Přejít na obsah

Kytkosaurus

Členové_50
  • Příspěvky

    170
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Zenith, Meistersinger

Kytkosaurus's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Počkej, ty sis dal na ruku 40 cm nástěnný hodiny a přišly ti malý? V tom případě prosím nedupej, dědovi Vševědovi to nedělá dobře.
  2. Mělo by to tak +- být, většinou se myslím uvádí šnorchlování, ale ne všichni místní členové jsou ochotni na to spoléhat.
  3. S reklamací nevím, ale šedý dovoz a fejky jsou dvě rozdílné věci. Šedý dovoz znamená originální zboží prodávané v jiné zemi, než pro kterou bylo výrobcem určeno a mimo autorizované prodejce značky. Zpravidla je tedy nutné reklamace řešit s prodejcem, u kterého bylo zboží koupeno a nejde přímo reklamovat v autorizovaných servisech, ale stále jde o normální originální zboží. Samozřejmě může dojít k tomu, že jeden a ten samý obchod prodává jak šedivky, tak fejky, ale rozhodně to není pravidlo.
  4. No když to víš až moc přesně, tak to taky není jednoduchý. Já chtěl XC70 v benzínu a když jsem to probíral s mechanikama, radili mi spíš druhou generaci, než třetí. Navíc když jsem si do obou sedl, tak ta třetí je výrazně užší (co se týče prostoru uvnitř). No a ta druhá se holt dělala max 2007. U nás nebyla v benzínu žádná, v Německu jsme od 2005 vejš našli 3 a při prověřování z nich nejlíp dopadla ta nejstarší 2005, tak jsme jeli pro tu. Jezdí výborně, akorát občas se mi stýská po sedačkách ze starý V70I.
  5. Já chtěl loni vyměnit 15 let starý za cca 5 let starý. Skončil jsem u 10 let starýho a zatím jsem spokojenej.
  6. Od 5 % do cca 70 %, všechny dohromady kolem 200 %. Momentální vysněný jsou kolem 200 až 300 % nový, tak třeba časem.
  7. Jj, na pravidelny pouzivani na treninku mu rucickovy stopky na hodinkach velky stopky nenahradej. Na druhou stranuna obcasny pouziti, kdyz si treba ty velky stopky zapomene, proc ne. Taky bych v teto cene koukal po nejakych tech Seiko solar, pripadne Citizen. Edit: u tech odkazovanejch Festin mi prijde hodne poutovej ten bicolor tah a tlacitka s korunkou. Jednak se to nejspisi velmi brzy okouka a za druhy je velky riziko, ze ta cerna nevydrzi a bude rychle poskrabana.
  8. Origo beleny, jak Hario (dole spicaty), tak Moccamaster (tvar jako na obrazku), stejny jsou i pro Clever dripper). Jednou jsem nesehnal, koupil nejaky levny hnedy (tam, kde jsem byl nic lepsiho nemeli) a musel jsem kazdym prolit par litru varici vody, nez byl vubec pouzitelnej. Ty do Moccamasteru jdou za min jak stovku krabice 100 ks, takze cenu bych fakt neresil.
  9. Rillettes jsou super a litinak je na ne fajn, ale nutnej neni, mnohokrat jsem je v pohode varil v nerezu.Ted to chci zkusit v pomalym hrnci, co jsem si nadelil k vanocum.
  10. HondzaX: o tech jsme mluvili, jsou prilis presny. Wrch: njn, drasticke, primitivni, ale ucinne. Zajimavy by mozna bylo, kdyby se na tech jumping hour dala sundat minutovka a nasadit vterinovka. Tedy pokud v tom strojku vespod pohon vterinovky nechali, akorat neosazenej. Vypadaly by podobne, ale cas bys mel +- hodina. Pripadne misto minutovky nejakou ozdobu, ze ktery by nebylo jasny, kam ukazuje (neco jako rucky ukazujici do vic smeru nebo tak) edit: co jsou zac ty svetly baterkovy 24? Vypadaj dobre
  11. Mozna by se dalo rict, ze mas stesti. My, co jsme v kafi zmlsanejsi, si musime peclive vybirat, kde a jaky si dame. Ale zas ta odmena kdyz najdem nejaky, ktery nam opravdu zachutna.
  12. Petriny kurzy jsou urcite super, akorat nevim, jestli nejsou ciste pro profiky. Roberto mam dojem jel italskou klasiku vcetne vsech s tim spojenejch v oblasti vyberovy kavy prekonanejch veci. Ale treba se nekam posunul, nesleduju ho, nebyl moc duvod (ale spis pochybuju) Jak psal kolega vyse, fajn kurzy i pro nadsence dela v Praze Doubleshot, dal taky Kavovy klub a mozna jeste nekdo.
  13. Zkus Knihu o kave od Petry Vesele
  14. Nejmin presna co me napada je asi fakt Nova od botta design.Ale nikdy jsem je zatim nevidel nazivo. Jsou to jednorucky jen s hodinovejma indexama. Na klasickejch jednoruckach se opravdu da cas odecist celkem presne. Mam meistersingery a na prvni pohled to je jak chces, kouknu a reknu si treba "za chvili budou 4" pri detailnim zkoumani to ale to ale na +- minutu az dve dam, kdyz chci. Takze pokud bys nechtel ani tu moznost, tak asi budes miset jit jinou cestou. Treba vzit ty jumping hour od Warda a nechat sundat minutovou rucku :-) jenze bys musel asi neco dat misto ni, aby to nevypadalo blbe.
×
×
  • Vytvořit...