za podporu! ja to zas tak tragicky neberu ten muj odchod s tohoto vlakna, nebot jsem stale zde u hodinkaru. obcas sem mrknu co je noveho, psat uz nic ale nebudu. to prenecham panu uciteli co ma na to papiry, ze muze vse ridit a vest vas spravnou cestou tak, abyste nezabloudili. ja sem sice nezabloudil, ale stejne jsem dostal od nej kouli, takze me necha propadnout. a nyni jeden malinkej vtipek, at se to zde zase trochu rozhejbe: ___________________ Tři muži se ucházejí o místo u policie. K pohovoru si zavolají prvního z nich. Policista mu dá fotografii muže, kterou si má důkladně Prohlédnout a říct, jakých zajímavých detailů si všiml. Po pár minutách uchazeč prohlásí: "Ten muž má jen jedno ucho." "To je fotka z profilu," upozorní ho policista a požádá, aby odešel.. Druhý kandidát dostává stejný snímek... se stejnou otázkou. "Ten muž má jen jedno ucho!" prohlásí po chvíli. "To je profil!" rozzuří se policista. I druhého kandidáta vyhodí. Třetí kandidát si několik minut prohlíží fotku a pak odpoví: "Ten muž má kontaktní čočky." Policista se podívá do svých spisů a uznale řekne: "Správně, je vidět, že nejste takový blbec jako ti dva před vámi. Jen mi řekněte, jak jste to poznal?" "Snadno. Těžko může nosit brýle, když má jen jedno ucho."
  3. jenze tohle uz neni pak zadna diskuze, ale spis prime obvineni, ze zde rozsiruji nejake nepravdive a nepresne informace. to ovsem nedelam, protoze nemam proc a co bych mel tim asi docilit? a jestlipak je nekdo jiny tak casto opravovan jako ja zde? pritom to bude zacatkem brezna pet let co mam dobre i nemene dobre zkusenosti s ecigaretama, ale od te doby zaplatpanbuh tabak nekourim. chtel jsem si zde jen trochu popovidat a treba ukazat nejake zajimavosti nebo novinky, vymenit zkusenosti, jenze to nejde a sotva dostanu nejakou jinou odpoved jen ze ne, tak to neni anebo naprostou ignoraci jako bych zde nikdy nebyl. nejaky souhlas? nikdy! chci si nadale udrzet svobodu slova a nazoru, proto se s vami musim nakonec rozloucit. preji vsem hodne pekny a chutny dym na vecne casy, mejte se fajn.
  4. tak jste me nakonec preci jen presvedcili...! nezli se modlit aby nic nevyteklo, tak to opravdu radsi chlazeni bokem. navic se tam da snadno naladit chut, - od pripecene, az po uplne cistou. totiz presne tak, jak to kdo chce mit. podobne s dvojitym dratem, je to holt lepsi dym, i kdyz baterka nic nevydrzi a spinac se musi o hodne dele drzet nez se odparovaci proces nastartuje. a kdybych zde rekl ze je neco v barve bile, byla by to samozrejme cerna. takze rikam radeji hned od zacatku ano, je to cerna. to je ale zase uplne spatne, protoze bila je zkratka bila, a na tom se snad potom vsichni shodneme, aspon doufam...
  5. tak jsem znovu ten dvojity drat vyzkousel... s el. sroubovakem ciste a jeme 2x 0,15 kanthal dohromady smotal a navinul na dvojitou 2mm silikatovou snurku s peti otackama coz dava dohromady 1,6-1,7Ohm jako moje standartni vinuti... mozna, ale jen mozna to dava o neco malo vice dymu nezli solo drat. zato se musi ale o dost dele tisknout tlacitko, nez se spiralka spravne nazhavi coz je logicke kvuli vetsi hmote. dymal jsem s tim cele odpoledne a nakonec jsem to sundal, protoze baterka byla tez hnedle o polovinu casu rychleji vybita, nezli normalne. takze: neco za neco, ale pro me je to jeste dost malo na to, abych byl nejak opravdu nadsen nebo ohromen. no dobre, ja s tim uz jaksi pocital z minule zkousky.
  6. no budu ten dvojitej drat asi muset zase jednou vyzkouset. tenkrat jsem pouzil k smotani dohromady el. sroubovak, to slo rychle a perfektne. jedna vec je ale jista: to se urcite nikdy neprepali... bohuzel jsem nepostreh nejaky presvedcivy rozdil oproti 0,2 solo kanthalu, akorat ze baterka se mi zdalo sla nejak driv do kolen a silhala uz zle po nabijecce.
  7. prostatik? a ja myslel ze zvetsena prostata brani cloveku se vycurat. spis bych asi tekouci atomizery pridovnal ke starsi dame, ktera curani naopak tezko udrzi. sani vzduchu spodem ma nesporne vyhody, ovsem nesmi nikdy samozrejme nic vytekat. k tem patri napr. GG nebo Nautilus, Penelope/Euforia atd. mam ted v provozu na zkousku Hades/Dream, velice podobny stilove Kayfun, tam je to tez chlazene spodem ale do L vrtani bokem. takze kdyz by neco melo nahodou vytect, tak jedine bokem ale nikdy do zavitu. jinak moc pekna para... vrtani bokem co maji vetsinou genisis systemy nerikam ze je spatny, ale tam se musi bezodkladne davat pozor aby dirka na vzduch primo mirila na zhavici spiralu. uz jen mala odchylka dela celkem nechutny kour, zpusobeny nadmernym zhavenim / nedostatecnym chlazenim a tim padem k "zapekani" stavy. takze si vyber kdo umi, ze...?
  8. moc pekna fajfka cody, ta se ti fakt povedla a rovne mam nejradsi. vzdycky jsem byl toho nazoru ze neco si sam udelat udela mnohem vetsi poteseni, nezli si koupit nejdrazsi/nejlepsi top model. dalsi vyhoda je v tom, ze se da vsechno zase opravit, nebo zkratka postavit nove...
  9. panove: tak hodne pozor na to, aby to s vami nakonec nedopadlo jako s mymi dvema kolegy...
  10. asi budes muset jeste trochu hledat sam, aby se ti neco libilo. a ze je opravdu toho dost z ceho vybirat... takze neco doporucit z toho duvodu asi spis tezko. jinak mam ted doma par novinek a nevim sam co je nejlepsi...! vsechny tri jsou skutecne vynikajici... hadejte co to je?
  11. diky organic, fakt ze jo... kdybych to bejval vedel uz pred lety jak tenhle Imeo system chutna... jo tak bych se ani nesnazil dal neco doma porad sam bastlovat. sice dobre vysledky a celkem zadarmiko, ale na tohle to chutove jaksi nema... ani na zadnej genisis a to je uz co rici. (no nic, a ze toho neni uplne dost a jen tak asi nebude az podruhe, objednal jsem zrovna original klona Nautilus long mode...!)
  12. tak panove, klon klona je v provozu...! musim rict, senzacni chut a hodne dejmu. dojem velice pozitivni, perfektne vysoustruzene a vse pasuje jedna radost. nikde nic necura, vsecho suchoucky. ani jsem nemusel neco zvlast doladovat nebo nasilim dotahovat. samotrejme jsem to hned musel cely nove premotat, to co tam bylo = nepouzitelne. nyni: nichrom 0,17 na silikat knotu 3mm, odpor 1,6Ohm. > to cele dohromady i s gripem ca. ?70,- jak se rika: dale pozorovat, ale myslim ze to uz tak zustane - doufam...
  13. no, pod bura by to mozna este slo, zalezi na tom jak by to coudilo. to se da bohuzel pred koupi tezko zjistit, jinak to vypada celkem slusne. rekni, kolikrat vymenis baterii nez je tank prazdnej, trikrat nebo ctyrikrat...?
×
×
  • Vytvořit...