Přejít na obsah

Robero79

Členové_50
  • Příspěvky

    959
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Contact Methods

  • MSN
    robero(tečka)ch(zavináč)hotmail(tečka)com
  • Website URL
    http://hodinari.webzdarma.cz/absolventi.htm

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Cheb
  • Fanoušek značky
    všeho co tiká... chronoblázen, pořadové číslo 1523

Návštěvy profilu

4 178 zobrazení profilu

Robero79's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

7

Popularita

  1. ahoj, musle maji 2 zakladni pravidla - neuvarena otevrena = mrtva, vyhodit (lze navic overit tim, ze na ni tuknes - musi se zavrit, stahnout jinak fakt mrtva), po uvareni se otevre a lastury jdou lehce rozlomit - pokud ne a musel bys je pacit silou = mrtva, vyhodit! jedna z mnoha veci, co v zivote nechces zazit je otrava z morskych plodu, tech par korun za to opravdu nestoji!
  2. napad, hodinky super… uz dlouho si rikam, ze si je koupim, tak ted mam o 20 duvodu vic. k designu nic dodavat nebudu, jsem spoko s navrhem, dynko s komplet info - 5 radku, okruzi urcite puvodni…
  3. domluva a realizace obchodu rychla a bezproblemova, Michala vrele doporucuji.
  4. ahoj, prodam temer nenosenou (3x na ruce) original gumu od Ch.Ward - sirka 22mm, ale pozor - zkracena velikost XS! bohuzel jiz bez trnovky. cena vc. postaka v CR (C.Posta nebo Zasilkovna) 500,-
  5. Super, diky za zkusenost. Chteli jsme to s tchanem ochutnat, kdyz uz jsou toho plny internety. Zvazovali jsme Australii a nebo Japonsko a pak se placli pres kapsu - kdyz uz, tak original v nejvyssi kvalite a shodli se, ze jsme neudelali chybu. Realisticky dost pochybuju, ze to ma hodnotu tech 7+ tisic za kilo, ale clovek co ma rad stejky by to mel aspon jednou ochutnat, je to opravdu o parnik jinde nad normalnim hovezim. Mel jsem pocit na jazyku, jako by nekdo vstriknul mezi kazde vlakno masa trochu masla…
  6. na wagyu to chce jit jinak nez na klasickej steak me se osvedcilo toto: lepsi maso riznou trochu tenci (max 2,5 cm) a delat na plochy panvi, nedopekat v troube. Staci pak 1,5 az 2 min z kazde strany a lehce zapect strany (par vterin), nechat 3 min odpocinout na prkynku, koreni nejlepe jen sul, max pepr. Omacka byt vubec nemusi (pusti stavy dost). No ale taky jsem to v zivote delal jen 2x jinak cos kupoval? 2 litry za kilo mi prijde dost malo. Neco australskyho, nebo odjinud? (japonsky wagyu startuje od 3,5 tis. za krk az po ribeye A5+ za 10)
  7. super, diky moc vsem realizatorum za vzkriseni kalendare na posledni chvili, vloni jsem to nejak nestihl, jinak mam vsechny, tak o to vic se tesim letos. Predpokladam, ze se tu co nevidet objevi link, komu napsat adresu a zaplatit.
  8. ahoj vlci bando, mam pokornou prosbu, jestli nahodou nevite o nekom, kdo by mi za mrzky peniz prenechal vlkovky ve full setu, idelne i s knizkou. Pred lety jsem je v pomateni smyslu pustil (c. 79), ale styska se mi… diky R.
  9. Kid_A 2 ks Murphy97 1 ks semi001 2 ks ouskavl 2 ks conrad 1 ks shewcza 1 ks Filip eM 1 ks Akam 1 ks špelda66 2 ks Vit 1 ks Trebus 1 ks MR_Ropotamo 1 ks Davis 1 ks Lacifer 1 ks misso 1 ks PavelH 1 ks Thomas 1 ks Gustaf 1 ks Lykan 1 ks Balthus 2 ks Matejcz 1 ks tenge 1 ks worel 1 ks Guzmic 1 ks papen 1 ks Michal400 1 ks bullitt 2 ks Czechgun 1 ks Cynique 1 ks PeBe 1 ks Laroaz 1 ks Potvor 2 ks Klub300 2 ks (z)denny 1 ks LordSpar 1 ks Asus 1 ks M.K. 1 ks Já ml. 1 ks Martin JJJ 4 ks Chorche 1 ks Seamaster 1 ks Ondra_V 2 ks juk 1 ks Ohm-Aztec 1 ks backgramond 1 ks xbraj19 1 ks Nestler 1 ks ondrys 2 ks cuba 1 ks Nightmare 1 ks M109 1 ks Pavel Michalec 2 ks lukassob 1 ks T1000 1 ks Jehlan 1 ks Snekofon 1 ks petr4612 1 ks P_P 1 ks cezan 2 ks Kolky87 1 ks AVe 2 ks rimidalvlark 1 ks Mous 1 ks Majlan 1 ks Davidlc 2 ks Stankoff 2 ks gathis 1 ks bohus76 1 ks cbr 1 ks VladimírH 2 ks PetrM 3 ks chicon 1 ks John_Lenon 1 ks Harry01 1 ks skalis 1 ks sima1one 2 ks Richard Eš 1 ks Jorge 1 ks Postal80 2 ks solidus 1 ks Beet 1 ks Tobík 1 ks IWCmann 2 ks KAL 1 ks rooosta 2 ks Navros 1 ks dragys27 1 ks Kapelnik 1 ks Melges 1 ks Brnakp 1 ks Miloshu 1 ks Funthom 95 2 ks Henker 1 ks 1Mirda 1 ks Dokusan 2 ks Radim01 2 ks martin151 1 ks Schrapnel 1 ks Motka 1 ks Hami8 1 ks Bajos 2 ks Tomex7 1 ks Johanes 1 ks OWG 1 ks Rejan 1 ks edas 1 ks Dtx 2 ks Honza.manta 1 ks Jasam 2 ks Enyeus 1 ks Petrus.O 3 ks miro_mt 2 ks miguel 1 ks marian666 2 ks ismit 1 ks Pelikan73 1 ks eloga 2 ks Rypadlo 1 ks Sonny919 2 ks Mari 1 ks LibiZ 1 ks Slava57 3 ks Georgeisin 1 ks Filipmar 1 ks JayT 3 ks Golino 1 ks jirik28 1 ks JakubS 1 ks LuckeR 1 ks Valderek 1 ks Distar 1 ks beny 4 ks Apep 1 ks ViCo 1 ks ygys 1 ks tmx 3 ks Ubik 1 ks Michal_R 1 ks Borisslos 2 ks j.e.n.i.k.82 1 ks davok 2 ks RadeV 1 ks Borža 1 ks Radek.VV 1 ks Jiří Sedlák 1 ks Srainsteiger 1 ks Delapancha 1 ks paulos25 2 ks tessa 1 ks Fordik 1 ks Edokeke 1 ks Bobisky 4 ks Irwinek 2 ks Gabrielmilan 2 ks rodrigez 1 ks robero79 2 ks
  10. rychla a transparentni domluva, odeslani baliku bez prodleni, pekne zabaleno, proste pohodovy rychly obchod, tak jak to ma byt. Jakuba vrele doporucuji. Robert
  11. PS. pokud šelak nemáš, tak SZ, kousek ti ulomím a pošlu v obálce.
  12. zkus si sehnat šelak - taví se pri relativne nízké teplotě kolem 100 C, po ztuhnutí křehký, ale drží fest (viz. kameny na kotvě u krokového kola), rozpustíš ho pak lihem. Pokud řešíš broušení kamene (krycí kámen ložiska?), tak se asi nemusím dál rozepisovat… :-)
×
×
  • Vytvořit...