Přejít na obsah

roura74

Členové_50
  • Příspěvky

    2 950
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele roura74

  1. Ale že se tam vlezlo lidí. [emoji6] Díky, rád jsem vás viděl. Napadl mě další prostor na příště, ale asi tam nebudou mít smažák. Fishi sushi na Hanáckého pluku.
  2. Jmenuji se inženýr Králík.
  3. 20 na pohodu a stejně všichni nedojdou.
  4. Malé upozornění. Zrovna jdu kolem Ptáka a Chomout už nemají. Čepují dvojboj Radegast - Plzeň.
  5. 22.3.2024 18:00 Bistro U Ptáka https://www.bistrouptaka.cz/ Je to centrum Olomouce. Budeme mít salonek – předpokládám, že nás bude tak do 20? Pivo Chomout, vaří do 21:00. Seznam účastníků: 1. tomina666 + 1 2. Bobisek (po dlouhé době bych to měl zvládnout) 3. Jarett 4. Dokusan 5. shewcza 6. LovecK 7. kostra 8. Juraj11 9. Ondrej71 10. Nizkotucnytvaroh 11. Eman2208 12. Krutor 13. Flipik 14. IWCmann - rád se také zastavím 15. Z0idb3rg 16. roura74 (dlouho jsem nebyl, tak přjedu flexit s garminama )
  6. Čím dražší brejle jsem si koupil, tak o to dřív jsem je poškrábal. Teď vozím fotochromy Van Rysel z Dekáče a musím říct, že za ty prachy docela slušný.
  7. Zdarec. Chomout je do jara zavřenej. Jinak jsme měli dvě akce U Ptáka skoro naproti “Národa” a ten malej salónek vzadu je docela fajn. Jídlo slušný, čepujou Chomouta a do salónku se vleze v poho 15 lidí.
  8. Kupko se na to těší několik let.
  9. Nehodinkový obchod hodný fóra gentlemanů. Rychlá domluva a vše tak jak má být. Zdenka určitě doporučuji.
  10. A to ještě nemusíš hledat helmu se síťkou. Jsem alergickej na bodnutí hmyzem a síťka je nutnost. Doteď jsem měl všechny helmy od Cratoni, ale ti helmu C-Pro co mám na gravel a už je na vyhození, překopali a už je bez síťky. V podstatě jedinou helmu co by se mi tak líbila je Smith trace s mipsem. Tak se budu modlit ať mi sedí.
  11. Taky mi letos přibyly dioptrie navíc s multifocálem. Na sporty jsem začal nosit čočky.
  12. Jaká je srpnová volba sládků? Ještě jsem na něj nenarazil.
  13. Bezduše na gravelu i na fullu. Měl jsem tubolito už jen na předním na XC sadě na fulla, protože jsem protrhnul pásku a byl jsem línej ji přelepovat. Zkoušel jsem tubolita co byly označený na gravel a skoro nic nevydržely.
  14. Aha. Na ráfku v tom místě něco není? Já teda tubolita postupně všechny vyhodil. Posledního mohykána asi před dvěma týdny, kdy najednou začal unikat vzduch asi ze šesti minidírek najednou. Už mi to na kolo nesmí.
  15. Malej tlak a někde si to cvakl.
  16. Kdo si počká, ten se dočká. [emoji106]
  17. Kámoše před třema týdny býk ve stádě poválel. A to s nima dělá. 700kg živé váhy, rána z boku, pak ho párkrát potočil po zemi. Rozbitá pánev, nějaký žebra, kosti a jiné. Proletěl se vrtulníkem do OL fakultky, ale snad to bude vše dobrý.
  18. Kupovat novou helmu po dvou letech je nesmysl. Je to poměrně rozšířená fáma, nejspíš od výrobců a prodejců. Někde se uvádí 5-10 let. Každopádně by se měla měnit po případném pádu na kebuli. Dají se dohledat testy jak fungují helmy po x letech. Rozdíly pevnosti tam jsou jen v jednotkách procent.
  19. Rád bych vás draci viděl, ale bohužel to nedám.
  20. Dnes jsem jel na kole kolem novýho pivovaru Twinberg v Řepčíně. Nestavoval jsem se tam, ale podle fotek nevypadá zle. Chomout myslím zatím jede jen víkendy.
  21. Já předevčírem měnil ložiska v zadní nábě. Říkal jsem si “za půl hoďky hotovo”. No, byly z toho hoďky tří, ale za pomoci připravku na pressfit, přítele na telefonu, youtube a hromady věcí co dům dal, nakonec kolo jezdí.
  22. Když vidím kolik dostanou pedály na gravelu ran od šutrů atd., tak bych do watmetru v pedálech neinvestoval.
×
×
  • Vytvořit...