Přejít na obsah

zswolf

Členové_50
  • Příspěvky

    66
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele zswolf

  1. zswolf

    Timex Camper

    A protože se v současnosti vyrábí velmi podobný, quartzový model, prodávám jednu srovnávací fotku.
  2. Rád bych se podělil s novým přírůstkem. Obyčejné mechanické hodinky Timex Camper z počátku 80. let, které nosil třeba MacGyver. Tenhle kousek patřil vojakovi amerických "zelených baretů", z jednotky 5th Special Forces Group. Měl je při výsadku v Panamě a později i na Grenadě. Jak mi sám říkal, chtěl obyčejné levné hodinky, které se dají zničit, nebo ztratit. Na dýnku jsou jeho inicialy, část služebního čísla a pětka, značící jeho jednotku. Jednoduché, ale radost udělaly velikou.
  3. Zajímavé je, že, ty druhé má na pravé ruce.
  4. Perfektní a rychlý obchod, doporučuji!
  5. Sice už se na ruku téměř nedostanou, ale to akrylové sklo nemá chybu...
  6. Pokud dědeček sloužil v československé zahraniční armádě, šlo by zjistit více. Pokud ve slovenské, či německé, tak bohužel ne. Jestli chceš, pošli mi do SZ jméno, příjmení a datum narození dědečka a můžu to prověřit.
  7. Tak do teď jsem si toho nevšiml... hm, díky...
  8. Jedno zátiší s dokompletovanou sadou ...
  9. Dnes na Rios kůži s podložkou...
  10. Ahoj, mám téměř totožný model H704450 a má WR 100m, to by mohla být alternativa. Jinak jsou nádherné a nosím je s občasným vystřídáním za SKX téměř pořád. Tah je k nim hezký zpracovaný a masivní, ale podle mě se k takovým polním hodinkám vůbec nehodí. Nejlépe vypadají na pískovém NATu nebo na hnědé kůži.
  11. zswolf

    Seiko SKX 007/009

    Letní ideál... Ošoupaná aftermarket luneta a kůže...
  12. Vše v nejlepším pořádku. Doporučuji!
  13. Výměna lunety a vložky je poměrně snadná záležitost, na YouTube je celá řada videí, jak na to... Výměna skla je horší
  14. Nejnovější kousek... Mimochodem, neměl by někdo tip na černou hliníkovou lunetu s rozměrem 35x30 mm?
  15. Naprosto skvělá a rychlá komunikace, okamžité odeslání. Všem doporučuji!
  16. Ahoj, našel jsem tyto primky se zajímavě potištěným ciferníkem. Je mi jasné, že jde o krevní skupinu, spíš by mě zajímalo, jestli někdo netuší jak moc běžné to bylo a pro koho to v případě většího množství mohlo být určeno. Díky.
  17. Khaki Field 38 a Rios s podložkou...
  18. Ahoj, pořídil jsem si Rotary Ocean Avenger, protože se mi líbí tenhle styl retro potápek a chtěl jsem z "historických" důvodů něco od Rotary. Co mi ale vadí na těchto vkusných levných quartzkách je naprosto tragická lumi, která se po nasvícení do několika vteřin vytratí. Další kosmetický detail jsou příliš lesklé indexy a číslice. Tady moc nevím co s tím, jak je třeba lehce zmatnit. Rád bych se zeptal, kdo by mi mohl udělat novou lumi, ideálně old radium a případně něco s tím leskem. Díky.
  19. Perfektní a rychlá spolupráce, rychlé odeslání, krásný balíček a ještě hezčí hodinky... Doporučuji
  20. Jeho prsten to samozřejmě není, ale je stejný...
  21. Před pár dny mi dorazil Ocean Avenger... Velká spokojenost s klasickým vzhledem potápek...
×
×
  • Vytvořit...