Přejít na obsah

potemnik

Členové_50
  • Příspěvky

    53
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele potemnik

  1. Precetl jsem jen par stranek a trochu to zjednodusujete. Pokud by bylo jasne, co nastane za rok-dva, tak by kazdy zaspekuloval a byl bohac. Pokud si verite, tak good luck. Ale... My sice vime, jaky jsou fundamenty ted: tlak na posileni koruny vs CNB cap. Problem je v tom, ze za ten rok dva se muze ledacos zmenit... a lidi maji tendenci to podcenovat. Neumime si predstavit nepredstavitelny. V roce 2006 vsechno vypadalo se svetovou ekonomikou slunickove a za dva roky dost lidi zaplakalo. Takze tak... aby nekdo nebyl prekvapen,kdyz prognozy nevyjdou... Proto se na ne v rozhodovani moc nespoleham.
  2. Squale. Mimo svoje prostredi. Ale i tak se hodi...
  3. Pokud ovládáš Aj, tak vysvětleno zde: http://members.iinet.net.au/~fotoplot/invicta/invicta.html Stručně - je to "kosmetická vada", na přesnost nemá vliv :-)
  4. Zkus otestovat kompasem, jak bude na notebook reagovat. A pokud tě to vážně trápí, tak pořídit hodinkám k vánocům demagnetizér...
  5. Moje nejlevnější hodinky - no-name quartzky, které jsem koupil za pár dolárů a chytly pěknou patinu + NATO z ebaye. Překvapivě ale na ně dostávám komplimenty víc než na jakékoli jiné hodinky... ;-)
  6. Díky. Fotky za denního světla, ne hnědém Squale koženém...
  7. Podle Wiki: Ponor s dýchacím přístrojem 332 metrů. 610 metrů v atmosferickém obleku, V moři. Experimentální přes 700m...
  8. Tohle jsem nikdy nepochopil... Proč by neměly laboratorní podmínky nastat v moři? Tlak je přeci stejný v moři jako v laboratoři... Chápu, že něco přidá máchání rukou... ale řekněme, že jsem v 5 atmosférách... kolik tak můžu k tomu přidat, když tam budu kraulovat? :-) Spíš si myslím, že bude problém v tom, jak to výrobci testujou... Hodinky přežily 1 vteřinu v daném tlaku, tak to je pro nás OK... Ne?
  9. Mash - Ješte pokukuju na eBay... asi to dopadne tak, že koupím nějaký levný. Pak ho vyhodím a dokoupím origo :-)
  10. Díky za info. Já ještě dodám lume foto v šeru. Nově na Nato.
  11. Chtěl jsem se pochlubit fotkama A. Lange & Söhne No42500.. ...jak je z fotek patrno, tak bohužel tedy ne mých vlastních :-) Návštěva muzea v Drazdanech. Bohužel hodinek měli méně, než bych chtěl, ale tyto mě zaujaly. Co na ně říkáte?
  12. Skoda ze j Škoda, že je nedělají s akrylatovym sklíčkem. To se dá pak alespoň snadno rozleštit nebo levno vyměnit... Navíc o hodne cooooler :-)
  13. Porovnání s Armidou nemám, ale Deep Blue mají obecně lumi suprovou...
  14. Změnit heslo, security question? Pak asi na reklamaci... S tím jsem se ještě nikdy nesetkal... Co jsi prováděl, smím-li se zeptat?
  15. Osobně mám dvě zkušenosti s nákupem z wus. Obě bez problémů. Chce se to ale vyhnout nákupu od nově registrovaných členů, vyhledat si reference podle nicku a vyhnout se podzřele levným nabídkám. Jinak postup popsán výše sedí. Jen si nejsem si jist, jak je to s tím "krytím" PayPalu v případě problémů. Studoval jsem to, když jsem uvažoval nad jednou práve podzřele levnou nabídkou a co jsem četl zkušenosti tak to moc nefunguje, na rozdíl od krytí na Ebay. PS: Nezapomen v ceně počítat s daněma+výpalným pro poštu, pokud kupuješ z USA. Proto raději hledám nabídky od lidí z UK, není pak třeba tohle řešit.
  16. Squale. 50 atmos. Pokukoval jsem po nich dlouho a ceny šly nahoru... Takže jsem vzal druhá ruka. První postřeh - na co tak velký pásek? Je to kvůli neoprenu? Musel jsem si nechat dodělat jednu dírku. Jinak suprově pohodlné, lehké. Přesnost - přes den ca do -10 sekund. Minus - sklíčko má tendenci se snadno "zapatlat". Netuším proč. Uvažuji, že dokoupím mash tah, ale origo Squale jsou dost drahý. Neměli byste nějaký tip? Pár fotek...
  17. Sear Ram 500 automaty, blue dial + black Mám hodně malou ruku, bál jsem se velikosti, ale je v pohodě. Akorát jsou dost těžké. Na tahu nenosím, koupil jsem kožený a silikon... a i tak si říkám, že jsem možná měl brát quartz... Jsou to moje první festovnější hodinky a úplně jsem si na jejich váhu nezvykl, takže popravdě je moc neunosím. Ze začátku jsem si měřil přesnost, ale teď nevím, kam jsem si zapsal... každopádně byla dobrá. Lume v noci, přes den na sluníčku a pod vodou vypadají úžasně :-)
  18. Pro radost přidávám lume-fotku mých Sea Ram 500 Mimochodem pod vodou vypadají úžasně, ale to vyfoceno nemám :-( Nemáte někdo foto?
  19. A hned nejlepsi mozny prispevek
  20. V tomhle pripade podle me neni tak dulezity, jaky strojek vyberes. O dost vetsi roli bude hrat, jak snim bzlo nalozeno...
  21. Ty Zeno diver nejsou spatny, ale za tu cenu bych nebral.
  22. Je dobre, ze zadne hodinky nejsou dokonale. Pak by clovek koupil jedny a jine nepotreboval...
×
×
  • Vytvořit...