Přejít na obsah

cosmos

Členové_50
  • Příspěvky

    113
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele cosmos

  1. Tak na těch nových hydrách se jim ta modrá opravdu povedla. Není to nějak zbytečně jásavé a dá se to vzít skoro ke všemu, skvělej výběr.
  2. Jsou černý, nato je geckota ale bohužel v 20mm, přehodil jsem ho z jiných hodinek ale ten milimetr se vcelku ztratí.
  3. Sluší jim opravdu skoro vše, kůže, guma etc. Po letech jsem je dal na nato a taky myslím v pohodě.
  4. cosmos

    Helveti.cz

    Musím se taktéž připojit s kladným hodnocením. Vše naprosto v pořádku, hodinky dorazily během chvíle, skvěle zabaleny, vše jak má být. Děkuji dodatečně za slevu pro nás na chronomagu, moc potěšil i bonus v podobě pouzdra s vystěžejkovačem. Díky.
  5. Poslední týden na ruce mé oblíbené.
  6. Čau Jardo, jasně jsou to ty od tebe :-) mě se na nich řemen naopak líbí (a to je podstatné) ale každej máme jinej vkus. Je pohodlnej a odkazuje na puvodni řemen. Ale tak to má být, každýmu se líbí něco jiného a tak to je správné.
  7. Tak je fakt že se to asi všem nemusí líbit. Já teda hnědou s modrou kombinuju normálně i u oblečení ale každej se oblékáme jinak.
  8. To daftra: jak to? Mě přijde že k nim jde dobře, střídám to ještě s hnědým nato kde mi sedí že není ten chrom přímo na ruce.
  9. To colombo: jojo,v nerezu to jsou moc dobrý edc. Já jednou za čas protočím chrom:-)
  10. Dneska jedničky. Až jsem začal pomalu zapomínat, jak pohodlné hodinky to jsou:-)
  11. Dnes jsem je vyvětral po strašně dlouhé době. Myslím že možná moje první hodinky koupený tady.
  12. To Sonny; díky, je to moje oblíbená kombinace na skútr:-)
  13. Sice je nemám dnes na ruce ale fotka z poslední letošní jízdy na skútru.
  14. Z těchto dvou bych šel do hamiltonu. Mají čistější design, jsou nižší, mají safir a dokonce i trochu lumi což se může hodit když bude člověk trochu nažváchanej. Ty seiko jsou trochu prvoplánové a cifr by možná zbytečně přitahoval pozornost od obleku kterej mají jenom doplňovat.
  15. Přidám se k ostatním, obchod rychlý, spolehlivý, absolutně není co vytknout. Ještě jednou děkuji a jsem rád že jsou tu lidi jako ty.
  16. Aa pardon,spatne jsem to pochopil. Pak je moznost ze za ty čtyři, pět hodin se ruka tak málo pohybuje že to stroj nedotáhne. Každopádně hodinář řekne více.
  17. No a v čem je vlastně problém? Tahle sellita má rezervu okolo 40 hodin jestli se nemýlím. Takže pokud se zastaví v noci po dvouch dnech jak píšeš, tak je všechno v pořádku ne?
×
×
  • Vytvořit...