Přejít na obsah

Course

Členové_50
  • Příspěvky

    110
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Course

  1. No já prodávám (ještě nejsou v prodejním vlákně) teda docela echt potápky. Ocean7 LM-7. Tak kdyby jsi chtěl :-) Omluva za příspěvek. Já přehlédl že "do 10 000 Kč", beru zpět. Ale na prodej jsou :-)
  2. Tak se v rychlosti taky "pochlubím" tím, co mám. Jazzmaster Square.
  3. Za mě JeanRichard Diverscope s hnědým páskem nebo na gumě. Cena na www.thewatchery.com je 1162 USD a určitě to tady nebude žádná masovka, kterou bys viděl na každé ruce....chtěl jsem je jako hodinkami do vody, ale nakonec koupím nějaké Ocean7, takže z toho sešlo. A dokonce myslím, že jsem s nimi dojednal i nějakou slevu. To už ale nevím jistě.
  4. Nevim jaky mas rozpocet, ale podival bych se na znacku JeanRichard (DanielJeanRichard) Rozpočet tak nějak okolo 500 USD. Samozřejmě plus cca 30% Takže se nebráním ani nějakým dalším návrhům na hodinky jiných značek.
  5. Zdravím, chci si koupit hranaté hodinky a zajímaly by mě Vaše názory na tuhle dvojici. Nechci tady porovnávat technické parametry (tam nijak výrazný rozdíl asi nebude), ale spíš názory na design nebo sympatie (antipatie) k jedné či druhé značce resp. ke konkrétním modelům. Díky, Course. Hamilton Jazzmaster Square Christopher Ward C15 Henley
  6. Začal jsem dovážet windery a boxy na hodinky. E-shop bude fungovat od ledna, sem to dávám jen tak jako nástřel toho, co tam bude k dispozici. První zásilka by měla dorazit v lednu 2009, tak kdybyste někdo něco chtěl, dejte vědět přes SZ. Ceny kazet budou od cca 800 Kč za box pro 6 ks až po 1 890 Kč za box pro 25 ks. Více podrobností ohledně sortimentu nebo cen pošlu mailem. Tady jsou některé ukázky.
  7. Zase dám návrh na Christopher Ward. Jako chronograf jsou v quartzu. Model Henley C13 Chronograph. Jsou i jako automat s ETA 2824-2. Označení Henley C15. Velké množství kombinací, a ten quartz je za 171 liber + 7,95 doprava.
  8. Omega Speedmaster 3570.50.00 http://www.activetimewatches.com/index.php...product_id=3071 za 1 676.50 USD. Nejsem žádný anglofil takže jsem možná něco přehlédl a cena je jiná, ale jestli je to fakt, tak to je až podezřelé....někdo tady tenhle e-shop jmenoval v souvislosti s koupí Hamiltonů X-Wind....
  9. vzhledem ktomu, že ti 4 jmenovaní si grily objednali v další zásilce, tak jsem nepředpokládal, že chtějí ten případný zbylý.....ale konec konců řešíme dost nepodstatné věci. prostě gril není, tak není.
  10. tak v tom případě mi nějak uniká smysl té zprávy tady, možná by bylo lepší těm čtyřem osloveným poslat SZ....
  11. měl bych zájem, jen ještě čekám až mi Alessio napíše jaký to je typ a za kolik vlastně je. pak to závazně potvrdím nebo ho nechám pro dalšího. tedy jestli je nabídka pořád platná.
  12. Možná se ptám hloupě, ale ty dny v týdnu budou jen v němčině? Chápu, jsou to německé hodinky, ale i tak......
  13. Christopher Ward, model Malvern C5. Na výběr velké množství provedení a za cca polovinu tvého rozpočtu. Nákup na jejich stránkách. http://www.christopherward.co.uk/pd2_MENS_...ic-Watch-Steel-[f]-Black-[f]-Steel.htm#
  14. Seiko, jak píšou jiní, dělá něco velmi podobného, samozřejmě jen v quartzu, ceny se pohybují okolo 120 USD. Měl jsem ty černé, ale dělají i bílé, modré atd. Je to řada NEW SEIKO SS CHRONOGRAPH SND a pak čísla podle provedení. Průměr je 41 mm, a to myslím odpovídá těm TH. Ty modré máš třeba tady http://cgi.ebay.com/NEW-SEIKO-SS-CHRONOGRA...1742.m153.l1262 P.S. neumím tu adresu schovat pod nějaké to jedno slovo, tak je to tu celé ty černé jsou tady: http://www.12ampm.com/store/display.php?id=568& bílé tady: http://www.12ampm.com/store/display.php?id=566& modré tady: http://www.12ampm.com/store/display.php?id=567&
  15. Ano, máš pravdu. V reálu jsou jak nové (konec konců víš, co jsem ti říkal, když jsme se poprvé viděli). Takže ještě jednou díky a asi máš pravdu v tom, že: "stejně si za chvíli koupíš Paneraie". :-)
  16. Tak i já se pochlubím. Od člena fóra jsem koupil hodinky Precista PRS-20. Ano, i já jsem podlehl vlně OP a hodinky jsem zakoupil jako zjištění jestli tenhle tvar pouzdra půjde. A dá se. Takže pár týdnů (spíš asi měsíců) strpení a po zakoupení předobrazu (asi PAM111 nebo 112) zase budou k mání. Jinak jsou opravdu v supr stavu a fotky, které dal původní majitel tady k dispozici hodinkám moc nelichotily. Jsou úžasné. Takže tímto díky členovi Grippo.
  17. Já nemyslel Archimede hodinky, ale právě počítač od Cressi Sub Archimede 2. Ono pro ponory asi už nic než ty počítače nemá smysl nosit. Ale to je, jak píšeš, jiný téma.
  18. No upřímně řečeno, hodinky, které jsou vůbec k něčemu pro ponor asi vůbec nebudou ani jedny z těchto dvou. Spíš bych to viděl na nějaký Archimede comp nebo tak něco. A hodinky pro potápěče jsou ty, které se potápěčí líbí......
  19. Za mě souhlas....ručky mi evokují tvar torpéda, protizávaží u minutové ručky hrot harpuny....ano, líbí se mi to. Dýnko je mi v zásadě trochu jedno, tam se bez problémů přizpůsobím. S heslem MOiMO bych byl jen pro spojení s 20 000 mil. Nějaký balón, kometa nebo x let prázdnin mě k tomu nesedí.
  20. A pamatujete chlapi takové ty speciály, které vycházeli 2 x ročně o F1? Snad k Motoru nebo ke Světu motorů. Vždycky tam bylo popsané složení týmů, o jezdcích, na čem ten rok tým jezdí atd.. První ročník nebo dva to mělo takový zvláštní formát jakoby na výšku, pak už normální. Já to vždycky pročítal celou sezonu. Jenom škoda, že to člověk pak nearchivoval......
  21. oni ani tak nebyly přítlačné lamely, ale tvar spodku, ty lamely tam byly k tomu, aby se tam ten vytvořený podtlak neztrácel. A Chapman ten zákaz pohyblivých částí vozu vyřešil tím, že se jakoby celá karoserie při jízdě snížila a ty bočnice vytvořila....ale pak to stejně zakázali. A jestli to byl Lotus 80? Nevím. Ale zase i když byl Chapman určitě super novátor, tak Lotusy byly obecně hodně křehké a dodnes myslím, že se spekuluje jestli třeba Rindt nebyl oběť tohohle nešvaru, když v té Parabolice tak nějak nezatočil. A to se občas stalo, že jim i ulétlo přítlačné křídlo viz. havárie Rindta rok před smrtí. P.S. naprosto upřímně se přiznám, že F1 rozumím podstatně víc než hodinkám
  22. Ono při jednom výrobci pneu to spíš vypadá, že jde o to, komu se líp podaří přizpůsobit auto gumám....
  23. Ale oba ty filmy nejsou zaměřené primárně na ty havárie, ale ukazují tak nějak tu dobu, která samozřejmě měla naprosto jiné standardní pohledy na bezpečnost než dnes, ale byla, podle mě, podstatně víc o jezdci, jako o hlavním fenoménu úspěchu. Dneska, s trochou nadsázky, v podstatě dáš jakéhokoliv jezdce z F1 do nejlepšího auta a bude mezi prvními šesti. Řekl bych 80% vůz, 20% umění jezdce. Dřív naopak.
  24. To GP byl taky film v kinech, co? Titulky, film s dějem. Končí to smrtelnou havárií na té Monze. Závodníci na stupních vítězů a ještě kouř z toho shořelého auta nebo tak něco. Je to tak?
×
×
  • Vytvořit...