Přejít na obsah

LainCoubert

Členové_50
  • Příspěvky

    58
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele LainCoubert

  1. Mi přijde že Aarona ovládá akorát strach ze si sníží svůj TD/Interception ratio. V některých zápasech je pro mě nejúžasnějším sportovcem má planetě. Například ten zápas proti Lions který rozhodl hail mary na rodgerse? Po tom co na něho byl faul po vypršení času.... a spousta jiných... Ale když řeší víc nějaké show v televizi a má kyselý ksicht na hristi tak bych byl ochotný ho vyměnit za jeden draftpick. Osobně nevěřím že ještě je schopen vyhrát SB. Minulou sezónu měl všechno a prohráli sme proti 49 jen a jen kvůli němu. Stačilo aby zahrál jeden svůj průměrný dříve... Kéž bych se mylil
  2. Tomu bezpochyby věřím, ale finanční a hlavně časová náročnost ke zásadně jiná mezi cestou do Mnichova a do států...
  3. Mnichov bude tak desetkrát těžší sehnat lístky. Enormní popularita seahawks a nfl obecně v Německu, k tomu Brady a možnost pro celou stredni Evropu. Navíc se začínají prodávat jako první.
  4. Byl někdo na draftparty v Praze letos?
  5. Ale jinak až na výjimky fandím vždy hráčům a týmům kteří hrají hezky a kvalitní fotbal. Až tedy na výjimky. Týmům jako seahawks, vikings, rams, broncos asi nikdy fandit nebudu
  6. Já jsem fanoušek zejména Packers a Rodgerse. Zejména do nějakého roku 2020. Do té doby bylo úžasné se dívat na jeho hru. Než začal ukazovat ty svoje kyselé znechucene ksichty. To fakt nemusím.
  7. Komu fandite v americkém fotbalu? Je tu nějaký fanoušek týmu nebo hráčů v NFL nebo evropských týmech? Plánujete jet letos do Mnichova se podívat?
  8. Jj i na ruce podle mne vypadá super. Já B naposledy pořizoval kvuli tahu
  9. Moc hezké! Jak kompozice, tak lumi
  10. Zenith tahy dodávají jejich hodinkám obrovský bonus. Iwc to umí, B někdy ale třeba omega mi přijde často moc konzervativní v tomto.
  11. Ten cifr je fakt boží . Parádní kousek!
  12. Já se právě moc neraduju. Mám obavu z jeho bulvarnosti a touhy po pozornosti. Jinak moc ekonomické rozdíly neumím posoudit. Dopředu bych ho neodsuzoval, ale úplně v klidu tak nejsem.
  13. Tak se to stalo skutečností. Jsem zvědavý co bude následovat. A kolik lidí tam zůstane a jaký kovy přijdou...
  14. Potěšil draft NFL někoho tady, tak jako fanouška packers?
  15. Vždyť počítají kroky a přes BT jsou propojené s mobilem a ukazují vsechny notifikace a přes aplikaci gshock aplikaci i vyhodnocuji pohyb. To je za mě dost. Hlavně ty notifikace a roční vydrz baterie z nich dělají unikát podle mě.
  16. Notifikace z mobilu se dají nastavovat, perfektní jemné vibrace. Mám je už dlouho a nemůžu si stěžovat.
×
×
  • Vytvořit...