Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení pánové,

musím vám poděkovat. Na tento web mě přivedla touha po koupi hodinek Invicta 1516. Tato choroba naštěstí neměla dlouhého trvání.

Začal jsem hledat opravdové hodinky a když jsem narazil na Seiko Monster, tak první co mě napadalo bylo "tohle je pěknej hnus".

Zároveň ve mě, ale začal hlodat červíček a hodinky byly každý den krásnější a zajímavější. Oranžová pro mě byla moc divoká a černá moc usedlá, takže u mě zvítězil Drákula.

Jinak koupena na creationwatches. Cena 5500, clo+poplatek DHL 1500, dodání cca 5 dní. Fotit neumím, ale nemůže se nepochlubit, takže:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Gratulace,také jsem měl oranžády,co nějaký řemen s červeným prošitím?

Přesně tohle mě napadlo když sem přemýšlel za co do budoucna vyměnit tah. Jinak teď mám pilotky od casia na řemenu, takže chci jedny s tahem.

Odesláno

Pochvala za tvoje myšlenkový pochody. Rozhodně nesrovnatelně lepší volba než nějaký ujetý Invicty (gůglil jsem :-)). Monstra jsem měl několikrát, jsou to super hodinky. Dokonce jsem zkoušel i nějakej ten experiment s prošívanou kůží, ale po pár dnech šly zpátky na ocel. Navíc je u nich dobrá likvidita. Pokud nejsou moc dojebaný, svou cenu si drží. Až přestoupíš na vyšší level, moc při prodeji netratíš. Ale zatím si je užívej, na léto neznám moc fajnovějších hodinek.

Odesláno

S Monstry snad ani chyba udělat nelze a konkrétně tato verze se mi moc líbí.

Občas to nemusí vyjít ani s profláknutými hodinkami. Já jsem spokojenej. Navíc první automaty, je to jinej pocit, než nosit quartzky.

Odesláno

Krasne Monstra, gratuluji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...