Přejít na obsah

nunoel

Členové_50
  • Příspěvky

    78
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

1 502 zobrazení profilu

nunoel's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Rychlé jednání a celý obchod v naprostém pořádku. Rozhodně doporučuji. Děkuji za obchod i pokec, Vláďo!
  2. Vše v naprostém pořádku, rychlá domluva. Rozhodně doporučuji.
  3. Všechno proběhlo v rychlosti a naprosto bez problémů. Rozhodně doporučuji a ještě jednou děkuji za obchod.
  4. Ty LÜM-TEC jsou parádní, krásně sedí a vyjímají se na ruce! Já jsem dnes potápky vynesl opačným směrem.
  5. Co třeba Tag Heuer? Vím, jsou dražší, ale něco mezi Longines a Omega?
  6. Od Rolexu mám slabost pro dva modely: Explorer I a Datejust II. Mají v sobě cosi, co se mi hrozně těžko popisuje. Takový pocit jsem dosud neměl u žádných jiných hodinek. Ani u PP například, líbí se mi moc, to jo, ale asi mi mozek naznačil, že jsou cenově mnohonásobně jinde, tak proto. Ten pocit jsem neměl ani hodinek dražších, ani levnějších, a to existuje velmi slušný výběr hodinek. Něco, co mi říká, že je už nikdy nesundám, protože to nebude třeba (že by definitivní? ). Myslím si, že každý musí uznat, že na těch hodinkách potažmo značce něco je. A to něco je pro každého jiné, a to je to, co mě uchvacuje. Rolex to dělá sakra dobře. Nicméně nevím přesně, jak se v současnosti Rolex pozicuje, ale ta jeho tzv. "luxuryfication" mi na něj moc nesedí. Pro mě jsou například ty výše zmíněné kousky dokonalé univerzály, nic jiného. Není to žádná HH, to je jasné, ale pro mě je to právě to, co je přímo před ní, to se mi vybaví. Jen dodávám, že žádné Rolexy jsem dosud nevlastnil, jen jsem měl na ruce ony Explorery. Kdo ví, třeba mám na očích jen růžový brejle a za čas to bude jiné. Jen jsem popsal, jak na mě aktuálně Rolex působí.
  7. Nádherný fotky, obzvlášť ta série vristšotů, ale je taky co fotit. Parádní Béčka, užívej si je!
  8. Díky, pánové. Musím říci, že tohle je kromě kov. tahu a perlonu to nejlepší. Řemen je výrazný a přitom nechává hodinky samotné taky vyniknout. U toho Hirsche mi to tak nepřišlo, ten je trochu přebíjel. Ještě přemýšlím o něčem jako Hirsch Grand Duke či George jen s červeným prošitím, ale to je ještě hudba budoucnosti...
  9. Tak jsem tedy zkusil ten hladký řemen s červeno-bílým prošitím. Myslím, že jim velmi sluší a na ruku sedne jako ulitý. Díky, pánové, mlsoun1 a vraby, za tip!
  10. Není to špatný výběr, ale jsou zajímavější hodinky v rámci tvého rozpočtu. Zmíněné Hamilton nebo Archimede, Laco. Nicméně nevím, jaký styl ti sedí, vše z tvých tipů jsou pilotky a jim podobné. Co třeba Seiko SARB/SARX?
×
×
  • Vytvořit...