Přejít na obsah

TLD

Členové_50
  • Příspěvky

    4 246
  • Registrace

  • Přítomen

4 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Vysocina
  • Fanoušek značky
    Auto,moto,MTB,foto,
    sport

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

TLD's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

33

Popularita

  1. Afri. Mam 150tkm. Takze porad panna. A nejedu do deseti za rok a v podstate vse za ,,zabavou". Tak ty jizdni vlastnosti nejak ozelim. Jasne,ze to nove bude o svetelne roky jinde a ve svem veku uz bych to pohodli a komfort uvital. Ale s tim najezdem to neresim. Navic pani mam ,,moderni" auto a ja mam vzdy k toy neco pohodlnejsiho. a hlavne bych to zase v serii nenechal. No uvidime po svezeni. jinak toy jede strasne ted. Landak mini,nova hajlukska,fj40 retro,novy fj. Snad bude celica,je studie mr2. Bozi.
  2. To me prave nedava smysl, mit dve ,,krabice". Nove prado je bozi,ale asi nebudu mit silu to menit. A prodejce me rekl,at neblaznim. budu to mit pujcene,tak sem zvedavej
  3. Vypada skvele. Sem dost nahlodanej...
  4. Rozumim, kazdej to mame jinak. Hlavne at vyberes k spokojenosti. Na cem to vozis?
  5. ragu, jak mam rad a jsem spokojenej s kalhotama od Indigofera, tak kosile me za tu cenu moc nezaujala. Prislo me to jak hadra, to uz radsi carhartt nebo dickies a jsou do dvojky. Celkem se me libi Pendleton. Prijdou me kvalitnejsi.
  6. Cau. Chvalim dalsiho ,,magora´´ co cpe deti ,,na strechu´´ Ja kdyz to kdysi resil, tak sem radsi investoval do top spacaku nez topeni. Resit a tahat v aute dalsi bednu s topenim/chlazenim se me nechtelo, resit instalaci na bok jinym systemem taky ne, pruchodky a topit webastem uz vubec ne. Kolik toho planujes naspat v nizkejch teplotach? Pokud planujes jet kolem sveta tak to asi mam smysl, ale nam se k obcasnemu vejleteni dobrej spacak osvedcil.
  7. Americkej, coz je super vlastnost,to vytirani,kdyz tam parkujes bavorsky olejnicky delam si prdel
  8. 1 rok / 15.000km a mam ho porad vic a vic rad Dobre sem vybral.
  9. JJ, znam to tam. A stejne tak fajn jsou tam zapadle cesticky s moznosti kempovani pro Toy. A kolo sebou Mam to tam rad.
  10. Jake mas na mysli? Byl jsem tam se vsema a rad se tam vracim
  11. Toto je jeste levorg s turbem, jede to moc pekne, kdyz si zvyknes na prevodovku. Ja bych skoro rekl, ze ten projev je lepsi jak v OB. Pokud nemas 3.6. A dlouhodoba je kolem 8,6-8,8 na budiku. Nevim jak to presne meri. Na dalky se dostanes tak o litr mene. Ale litr sem, litr tam neresime To auto ma jine prednosti. Ale OB je vetsi univerzal.
×
×
  • Vytvořit...