Přejít na obsah

Daredevill

Členové_50
  • Příspěvky

    170
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Daredevill

  1. Vzhledem k tomu, že chiron byl počítán plně naložený, tak kamion plně naložený je 42t, tj 13,1MJ.
  2. Helikon taky šel cestou úspor. Mám doma dvoje kalhoty, jedny sedm let, druhé tři roky. Rozdíl mezi nimi je skoro 200 gramů.
  3. Mám úplně stejnou zkušenost. Bál jsem se velikosti a nakonec jsem velké nože už nějaký pátek nepoužil a na všechno používám tenhle. Jen vždycky opláchnout a utřít do sucha, byl to boj rodinu naučit, ale nakonec to funguje.
  4. Hele když ti to chutná, tak je to v pořádku. Za mě to ale vypadá dost nevábně.
  5. Podobná zkušenost. Měl jsem na Mazdě 6 MPS Pirelli P Zero a prvních rekneme 8 tisíc kilometrů dobrý. Pak se z toho ale stala tak neskutečně nebezpečná guma, která neklouzala jen za skutečně parného dne. Jinak to bylo jak na ledu, neustále. Prodal jsem je když měli 6 milimetrů a koupil pilot sporty 4. Mě pirelli už na auto určitě nepujde.
  6. Je tu někdo z Vodafonu, kdo by mi mohl pomoct k tarifu za nějaký rozumný peníze? Platím 8 stovek měsíčně a jsem věčně bez dat.
  7. Mám koupenou Wi-Fi zásuvku z alzy za bratru asi 300 korun a když jedu z práce, zapnu. Doma na mě čeká teplý kavovar. Geniální věc. Da se tam nastavit i kalendář.
  8. No mám jich asi sest. A všechny mají vakl, ze to vypadá, jako by je vyráběl poslední bangladéšan s jednou rukou. Takže asi normál.
  9. Za mne p. Vojáček. By jsem u nej 2x se Superbem. https://www.profituning-praha.cz/kontakt
  10. Hezky večer. Zbyteček Nasty Fritas. Vždycky mě překvapí, jakou má sílu.
  11. No nekecej, dobrota vid? Akorat jsem ho teda včera měl nějak moc. Půl lahve zmizelo.
  12. Po náročném dni. Panenku v bříšku a teď je čas na pohodu. Tak příjemný večer pánové.
  13. Mě dnes čekala dekarbonizace motoru na dědečkovi, tak jsem zvolil něco sladkého. Čekala na příležitost cca 3 měsíce, nejsem úplně na sladké. Ale jako změna to není špatný.
  14. Nalož to do auta a udělej si výlet za Bertem. Aspoň teda myslím, že tu takový návrh proběhl. Děláš někde chybu, kterou on odhalí za pár vteřin a budeš mít navždy skvělý kafe.
  15. Videl jsem je poprvé hned zezacatku, o žádném starlinku jsem neměl páru a byl jsem přesvědčený o tom, ze vidím něco neidentifikovatelneho. Poté jsem je videl ještě 2x a vždy je to super zážitek.
  16. Za málo, hlavně to nevzdávej. Výsledek za to stojí. Teď už si jen najít to “svoje” kafe
  17. Hod mi do sz adresu. Pošlu ti trochu kafe co kupuju a to by bylo, aby se ti to nepodařilo.
  18. To jsem právě záměrně neudal. Jsem otevřený každému doporučení. Ovšem nejčastěji kourim tedy do velikosti robusto.
  19. Pánové žádám vás o radu, o tip. V tomhle měsíci mi bude 30 a rád bych si na oslavu koupil něco extra, něco co si člověk zapálí opravdu jen při speciální příležitosti. Jelikož jsem kuřák nováček, rád si nechám poradit od zkušenějších. Budget volný.
×
×
  • Vytvořit...