Přejít na obsah

Perruzzi

Členové
  • Příspěvky

    32
  • Registrace

  • Přítomen

Perruzzi's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Seiko Monster srp313k2 na aukru. Jsou to moje hodinky, ale automaty nejsou pro mě. Ta hmotnost je na mě taky vysoká. Tady prodávat nemůžu, ale na aukru mám účet několik let a 740 pozitivních komentářů. http://aukro.cz/seiko-monster-srp313k2-nove-certifikat-i5554871084.html
  2. Lumi v šeru Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk
  3. Ano idealni ke kosili to neni ten kontrast se mi ale libi. Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk
  4. Ještě jedna pracovni Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk
  5. Občas to nemusí vyjít ani s profláknutými hodinkami. Já jsem spokojenej. Navíc první automaty, je to jinej pocit, než nosit quartzky.
  6. Přesně tohle mě napadlo když sem přemýšlel za co do budoucna vyměnit tah. Jinak teď mám pilotky od casia na řemenu, takže chci jedny s tahem.
  7. Perruzzi

    Seiko SKX013

    Dnes jsem přemýšlel jak udělat zajímavý fotky a dat je čoklovi je super nápad . Budu muset něco vymyslet.
  8. Jo já su divnej, na rovinu mě se líbí všechny hodinky. Přijde mi že každý mají svoje kouzlo, BTW de s tím něco dělat ?
  9. Tý jo kámo super volba. Komentuju si vlastní příspěvek jak smutné
  10. Mě se to líbí, je to tak hnusný až je to pěkný
  11. Vážení pánové, musím vám poděkovat. Na tento web mě přivedla touha po koupi hodinek Invicta 1516. Tato choroba naštěstí neměla dlouhého trvání. Začal jsem hledat opravdové hodinky a když jsem narazil na Seiko Monster, tak první co mě napadalo bylo "tohle je pěknej hnus". Zároveň ve mě, ale začal hlodat červíček a hodinky byly každý den krásnější a zajímavější. Oranžová pro mě byla moc divoká a černá moc usedlá, takže u mě zvítězil Drákula. Jinak koupena na creationwatches. Cena 5500, clo+poplatek DHL 1500, dodání cca 5 dní. Fotit neumím, ale nemůže se nepochlubit, takže:
  12. A co hodinky i na pravou ruku, aby se to vyvážilo ? Neřeší to vyšší hmotnost ? Jsem tu nový, tak se jen ptám
  13. Jasně a minimálně se to dá pověsit na krk. Ale na rovinu, taky jsem byl takovej a na některý věci musí člověk dozrát.
×
×
  • Vytvořit...