MartinD Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 Zdarec, táta si na starý kolena vyhlídl prďácký Breitling Superocean Automatic 44 se žlutým cifrem a jak to začínám študovat na webu, tak jsem objevil dvě verze, které se liší v označení (a samozřejmě i trochu v ceně). Jsou to reference A17367021/1S1 a A17367021/1S2. Prosím zkušenější o radu v čem je rozdíl. Předem díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 S1 ma trnovku, S2 diver preklapecku se super mikroregulaci. Pokud to jen trosku jde, doporucuju brat tu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinD Posted November 26, 2021 Author Report Share Posted November 26, 2021 Aha, díkec. s tátou jsme zkoušeli u Hanáku tu překlápěčku a byla perfektní. Určitě vezmeme toto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moralles Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 oni jd V 26. 11. 2021 v 21:50, Micey napsal: S1 ma trnovku, S2 diver preklapecku se super mikroregulaci. Pokud to jen trosku jde, doporucuju brat tu.. nemas uplne pravdu u SO II jsou mozne vsechny 3 varianty guma s trnovkou cena 95.400 czk guma s preklapeckou a regulaci cena 102.000 czk tah cena 104.700 czk @MartinD snad jsem pomohl https://www.breitling.com/cz-en/watches/superocean/44/A17367021I1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 Mam, ptal se na rozdil ..S1 vs ..S2, o ..A1, tedy verzi na tahu rec nebyla:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moralles Posted December 5, 2021 Report Share Posted December 5, 2021 promin, mas. no jasne, zmatl me nazev postu, protoze post ma zavadejici nadpis "Rozdíl SO Automatic vs SO Automatic II" mel jsem za to ze chce znat rozdil SO verze I vs. SO verze II (novy model) ale on chctel vedet rozdil refenci u SO II Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinD Posted December 5, 2021 Author Report Share Posted December 5, 2021 Obema dekuju, s tou sponou me to nenapadlo a az nasledne jsem se podival poradne, samozrejme je zo tam uvedeno. Kazdopadne tata uz je ma doma a delaji radost. Ta zluta je super a preklapeci spona je fakt podařená. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moralles Posted December 6, 2021 Report Share Posted December 6, 2021 V 5. 12. 2021 v 14:16, MartinD napsal: Obema dekuju, s tou sponou me to nenapadlo a az nasledne jsem se podival poradne, samozrejme je zo tam uvedeno. Kazdopadne tata uz je ma doma a delaji radost. Ta zluta je super a preklapeci spona je fakt podařená. gratulace a kupoval taky u Dusaka? ta spona je fakt vyborna. skoda ze mikro regulace neni na tahu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinD Posted December 6, 2021 Author Report Share Posted December 6, 2021 Kupoval u Hanaka v Brne. Klasicka sleva a dostali jsme i sampus “zdarma” . Jako ted su trochu nastvanej, ze Omega takovy paradni preklapecky s gumou nedela. Normalne mu je zavidim . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinD Posted December 6, 2021 Author Report Share Posted December 6, 2021 ... ale zase omega ma tu mikroregulaci na tahu. A vubec neni spatna. Treba mi ty becka tata obcas pujci na vikend Link to comment Share on other sites More sharing options...
moralles Posted December 6, 2021 Report Share Posted December 6, 2021 Jj mam PO tak vim jakou regulaci myslis, ale stejne na Pelagosy to nema. kolik byla klasicka sleva u Hanaka? 10/15/20? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinD Posted December 8, 2021 Author Report Share Posted December 8, 2021 Klasicka sleva 12%. Se nam ty zluty tak libily, ze jsme ani nesmlouvali. A teda ani to moc neumim… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinčervený Posted February 26, 2023 Report Share Posted February 26, 2023 Ahoj všem! Mám prosbu na majitele SO 44. Řeším jakou velikost Superoceanů a chci se zeptat jestli tu není nějaký člen, který je má a mohl bych se s ním na pár minut potkat v okolí Příkopů nebo Národky v Praze a zkusit si je? Káva/pivo/limo na mě! díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
moralles Posted March 7, 2023 Report Share Posted March 7, 2023 V 26. 2. 2023 v 18:57, Martinčervený napsal: Ahoj všem! Mám prosbu na majitele SO 44. Řeším jakou velikost Superoceanů a chci se zeptat jestli tu není nějaký člen, který je má a mohl bych se s ním na pár minut potkat v okolí Příkopů nebo Národky v Praze a zkusit si je? Káva/pivo/limo na mě! díky moc Tohle je asi zbytecny Normalne si skoc na kraj Parizsky do Breitling butiku, jsou tam velmi vstricni a ochotni. Takze jenom vyzkouset nebude problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinčervený Posted March 7, 2023 Report Share Posted March 7, 2023 před 11 minutami, moralles napsal: Tohle je asi zbytecny Normalne si skoc na kraj Parizsky do Breitling butiku, jsou tam velmi vstricni a ochotni. Takze jenom vyzkouset nebude problem. To jsem udělal, bohužel už A17366 nemají (nezmínil jsem referenci - omlouvám se, nesháním ty nové ale předchozí SO). Ale už to řeším, díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viabada Posted March 6, 2024 Report Share Posted March 6, 2024 Rozdíly v keramice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts