Přejít na obsah

coper

Členové
  • Příspěvky

    34
  • Registrace

  • Přítomen

Contact Methods

  • MSN
    jkopernicky@seznam.cz
  • Skype
    jankopernicky

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Haná
  • Fanoušek značky
    Hory, MTB, vše co fotí SIWI a má to rafičky :-)

coper's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Vojto, hodinky sice nemám stejné, ale ten šroubováček mám úplně totožný. :-) Vozím ho pořád v batohu s NB. Koupil jsem ho, protože vypadá jako propiska a tak na letištích mi to nikdy nekontrolovali. Zato šroubovací bity do multikleští je zajímaly pořád.
  2. Gratuluji :-) Nechal jsi si od prodejce i nastavit tah ? Mě to (tedy té japonce, co to pak objednávala na sebe) prodejce nabízel, ale nakonec jsem si ho zkracoval sám doma.
  3. Mě se nepovedlo je z Japonska objednat. První obchod napsal, že nedodává do Evropy. Domluvil jsem si to přes lidi od mého zákazníka, objednal jsem na e-shopu, napsal dodací adresu na hotel v Japonsku, kde ta dotyčná by to vyzvedla a dovezla sem. Obchod akceptoval objednávku, platil jsem kartou, na kartě mi zablokovali částku. Další den obchod napsal, že se jim nepovedlo ověřit kartu a zase nic. Tak to musela objednat ta japonka na sebe a dovezla mi to do Prahy. Takže nakonec bez cla a DPH :-)
  4. Tak jsem se dokopal k příspěvku na foru CASIO OCEANUS a přidal jsem tam i Vojtovy fotky - přidávám za Tebe SIWI. :-) (i když se to událo už dávno, ale publikováno ještě nebylo) Ještě jednou díky za nafocení. Dívám se teď na ruku a váhám jestli ty fotky od SIWIho nejsou lepší jak originál. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73091-casio-oceanus-ocw-s100/?p=2239224
  5. Já myslím, že se líbit budou, ale naděje zůstává, protože Dokusan má velkou fluktuaci, co jsem se tak díval. :-) Mně teď do mailu přistálo, že se něco děje v tomto vláknu a díval jsem se k Dokusanovi na profil, tak mám takový dojem. Skoro jsem podlehl poprvé chronobundusu a napsal o ty Alpinerx, ale zatím jsem odolal a předpokládám, že mě někdo předběhne a vyřeší se to samo. :-) Tak aspoň teď, když už jsem se dokopal něco napsat, přidám na jednu starší výzvu zde, pár fotek Oceanusů. Nefotil jsem, Copyright na fota má xxxx - chtěl jsem to původně napsat rovnou, ale myslím, že na první dobrou uhodnete, kdo to fotil. ;-) Ještě jednou díky Vojto a omluva, že jsem to sem nedal dříve.
  6. Samozřejmě jsem měl 7 melodií, myslím, že to byly Kessel, koupil jsem si je na střední. No a pak jako machr jsem měl černé i s kalkulačkou :-) A taky jsem koupil pro holku dámské, ty měly jako tah takový řetízek, černé sklíčko.
  7. Kapitalisti zas.... :D Možná jsem se nedíval dobře, ale nic lepšího jsem tady neviděl. Většina Tvých fotek má nějakého ducha, nebo to je chemie jako mezi mužem a ženou :-) A jak píše MíraMíra - nefoť, protože kde na to brát ? Taky jsi bacilonosič, bezkontaktní :-) , jde na mě chronobundus, když vidím ty Damaska. Na druhou stranu foť, protože Tě to baví a i pro ostatní by to byla škoda, kdybys nefotil. My se s těmi půjčkami i nákazou nějak popasujeme.
  8. Ahoj Vojto, tak Ti přeji aby si jich všimli pořádně :-) Na Tvém místě bych vždy nějaký model, co se Ti líbí, nafotil a poslal na výrobce. To by v tom byl čert, abys aspoň u jedněch nedohodnul, že Ti za ty fotky pošlou ty hodinky. ;-)
  9. Já jsem byl v Jesenici v tu chvíli a ten den, máme tam firmu. Ale nevyskytuji se tam každý den. Kdybys byl z Prahy, tak bych to ten den vzal kolem, po odjezdu z firmy. Ale zrovna nedávno jsem jel přes Tábor, kupovat kolo na inzerát :-) Teď je mám na ruce v Londýně :-))
  10. Mám je na ruce (Oceanus), v Jesenici, odkud jsi ? :-) A stydím se velice, protože už přes rok je mám nafocené od Siwiho, ale nenašel jsem "čas" :-) dát je sem a něco k nim napsat. Tak zatím aspoň jednu fotku. ;-) Copyright SIWI
  11. Mám je v podpisu :-)
  12. Už jsem potom v HK nebyl, ale myslím, že se u nás pořád neprodávají. Nakonec jsem si je nechal dovézt z JP (Japonečka malá, šikovná) Připravuju si o tom story. :-)
  13. Ten odraz stěrače na třetí fotce je squelý :-)
  14. Tak zrovna tyhle Casia asi na řemen nepůjdou, středový dílek "jakože na tahu" je součástí pouzdra.
  15. Nakonec uzavírám Citizen nebo Citizen výběrem double Casio. No, začíná to na C, Japonec to je ... Jedny do práce a jedny do hor. Casio Oceanus OCW-S100F-2AJF Casio Protrek PRW-3000-2JF Domlouvám osobní dovoz přímo z JP, takže DPH ušetřím a výpalné ČP taky.
×
×
  • Vytvořit...