Přejít na obsah

nedůležitej civil

Členové
  • Příspěvky

    12
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

457 zobrazení profilu

nedůležitej civil's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Displej zhasíná, ale desátá fotka už se musí povést!
  2. Gratuluju, nádhera! Ať slouží a dělají jen radost.
  3. Chápu, taky jsem pro ně zahořel, když jsem je prvně uviděl Dohledal jsem 8 typů různých původních zlatých pouzder. Pro reedici zvolili u Bulovy podle mě to nejlepší z osmi. Velké číslice jsou opravdu trochu praktičtější, je to jediný posun designu oproti originálnímu vydání z roku 1976. Na přímém slunci jsou nečitelné, ale stačí zastínit displej rukou a dá se jakžtatž odečíst čas. Velikost je tak akorát. Decentní hodinky. Dobře se nosí.
  4. Jsou vážně perfektní, pořídil jsem je zde na fóru přesně před rokem. Baterka zatím drží. Kdybych si měl nechat jen jedny hodinky, budou to rozhodně tyhle zlaté Computrony.
  5. Díky, @georgejv, za výborný obchod. Rychlé jednání, perfektní komunikace, žádný problém. Hodinky dobře zabalené, takže nedošly cestou újmy. Už slouží synkovi ke spokojenosti. Vysoce doporučuji.
  6. Díky. Přesnost mě netrápí. Až se ustálí na nějaké konstantní odchylce, tak to zkusím vyřešit.
  7. Zdravím, toto vlákno mě popudilo (dalo popud) k nákupu na ebay. Výsledkem je HMT Janata (označené jako NOS) s jednoduchým bílým cifrem. Přesnost je indická. Chvíli do plusu, chvíli do mínusu. Užiju je hlavně v létě.
×
×
  • Vytvořit...