Přejít na obsah

Marcus

Členové_50
  • Příspěvky

    3 049
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Marcus

  1. To jsi mě moc nepotěšil. I tak díky.
  2. Ahoj, podařilo se ti to prosím tě nějak vyřešit? Mám teď stejný problém. Před odesláním příspěvku to chce registraci a výběr způsobu platby. Zkoušel jsem odhlášení, přihlášení, smazání tapatalku a novou instalaci, ale nic nepomohlo.
  3. po dlouhé době se k vám můžu přidat
  4. Je to tragédie. Upřímnou soustrast.
  5. Take Five Odesláno z mého motorola one vision pomocí Tapatalk
  6. Marcus

    ROLEX EXPLORER 1 2021

    Nic se nezměnilo. Byl jsem tam v sobotu a taky jsem dostal odpověď, že bych musel počkat přibližně dva roky. Měli obě verze, ale samozřejmě jen předváděcí kousky.
  7. povaleči z kaváren, do polí a továren
  8. @AndyAaron@siwi Chlapci, já sem po dlouhé době dám své vymazlené mako a vy komentujete sousedovic kočku, jak pózuje na balíku slámy. [emoji16]
  9. Pohled z druhé strany, aby byla dodržena zásada objektivity a vyváženosti.
  10. V úterý jsem jel na služebku na Slovensko. Než jsem sednul do auta, udělal jsem si registraci. První SMS přišla obratem v 5:39 a v šest jsem vyjel. Druhá SMS s PIN2 v 6:57. Sjel jsem z dálnice na čerpací stanici a vybral termín. Dnes jsem byl na první dávku ve 12:45 na Brněnském výstavišti.
  11. Mě se líbí, že nekompromisně splňují zadání Kulate, velikost alespon 30cm, horni hranice cca 50 cm. (- skleněný číselník o průměru 290 mm) Rucickove. Zadne digi ani moderni odecitani casu psane slovy a podobne veci. Bily cifernik. Material (ramecek) musi byt kov. Zadny plast, zadne drevo. Muze byt ocel, hlinik, obecny kov atd. MUSI tikat! Tichy chod je vyrazeni z nabidky. Nesmi vypadat moc nadrazacky. Muzou byt bud jenom indexy, nebo nebo 3, 6, 9, 12 nebo i vsechna cisla, ale ne nejaka hamatna. Nesmi to vypadat zas moc jak nadrazni hodiny (to me mrzi, ale zadani je zadani...). Neni podminka, aby byly radiem rizene. Je to plus, ale ne nutnost. Cena idealne co nejnizsi. Kdyz to bude pecka a budou splnovat vsechny dane parametry, tak treba strop 5k CZK (+20% buffer, zname se, ze?). Znacka je celkem fuk, klidne Prim, JVD, MPM, Seiko, Citizen, cokoliv. Koukal jsem na Junghans, tam uz je to celkem raketka a ani ted uz nevim, jestli splnuji vsechny parametry.
  12. Díval ses co má v nabidce IKEA? Co třeba tyto? Jsou nádražácké, protože mají kolej, ale to si nechej pro sebe [emoji2] A tikat přece nemůžou, protože nemají vteřinovkou. Takže splňují zadání.
  13. Marcus

    Hodinky a ženy

    Katharině jsem to zlato ve slalomu přál. Dnes byla nejlepší. Fotku s hodinkami jsem nenašel. Ambasadorka zatím není. Pokud jednou bude, doufám, že to bude něco lepšího než sector [emoji16]. Ale doma má hodiny z rakouské manufaktury Alpines Holzbrett.
  14. Marcus

    Hodinky a ženy

    Jo, jsou to ony. Ale píšou tam pánské ... [emoji2]
  15. Marcus

    Hodinky a ženy

    Velikost vůbec nemusí být 44, ona bude malá, může mít ruku jak děcko. Zatím nic, co by sedělo. Asi to fakt bude něco z nákupního centra. Ale nosí je statečně.
  16. Marcus

    Hodinky a ženy

    Včera jsem na to nepřišel, co to je. Nejdřív jsem myslel, že by to mohly být nějaké Cartier nebo Carl F. Bucherer, ale nic stejného jsem nenašel. Festina by byla v italské vládě docela trapas.
×
×
  • Vytvořit...