Přejít na obsah

Joskas

Členové_50
  • Příspěvky

    443
  • Registrace

2 sledující

Návštěvy profilu

1 615 zobrazení profilu

Joskas's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Pozor. Prodávající je podvodník! Obrázek je údajně stažený z chronomagu. Už se prý chytlo několik lidí. Samostatně to není trestný čin, ale v součtu už ano.
  2. Já si myslím, že jsou z Číny. Poláci obecně nic moc dělat neumějí. Jde jim spíš kšeftování.
  3. Poslký fejk! Na prodejce pozor. Je nepoctivý. Když se vydraží za málo tak aukci zruší, že prodal jinde. Koukni tady co dokáže udělat: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34326-prim-v-inzerci/?view=findpost&p=2335953
  4. Proti dýnkům z jiných diplomatů má výrobní číslo trochu blíž ke středu. Některé číslice jsou špatně čitelné, ale celkově číslo zapadá do období výroby Diplomatů. Zdá se mi pravděpodobné, že to udělal někdo přímo ve fabrice. Zvětšený obrázek.
  5. U otvorů, které nejdou zkrz nožky se vrtá šikmo podle toho jak to navrhne technolog. To je informace od člověka, který dělá na obráběcích centrech v Eltonu.
  6. Elton vlastní drátovku nemá, ale nechává si to dělat v kooperaci. Třeba zlatá pouzdra 1 až 10 Karel IV. mají nožičky vkládané do výřezů v pouzdru. To bylo dělané externě na drátovce. Na oficiálních fotkách jsem nikde nenašel pohled ze kterého by to bylo vidět. U Igenů nevím jistě, ale podle mě bude celý vnější tvar dělaný na drátovce. Rádius umí taky
  7. Tohle byla dobrá akce, ale za falešné BPW dostal kolem 10 tis.!! A to už se vyplatí. Teda do doby než narazí. A myslím, že dřív nebo později to přijde. Většinu fejků koupil uživatel Jando2. Pokud na něj máte někdo kontakt tak ho prosím upozorněte, že kupuje padělky. Pochybuju, že o tom ví.
  8. Pozor na další várku fejků na Aukru. Pořád stejný prodejce.
  9. Teď koukám, že ciferník asi není dobový. Je to nejvíc vidět na číslech 9 a 7.
  10. To sklo je celkem brutál. Myslíte, že ho vzal někdo rašplí?
  11. Ona to zase tak nezávislá recenze nebude. Autor je Slovák....
  12. Docela čumím. Celkem je vychválili. Trochu se pozastavili nad cenou a nad tím, že na vteřinovce je tříramenná vrtule, ale na letadle na zadní straně jenom dvouramenná. Tisk číslic se jim nelíbil, ale svedli to na to, že se jedná o prototyp. A to nevědí další věci které neladí s historkou.
  13. Ten ciferník jsem myslím viděl nedávno na prodej na AH nebo někde jinde. Dnes je na AH stejný. Když ho koupíš tak si můžeš sestavit stejný model. Ciferník je asi origo
×
×
  • Vytvořit...