Přejít na obsah

Petr82

Členové_50
  • Příspěvky

    67
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Petr82's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. JJ, řeznické prkýnka i špalky vždycky z buku. Ale i to prkýnko na fotce výše je z buku, takže je to ok.
  2. Super volba - mám je v hnědé a jsem hodně spokojenej. V dnešním počasí v Brně uspěly na výbornou.
  3. Že já sem lezu... Na Bazoši jsem našel jeden epesní červenej Mazzer v Brně za 5.000 a když jsem ho viděl naživo, tak jsem taky neodolal...
  4. Co třeba toto: https://www.bradsky.cz/focus-spine-evo-donna-rubinova--p-11694.html
  5. Včera jsem byl ve Freeportu v Hatích a v obchodu Vermont mají poměrně slušný výběr výběr bund - vše -70 %,. Bylo tam i několik Bedale a Beaufort za cenu lehce přes 3 tis. a to už za výlet celkem stojí.
  6. Za mě taky doporučuji Permonium - obě části (syn má 7 let a líbilo se mu oboje). V Brně VIDA, v Olomouci Pevnost poznání.
  7. Pokud by to někdo z Vás měl blízko do Znojma, tak ve Freeportu v Hatích mají v obchodě Vermont (oblečení Nautica, Chaps...) novou sekci s věcmi od Barbouru - aktuálně je na vše sleva 70 %, takže bundy jsou kolem 140 Eur.
  8. Mrkni ještě na: https://www.fahrrad-xxl.de/focus-raven-max-pro-x0029089 https://www.fahrrad-xxl.de/ghost-lector-7-lc-x0028593 https://www.fahrrad-xxl.de/ktm-myroon-29-prime-22-x0030295 Zejména v menších rámech se dá solidně vybrat.
  9. Já jsem se byl nechat změřit v Brně v Bike Max a koupil jsem SQlab 610 Ergolux a naprostá paráda. Rozdíl v komfortu je obrovskej.
  10. Většinou pomůže terpentýn. Další rady jsou případně tady: https://www.dobrytextil.cz/blog/poradna/jak-se-zbavit-skvrn-od-pryskyrice-smoly-smuly-na-textilu?gclid=EAIaIQobChMI3vP85d2q3AIViJ3VCh0jFwLdEAAYASAAEgLLh_D_BwE
  11. Když budeš potřebovat, rád pomůžu. Termo jasan prodáváme, exotiku taky.
  12. Barbour dělá taky moc pěkný svetry - první jsem koupil v Rakousku, v neděli objednal 2 z Outdoor and Country za celkem zajímavej peníz a dneska jsou doma. https://www.outdoorandcountry.co.uk/shop-by-brand/barbour/barbour-sweaters-cardigans-jumpers-knitwear/barbour-jumpers.sub
  13. Ipe je super, cena ale přes 2000 Kč za m2. Originál barmský Teak taky super, ale tady jsme už kolem 4500,- Kč/m2. Akat taky není špatný, ale cena je kolem 1800,- provedení je kvůli růstovým vadam pouze cinkovane (=delkove napojovane) a spoj nevydrží na veky. Drevo je vždy o tom, co od toho člověk očekává a kolik do toho chce vrazit peněz.
  14. Dělám s termo borovicí i termo jasanem. Výhoda oproti sib. modřínu je daleko větší rozměrová stabilita (modřín bude vždy daleko více korýtkovat a bude více praskat). Cenový rozdíl mezi termo borovicí a sib. modřínem je kolem 15 %. Pokládka je jednodušší a zvládně to šikovnější kutil. Termo jasan je cenově asi na dvojnásobku, co termo borovice. Nutné jsou dilatace mezi prkny a od zdí, zespodu to musí větrat - čím větší mezera, tím lépe. Pokud budeš potřebovat jakoukoliv technickou radu, dej vědět.
×
×
  • Vytvořit...