Přejít na obsah

Hodo65

Členové_50
  • Příspěvky

    310
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Hodo65

  1. Tohleto mně pouštět půl hodiny, tak mě regulérně zabiješ.
  2. Docela by mě zajímalo, kolik za takovej "poučnej" komiks státní správa zaplatila (předpokládám, že jako vždy někomu známýmu toho, kdo o tom rozhodoval). Možná že po zveřejnění částky by nebylo možno se Daňkovi Krátilovi ani divit, že na tohle se mu moc přispívat nechce. A o těch službách státu by se dalo už delší dobu minimálně polemizovat, ať vezmu soudnictví, vymahatelnost práva, policii, zdravotnictví, úroveň školství ... Ale to fakt nepatří do sekce "humor" a politika zde není povolena. Edit: Mimochodem je docela zajímavý vidět, že z nepřiznanejch tržeb 800 tis. Kč stát nedostal svejch 410 tis. Kč. Tomu říkám míra zdanění.
  3. To s balíkem se mi stalo před lety taky, ale než jsem začal na poště řvát, mrknul jsem se radši ještě na balík. A udělal jsem dobře, protože za debila jsem byl já. Povedlo se mi nějakým záhadným způsobem zaměnit adresáta a odesílatele jak na balíku, tak i na podacím lístku .
  4. Brát dítěti hračku ... to se prostě nedělá .
  5. Na tom držení palců to ovšem pranic nemění . Ale ber to tak, že to s tím neodletem bylo možná nějaký znamení. Někdo Tě má rád.
  6. Tak jestli to nějak souvisí s Movemberem, jak ses zmínil, tak to Ti teda hodně držím palce
  7. Myslím, že je to fake. S jejich zodpovědností a vztahem k dodržování jakejchkoliv pravidel by nebrečel, ale normálně odešel.
  8. To by tam spíš bylo "Lenička a Martínek" .
  9. Na auta "vyzdobená" siluetami hlavně golfistů (aby bylo vidět, kam patříme) a jmény dětiček, pokud možno s "roztomilým obrázkem" (Denísek a Vaneska, Bastík a Maxík, Péťa jede ... ) jsem si tak nějak už zvykl, byť důvod tohoto "zdobení" opravdu moc nechápu, spíše vůbec. Ale "vyzdobit" si káru nápisem "Lenka a Martin, 28.8.2010", což je pravděpodobně datum svatby, protože okno pravých zadních dveří bylo ještě "vyzdobeno" kytičkami a srdíčky s nápisem "Kačenka", tak to jsem ještě opravdu nežral . Viděno dnes odpoledne v Rudný na parkovišti u Lidlu. Až teď jsem si všiml, že vedlejší Fabie má shodou okolností vlevo od SPZky ten "roztomilej obrázek", ovšem bez jména potomka.
  10. Tak uvidíš, myslím, že bys moh bejt spokojenej, Kaspersky patří opravdu asi k tomu lepšímu, co je k mání, viz. uvedený testy AV Comparatives. Pokud z nějakýho důvodu antivirák na počítači požaduješ, není to špatná volba. Kdybych měl počítač jen na zábavu, taky bych asi antivirák moc neřešil, jako spousta lidí zde, ale všechny moje počítače jsou jak pracovní, tak zároveň i na všechno ostatní a dělit je na striktně pracovní a striktně na to ostatní se mi fakt nechce. Licenci na 5 PC a na 3 roky jsem naposled platil něco kolem 2 tis. Kč, což mi nepřijde zas tak strašný. Samozřejmě licence na 1 PC a na 1 rok vyjde podstatně méně výhodně.
  11. Teď jsem ještě pro jistotu koukal na AV Comparatives a opravdu Kaspersky dostal vždy nejvyšší hodnocení ve všech testech v posledním roce, který se dělaj každej měsíc, pokaždý ovšem se zaměřením na jinou oblast (výkon, heuristická analýza, detekce souborů atd.). Eset je na tom obdobně, nejvyšší hodnocení snad nedostal jen jednou či dvakrát, takže spíš záleží asi na osobní preferenci, chybu člověk neudělá zřejmě ani s Esetem, ani s tím Kasperskym. Bližší informace k nalezení tady - http://chart.av-comparatives.org/awards.php?year=2015.
  12. Již mnoho let používám na všech počítačích Kaspersky Internet Security, nikdy jsem s ním neměl žádnej problém, takže spokojenost. V době, kdy jsem ho pořizoval, patřil vždy v testech k těm nejlepším (pokud nejlepší zrovna nebyl), jak to s jeho kvalitou a výkonem je dnes, jsem neměl z hlediska neexistujících problémů s ním potřebu zjišťovat.
  13. Nikdo nevojebe Ježíše . Tenhle film fakt miluju.
  14. Hlavně excelentní Norton v době, kdy ho takřka vůbec nikdo ještě neznal. Kult hákovýho kříže je o dva roky mladší.
  15. Následky tý větvičky, jo? To je fakt pech.
  16. Jsi to včera u tchýně asi zakřik . Ale jak píšeš, že Tě to rozhodilo i když se jedná jen o drůbež, tak to plně chápu. Se svým vztahem ke zvířectvu bych nemoh nikdy nic chovat, co by mělo v budoucnu skončit na talíři.
  17. Při spaní na sobě nesnesu až na pár výjimek ani oblečení, natožpak hodinky. Ale kromě tohoto časovýho intervalu je mám na ruce furt.
  18. Tenhle popis se 40 zmařenejma životama mě taky dost pobavil .
  19. Já je kupoval někdy v dubnu tady na fóru jako svoje první "lepší" hodinky, takže cca půl roku. Ale furt mě neskutečně bavěj a určitě je budu mít hodně dlouho [emoji6] . Taky jdou dost přesně, za poslední měsíc je odchylka +0.2 sekundy/den ...
×
×
  • Vytvořit...