Přejít na obsah

antitomas

Členové_50
  • Příspěvky

    298
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Breitling, Tissot, Tag Heuer, Certina

Návštěvy profilu

2 293 zobrazení profilu

antitomas's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. @sam.svi je tu celé TÉMA, tam najdeš většinu informací. Mám je cca 2,5 roku a bez problémů, používám s iOS.
  2. Už jsem tady našel jednoho fajn kolegu, tak zkusím druhé kolo... Vedu jednu obchodní divizi v CZ a SK v oblasti profesionálního nářadí (USA) a hledám do týmu dva nové kolegy na podporu prodeje, který realizujeme přes dealery. Jedná se o juniorní pozici, kandidát by měl mít vztah k nářadí/řemeslu (vzdělání nehraje roli, může být i vyučený), v ideálním případě mít i zkušenost s obchodem. EN není podmínkou, ale hodí se pro případný další postup. Náplní práce je návštěva poboček dealerů, prezentace na pobočkách, produktové školení, podpora u koncových zákazníků dealera apod. 1. pozice: region Čechy, v případě potřeby (záskok za kolegu, větší akce apod.) celá ČR. 2. pozice: Slovensko, bydliště ideálně západní nebo střední Slovensko Homeoffice, každý si organizuje práci sám, resp. v rámci týmu. U obou pozic je potřeba počítat s tím, že je občas nutné využít hotel. Kvartální bonusy + roční bonus, 25 dní dovolené, možnost využití nářadí i pro své potřeby, stravenky, multisport atd. Auto i pro soukromé účely, ntb, iphone apod. Díky za prostor
  3. Možná jste vloni zachytili na kanálech nfl.cz info o akci nazvané KŠOVÍ VOLE TOUR. Byl to trip na zápasy NFL (+ NCAA, NHL, NBA a pár jedinců i MBL) na východní pobřeží USA. Od včerejška je to oficiální, že letos se bude KVT zase konat. Nori umí udělat takový program, že sotva najdete čas na wristshoty . Byl jsem vloni, letos to mám zase v plánu, takže případné dotazy rád zodpovím. Mrkněte na OVERTIME, kde je veškeré info.
  4. Prodám dětské kolo CUBE, velikost 20" na věk 5 - 7 let. Kupováno nové, jeté 1,5 sezony, ke kolu náhradní plášť 1 ks. Specifikace. Cena: 5 000 Kč Osobní odběr Brno, Vyškov a okolí. Pracovně jezdím po ČR, tak se lze případně domluvit - v tom případě platba předem na účet (jeden zbytečný výlet s kolem přes půl republiky už mám za sebou). Díky za prostor
  5. @Spongebob XC60 nemusi byt nutne AWD, jsou i verze FWD. Je jich logicky min, na druhou stranu ne kazdy potrebuje AWD. Mel jsem 3x XC70 AWD, ted mam XC70 2.0D 2016 s nahonem na predek, 8 st. automat s origo chipem Polestar a jsem spokojeny. Naklady na servis nejsou u AWD nijak zavratne vyssi, pokud jezdis tam, kde se na Volvo specializuji (ne autorizak), tak jednou za 60K km udelas oleje v diferaku a haldexu (i s automatem me to vyslo tusim kolem 11K). Spis bych dal u 2,4 motoru (D5, 151 kW) pozor na motor, praskaly tam vlozky valcu. D5 se 136 kW byla v pohode, ale to bude zase starsi rok vyroby. Pneu apod. bych neresil, pokud nemas jako ja na leto R19 :-). Doporucil bych mrknout na bazar v autorizaku, treba Cardion v Brne ma hodne aut, neco bude kryte i zarukou Volvo Selekt. Vzal bych na prohlidku nekoho, kdo se na Volvo specializuje a ma k dispozici soft Vida. Me to usetrilo spoustu problemu (byt jsem se musel vzdat vyhlidnutyho auta), on i ten bazar v autorizaku umi byt na urovni smejdu, jen jsou lip obleceni.
  6. Mam sluzebni Octavia Scout (12/2023) s tim stejnym motorem, najeto necelych 9K km a dlouhodoba 6,5. Obcas tomu dam, ale jinak v ramci predpisu a nechapu, jak ses s vetsim a tezsim autem dostal na takovou spotrebu.
  7. Dcerka se vracela se skolou z hor a par km od domova je sestrelil blb, co nedal prednost. Sam tezky zraneni, v busu nastesti jen vydeseny deti. To nejlepsi prislo nakonec, ridic busu nadychal opakovane 0,7 promile. To fakt chces, aby ti dite vezl ozraly "profesional"...
  8. Mě přišel den přes silvestrem mail od ČEZ, že mi v únoru končí fixace na elektřinu a že mi jako věrnému zákazníkovi nabízí super cenu při přechodu na dobu neurčitou. Prošel jsem jejich ceníky, porovnal s konkurencí (EON, PRE, Innogy) a jsou suverénně nejdražší. Tak jsem dnes udělal online smlouvu u EON (mám tam už plyn), za online sjednání je v mém případě bonus 2 000 Kč, který vyplatí do 90 dní od začátku distribuce. Předpokládám, že jako v případě plynu vytáhne poslední den trvání smlouvy ČEZ nějakou super nabídku, do té doby nebudou komunikovat.
  9. Nehodinkový obchod (iPhone). Perfektní komunikace, za dva dny bylo vyřízeno i s doručením. Díky a za mě doporučuji
  10. Vrácení auta je kapitola sama pro sebe. Kolega vracel Passata, přišla faktura na 160K. Ošmatlaný volant, pedály, oděrky (resp. nutnost lakování) a jako poslední položka svítilo: odstranění věšáku na sako - neoriginální příslušenství - odstranění 25K. Tak jim kolega zavolal, že to přijede oddělat a za těch 5 minut práce prý nic nechce. Do týdne dorazila nová faktura za cca 30K - pouze lakování. No, ve finále to auto za cca měsíc nabízeli přesně ve stavu, v jakém jsme ho vrátili. Nicméně udělat bordel na Arvalu zabralo, včera přijel k dealerovi nějaký pohunek se značkama a dneska už stojí Scout před barákem.
  11. Arval, to je taky hodně zvláštní parta. Půl roku máme u dealera objednané 4 Octavie Scout. Tři už stojí u dealera, Arval až po urgencích poslal zimní sady, no každou v jiném rozměru (u jednoho auta se k našemu překvapení trefil). Ale vypadá to, že si stejně auto před svátkama nepřevezmu, protože teď jim pro změnu už 2 týdny trvá přihlášení. A úplně nejlepší je, že když tam zavoláte, tak po chvilce hovoru zjistíte, že lidem v Arvalu je to úplně jedno...
  12. Taky pridam foto sve prace. Krome tech prcku 1:43 dole je to vsechno moje prace v meritku 1:24. Stavebnice Tamiya, Hasegawa, Beemax, Aoshima, Dmodelkits, Belkits a par resinovych limitek. No a pod touto skrini je dalsich asi 40 nesestavenych krabic.
  13. S iPhone to funguje bezchybne. Jen jsem čekal, že ty aplikace budou pro oba systémy identický. Dneska jsem našel info k novému modelu, o kterém mi říkal prodejce v New Yorku https://www.fratellowatches.com/the-new-tissot-t-touch-connect-sport-is-ready-to-get-active/#gref Už jsou v prodeji, cena CHF 1 045. Na mě je to malé, design současných mi přijde lepší a zřejmě neumí notifikace hovorů, mailů apod.
×
×
  • Vytvořit...